Filter
Ijazah Sarjana
Switzerland Zürich Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Ilmu Muzium in Zurich Switzerland 2019

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Tugas-tugas curating koleksi dan membangunkan program-program pendidikan termasuk di bawah Keistimewaan JMM Permuziuman. Pelajar boleh mengembangkan penghargaan mereka terhadap budaya, seni, dan kemanusiaan kerana mereka belajar kepentingan muzium kepada masyarakat dan masyarakat global.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Zurich adalah rumah kepada lebih 60 ribu orang di 20 universiti dan lebih tinggi di sekolah-sekolah lain. Ia juga dikenali untuk teknologi dan sains gunaan, terutamanya dengan memenangi hadiah di Eropah dan dunia konvensyen dan dengan menghasilkan Noble Laureates.

Sambilan Sarjana dalam Ilmu Muzium in Zurich di Switzerland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Ilmu Muzium, Zürich

Zurich University of the Arts

CAS / MAS dalam Curating adalah platform diskusi yang memfokus kepada bidang-bidang utama museologi, pameran kontemporari dan pengkaryaan. Ia mempunyai orientasi praktika ... [+]

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Ilmu Muzium in Zurich Switzerland.

Modul-modul yang diajar, aktiviti kumpulan, seminar, lawatan dan ceramah yang disampaikan oleh pensyarah tetamu antarabangsa yang terkenal telah menolong membina pengetahuan dan kemahiran penting dalam bidang museology dan curating. Kerja kursus juga melibatkan penyelidikan dan pembangunan projek individu dan kumpulan dari awal hingga akhir.

Kandungan dan struktur program darjah

Program Pascasiswazah di alt = "Pengkajian di Zurich University of Arts (ZHdK) adalah platform diskursif yang memfokuskan pada bidang-bidang utama pameran kontemporari. Ia mempunyai orientasi praktikal yang kuat. Modul mengajar, aktiviti kumpulan, seminar, dan ceramah yang disampaikan oleh pasukan pensyarah tetamu antarabangsa yang diiktiraf berkhidmat untuk membina pengetahuan dan kemahiran penting dalam bidang pengawasan. Kursus juga melibatkan penyelidikan dan pembangunan projek individu dan kumpulan dari awal hingga akhir.... [-]

Switzerland Zürich
Feb. 2020
English,Jerman
Sambilan
1 - 4 semester
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu