MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Ilmu Muzium di Switzerland 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Subjek muzium, kadang-kadang dirujuk sebagai JMM Permuziuman, adalah bidang yang merangkumi idea-idea dan isu-isu yang terlibat dalam profesion muzium-dari kerja, hari-hari kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di muzium untuk idea mengenai peranan masyarakat muzium.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Sambilan Sarjana dalam Ilmu Muzium di Switzerland

1 Hasil dalam Ilmu Muzium, Switzerland Filter

Sijil Pengajian Lanjutan - Sarjana Pengajian Lanjutan dalam Pengkajian

Zurich University of the Arts
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 1 - 4 semester Feb. 2020 Switzerland Z├╝rich + 3 lagi

CAS / MAS dalam Curating adalah platform diskusi yang memfokus kepada bidang-bidang utama museologi, pameran kontemporari dan pengkaryaan. Ia mempunyai orientasi praktikal yang kuat - digabungkan dengan membaca dan membincangkan teori kritikal.