MASTERSTUDIES

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Ilmu Muzium di Switzerland 2020

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Subjek muzium, kadang-kadang dirujuk sebagai JMM Permuziuman, adalah bidang yang merangkumi idea-idea dan isu-isu yang terlibat dalam profesion muzium-dari kerja, hari-hari kemahiran yang diperlukan untuk bekerja di muzium untuk idea mengenai peranan masyarakat muzium.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Sambilan Sarjana dalam Ilmu Muzium di Switzerland

2 Hasil dalam Ilmu Muzium, Switzerland Filter

Pendidikan Seni Sarjana dalam Pengajian Curatorial

Zurich University of the Arts
MA
<
Sepenuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

Komunikasi profesional budaya, seni, seni bina, dan reka bentuk adalah penting. Pendidikan, pementasan yang berkesan, dan komunikasi dalam bidang seni dan reka bentuk mempunya ...

Baca lebih lanjut

Sijil Pengajian Lanjutan - Sarjana Pengajian Lanjutan dalam Pengkajian

Zurich University of the Arts
Kursus Eksekutif
Feb 2020
<
Online & Campus Combined
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
English
Jerman
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

CAS / MAS dalam Curating adalah platform diskusi yang memfokus kepada bidang-bidang utama museologi, pameran kontemporari dan pengkaryaan. Ia mempunyai orientasi praktikal yan ...

Baca lebih lanjut