MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Perdagangan di Sepanyol 2019/2020

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Ijazah Sarjana Dagang adalah satu tahap perniagaan yang membolehkan kajian di seluruh spektrum luas disiplin yang berkaitan. Pelajar dapat memahami antara disiplin perniagaan yang menjadi tumpuan dalam sekurang-kurangnya satu pengkhususan utama dalam bidang perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pengurusan dan banyak lagi.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana dalam Perdagangan di Sepanyol

5 Hasil dalam Perdagangan, Sepanyol Filter

Sarjana dalam Pakar Membeli-belah

UADIN Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 650 jam Permintaan Maklumat Sepanyol Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Latihan dalam pembelian adalah salah satu alat yang paling penting untuk memastikan pertumbuhan kerjaya profesional dan menetapkan prospek masa depan. Kedua-dua profesional aktif dan bagi mereka yang melihat aktiviti ini sebagai pilihan masa depan, program Pembelian Rasmi Rasmi menawarkan persediaan luar biasa untuk berjaya menghadapi salah satu fungsi yang paling penting dalam struktur perniagaan mana pun.

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Pemasaran Komersil

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Online Sepenuh masa Sambilan 15 bulan Sept. 2020 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Sarjana dalam Pengurusan dan Pemasaran Komersil - Latihan khusus dalam pembuatan keputusan pemasaran dan pemasaran. Pembangunan ekonomi semasa dan keperluan bagi syarikat untuk berdaya saing menjana ....

Sarjana Pemasaran, Pemasaran dan Pengurusan Pendapatan

OSTELEA | Distancia
Online Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Madrid Barcelona Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Pelancongan adalah salah satu sektor yang telah banyak berubah di dunia dalam beberapa dekad kebelakangan ini. Di negara-negara seperti Sepanyol, ia adalah sektor yang paling dinamik dengan pertumbuhan yang paling umum, didorong oleh profesionalisasi fungsi dan penggabungan teknologi tertentu.

Sarjana Pengurusan Komersil

EAE | Programas Distancia
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Sepanyol dalam talian

Master dalam Pengurusan Komersial direka untuk profesional dan lulusan universiti, dengan pengalaman dalam pengurusan komersial, yang berminat untuk memperdalam alat-alat baru dan strategi spesifik bidang komersial.

Sarjana Pemasaran, Pemasaran Pelancongan dan Pengurusan Hasil Hotel (Sambilan) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Kampus Sambilan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Sektor pelancongan secara amnya, dan hotel khususnya, sedang mengalami perubahan pantas dalam bidang pemasaran, pengedaran dan penjualan. Penguasaan peralatan dalam talian yang baru adalah kunci untuk dapat menguruskan perusahaan hotel.