MASTERSTUDIES.COM.MY

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Perdagangan 2020

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Ijazah Sarjana Dagang adalah satu tahap perniagaan yang membolehkan kajian di seluruh spektrum luas disiplin yang berkaitan. Pelajar dapat memahami antara disiplin perniagaan yang menjadi tumpuan dalam sekurang-kurangnya satu pengkhususan utama dalam bidang perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pengurusan dan banyak lagi.

Sambilan Sarjana dalam Perdagangan

11 Hasil dalam Perdagangan Filter

tuan dagang

Mahatma Gandhi University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Julai 2020 India Delhi + 1 lagi

Kursus ini menguatkan asas pengetahuan teori, analisis, dan gunaan perniagaan. Terdapat ruang yang mencukupi langsung peluang pekerjaan terutamanya dalam penyelidikan dan sektor korporat.

tuan dagang

International Institute of Management & Technology Studies
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2020 Emiriah Arab Bersatu Dubai + 1 lagi

Kursus ini menguatkan asas pengetahuan teori, analisis, dan gunaan perniagaan. Terdapat ruang yang mencukupi langsung peluang pekerjaan terutamanya dalam penyelidikan dan sektor korporat.

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Pemasaran Komersil

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Online Sepenuh masa Sambilan 15 bulan Sept. 2020 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Sarjana dalam Pengurusan dan Pemasaran Komersil - Latihan khusus dalam pembuatan keputusan pemasaran dan pemasaran. Pembangunan ekonomi semasa dan keperluan bagi syarikat untuk berdaya saing menjana ....

Sarjana Pemasaran, Pemasaran dan Pengurusan Pendapatan

OSTELEA | Distancia
Online Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Madrid Barcelona Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Pelancongan adalah salah satu sektor yang telah banyak berubah di dunia dalam beberapa dekad kebelakangan ini. Di negara-negara seperti Sepanyol, ia adalah sektor yang paling dinamik dengan pertumbuhan yang paling umum, didorong oleh profesionalisasi fungsi dan penggabungan teknologi tertentu.

Sarjana Pengurusan Komersil

EAE | Programas Distancia
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan Sept. 2020 Sepanyol Sepanyol dalam talian

Master dalam Pengurusan Komersial direka untuk profesional dan lulusan universiti, dengan pengalaman dalam pengurusan komersial, yang berminat untuk memperdalam alat-alat baru dan strategi spesifik bidang komersial.

MCom dalam Perakaunan Antarabangsa

University of Johannesburg
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Januari 2020 Afrika Selatan Johannesburg + 1 lagi

Pelajar harus mengembangkan kecekapan khusus yang diterapkan dalam menguasai, menafsirkan, memahami, menganalisis dan menerapkan prinsip perakaunan di bidang perakaunan kewangan. Melalui skop disertasi yang terhad, pelajar yang layak akan menunjukkan bukti kerja saintifik yang bebas dan asli.

Sarjana Perdagangan

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 18 bulan Permintaan Maklumat Australia Melbourne + 2 lagi

Sama ada anda sedang mencari perubahan kerjaya atau ingin mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang fungsi perniagaan teras, program master ini dirancang dengan berkembang, tempat kerja global dalam fikiran.

Sarjana dalam Pakar Membeli-belah

UADIN Business School
Online Sepenuh masa Sambilan 650 jam Permintaan Maklumat Sepanyol Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Latihan dalam pembelian adalah salah satu alat yang paling penting untuk memastikan pertumbuhan kerjaya profesional dan menetapkan prospek masa depan. Kedua-dua profesional aktif dan bagi mereka yang melihat aktiviti ini sebagai pilihan masa depan, program Pembelian Rasmi Rasmi menawarkan persediaan luar biasa untuk berjaya menghadapi salah satu fungsi yang paling penting dalam struktur perniagaan mana pun.

Sarjana Pemasaran, Pemasaran Pelancongan dan Pengurusan Hasil Hotel (Sambilan) - Barcelona

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Kampus Sambilan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Sektor pelancongan secara amnya, dan hotel khususnya, sedang mengalami perubahan pantas dalam bidang pemasaran, pengedaran dan penjualan. Penguasaan peralatan dalam talian yang baru adalah kunci untuk dapat menguruskan perusahaan hotel.

Sarjana Perdagangan

The University of Western Australia
Kampus Sepenuh masa Sambilan 18 - 24 bulan Januari 2020 Australia Crawley + 1 lagi

Master of Commerce dari UWA Business School yang diiktiraf di peringkat antarabangsa boleh meningkatkan peluang pekerjaan anda di seluruh dunia. Para akademik bertaraf dunia dan rakan industri terkemuka akan memastikan anda terdedah kepada teori dan amalan terkini. Di samping itu, anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam aktiviti kurikulum - dari acara kerjaya dan acara rangkaian, melalui menyertai kumpulan pelajar dan menghadiri bengkel pembangunan profesional dan ceramah tetamu daripada eksekutif kanan.

Master Perdagangan (MCOM)

University of Auckland Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 12 - 15 bulan Permintaan Maklumat New Zealand Auckland + 1 lagi

Sarjana Muda Perdagangan membolehkan pelajar terbaik untuk melanjutkan pengetahuan khusus melalui penyelidikan bebas, dan direka untuk menyediakan mereka