Filter
Ijazah Sarjana
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Perdagangan di Afrika Selatan 2020

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Ijazah Sarjana Dagang adalah satu tahap perniagaan yang membolehkan kajian di seluruh spektrum luas disiplin yang berkaitan. Pelajar dapat memahami antara disiplin perniagaan yang menjadi tumpuan dalam sekurang-kurangnya satu pengkhususan utama dalam bidang perniagaan seperti perakaunan, kewangan, pengurusan dan banyak lagi.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sambilan Sarjana dalam Perdagangan di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Perdagangan, Afrika Selatan

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Johannesburg

Pelajar harus mengembangkan kecekapan khusus yang diterapkan dalam menguasai, menafsirkan, memahami, menganalisis dan menerapkan prinsip perakaunan di bidang perakaunan k ... [+]

Pelajar harus mengembangkan kecekapan khusus yang diterapkan dalam menguasai, menafsirkan, memahami, menganalisis dan menerapkan prinsip perakaunan di bidang perakaunan kewangan. Melalui skop disertasi yang terhad, pelajar yang layak akan menunjukkan bukti kerja sains yang bebas dan asli.

Keperluan kemasukan: Pelajar yang berpotensi perlu memiliki kelayakan kepujian atau diploma pascasiswazah dalam Perakaunan atau gelaran kepujian berkaitan Pengurusan Kewangan pada peringkat NQF baru 8 / NQF Lama 7. Atau lain-lain kelayakan empat tahun yang lain pada tahap NQF Baru 8 / NQF Lama tahap 7 dan pengalaman perakaunan yang berkaitan, yang dianggap relevan dan mencukupi oleh Jabatan Perakaunan. Kajian persediaan dan pemeriksaan masuk mungkin diperlukan oleh Jabatan Perakaunan. Proses pemilihan akan diikuti.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu