MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Perancis 2019

Perancis terkenal di seluruh dunia untuk bermacam-macam perkara: makanan, wain, pelancongan, sastera, seni, seni bina, sejarah ... senarai seterusnya, dan juga termasuk Master cemerlang dalam program Perancis. Terdapat pelbagai universiti bertaraf dunia di seluruh negara yang menawarkan Master terkemuka dalam program Perancis, dan negara yang indah dengan banyak tawaran menjadi semakin menarik sebagai destinasi pengajian bagi pelajar dari seluruh dunia.

Perancis adalah di kalangan pemimpin dalam pendidikan siswazah antarabangsa. Universiti Perancis menawarkan lebih banyak dan lebih daripada Master mereka dalam program Perancis dalam Bahasa Inggeris, terutama dalam bidang Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan, Pemasaran, Ekonomi dan MBA, tetapi juga dalam bidang-bidang seperti Pengajian Antarabangsa, Kejuruteraan, Teknologi dan Undang-Undang, untuk menamakan adil beberapa. Dengan Master di Perancis, graduan mempunyai peluang yang sangat baik untuk kerjaya di rantau ini dan juga di seluruh dunia.

Mempunyai melihat Sarjana dalam program Perancis di halaman ini dan pilih satu yang sesuai untuk anda. Jangan teragak-agak untuk klik pada pautan di bawah - ijazah sarjana masa depan anda mungkin di luar sana menunggu untuk anda!

Hasil Filter

Sarjana dalam bidang Pengajian Perniagaan Eropah dan Antarabangsa - Program 2-tahun

IAE Pau-Bayonne
Kampus Sepenuh masa 2 - 2 tahun Sept. 2019 Perancis Bayonne

- Membangun kepimpinan dan kerja berpasukan - Menemukan dan menguasai model dan strategi perniagaan inovatif antarabangsa - Memperoleh alat untuk menyelesaikan cabaran yang dihadapi oleh perniagaan global - Menggabungkan pembelajaran mendalam, mobiliti antarabangsa dan pengalaman kerja

Master Sukan Perniagaan Global

AMOS Sport Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Perancis Paris Lille Bordeaux Lyon + 5 lagi

Kitaran ini terdiri daripada 4 dan 5 tahun dan mengeluarkan ijazah Sarjana dalam "Pengurusan organisasi sukan". Objektif MBS AMOS adalah untuk melatih para pelajar kami untuk jawatan eksekutif dalam masa 2 tahun, menjadikan mereka profesional yang benar terima kasih kepada modul pelbagai, pelaksanaan, kes praktikal dan membantu mereka mencari syarikat yang sesuai dengan projek profesional mereka. Ijazah berdaftar dengan RNCP

Sarjana Pengurusan

ISC Paris Business School
Kampus Sepenuh masa 2 - 3 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Jaminan kualiti pengiktirafan yang kuat oleh Kementerian Pendidikan ISC Paris adalah sebahagian daripada sistem "Grandes Ecoles", yang sejajar dengan sistem universiti negeri dan termasuk semua sekolah perniagaan Perancis.

Sarjana Pengurusan - Grande Ecole

Kedge Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Bordeaux Marseille + 1 lagi

MIM adalah program dua tahun (Master 1

Sarjana Pengurusan

NEOMA Business School
Kampus Sepenuh masa 24 - 24 tahun Sept. 2019 Perancis Rouen Reims + 1 lagi

Master dalam program pengurusan menawarkan visi global dan strategik syarikat untuk memahami bagaimana fungsi yang berbeza menyediakan anda untuk kedudukan pengurusan kanan di seluruh dunia. Ia akan menjadikan anda pakar dalam pengurusan, yang mampu memimpin pakar secara efektif dalam pemasaran, kewangan, perakaunan, sumber manusia, dan menjamin keupayaan anda pada peringkat tinggi sepanjang hayat profesional anda, di Perancis atau di luar negara.

Sarjana Perniagaan dan Pengurusan

Leonard de Vinci Group
Kampus Sepenuh masa 2 - 5 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Program Grande Ecole. EPAS diiktiraf. EMLV Business School menyediakan kepada semua pelajar De Vinci (pengurus, jurutera dan pereka) dengan latihan awal dalam perniagaan berdasarkan pedagogi yang membina hibridisasi, multikulturalisme dan penyelidikan lintas disiplin.

Sarjana Pengurusan

Burgundy School of Business
Kampus Sepenuh masa 2 - 3 tahun Sept. 2019 Perancis Dijon

Program Magister Pengurusan «Grande Ecole» adalah program pra-pengalaman umum. Ia melatih para pengurus masa depan untuk berfikir secara berorientasikan, bertanggungjawab sosial, menyedari secara intercultur dengan perspektif global dan melengkapkan mereka dengan kemahiran profesional dalam sektor tertentu.

Master dalam pengurusan

HEC Paris School of Management
Kampus Sepenuh masa 18 bulan Permintaan Maklumat Perancis Paris

Master HEC Paris dalam Pengurusan adalah program elit dirancang untuk pelajar bertaraf dunia dari semua latar belakang. Mereka mesti mempunyai ijazah Sarjana Muda untuk layak memohon (NB: mereka boleh memohon pada tahun yang sama mereka mendapatkan ijazah mereka). Program ini adalah berdasarkan kepada satu fasa generalist dan fasa pengkhususan ...

Program Grande Ecole (Sarjana Pengurusan)

Montpellier Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Montpellier

AACSB dan EFMD yang diakreditasi, Program Grande Ecole (Sarjana Pengurusan) Montpellier Business School membolehkan lulus dengan ijazah Sarjana. Ia kerap disenaraikan di antara Top 50 Dunia dan Top 15 Perancis.

Sarjana Pengurusan

Toulouse Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Toulouse

Program Sarjana dalam Pengurusan TBS dicirikan oleh struktur akademik dan struktur yang koheren, yang membolehkan pemerolehan secara beransur-ansur kemahiran dengan dimensi antarabangsa:

Master dalam 'program ecole grand' pengurusan

Groupe ESC Clermont
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Clermont-Ferrand

The Master dalam Program Pengurusan (100% diajar dalam bahasa Inggeris) ialah Program Master 2 tahun yang dianggap sebagai salah satu daripada program-program yang berkaitan dengan perniagaan yang terbaik di kedua-dua Perancis dan Eropah oleh Financial Times Kedudukan. Program ini menyediakan pelajar bagi jawatan pengurusan tertinggi di dunia perniagaan. Pelajar adalah tertakluk kepada latihan perniagaan dan pengurusan yang ketat yang membolehkan mereka untuk mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi beroperasi sepenuhnya setelah tamat program. Sepanjang program ini, pelajar akan mendapat pelbagai pengalaman antarabangsa melalui perbelanjaan semester di luar negara, mendapatkan dwi-ijazah dan melakukan latihan eksekutif.

Sarjana Pengurusan

La Rochelle Education Group
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 tahun Sept. 2019 Perancis La Rochelle

• Pra-Master, Tahun 1, terbuka kepada pelajar dengan minimum 2 tahun pendidikan pasca-Sekolah Menengah (atau setaraf antarabangsa) • Master dalam Pengurusan, Tahun 2, terbuka kepada pelajar dengan minimum 3 tahun pasca- Pendidikan tinggi sekolah (atau setaraf antarabangsa) • 3 tahun (180 ECTS) / kelayakan Grade de Master yang bersertifikat, bersamaan dengan 5 tahun pendidikan pasca-sekolah tinggi • Penuh waktu / Kemungkinan jalur belajar kerja dari Tahun 2 • AACSB dan EPAS diiktiraf

Sarjana Seni Halus

The American College of the Mediterranean
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Aix-en-Provence

The American College of the Mediterranean bangga menawarkan program sarjana MFA dua tahun dalam lukisan atau patung (Arca akan bermula pada Kejatuhan 2019) di Aix-en-Provence, Perancis melalui Sekolah Seni Fine Marchutz.

Sarjana Seni dalam Reka Bentuk Fesyen (Pakaian, Pakaian hasil rajutan, Membuat Corak, Barang Kulit, Kasut, Imej)

Institut Francais de la Mode
Kampus Sepenuh masa 25 bulan Sept. 2019 Perancis Paris

Dengan penekanan pada eksperimen kehidupan sebenar dan pembelajaran berasaskan projek, MA dalam Reka Bentuk Fesyen menawarkan anda cara untuk mengekspresikan tandatangan kreatif peribadi yang kuat, meluaskan cakrawala artistik anda dan memperoleh kepandaian profesional. Enam pengkhususan ditawarkan dalam Garment, Pakaian hasil rajutan, Pembuatan Corak Kreatif, Barangan Kulit, Kasut dan Imej.

Master Majalah dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Keselamatan

INSA Toulouse
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Perancis Toulouse

Objektif kursus Master Advanced satu tahun ini adalah untuk menawarkan kuliah dalam bahasa Inggeris yang berurusan dengan aspek generik pengurusan keselamatan dan aplikasi mereka dalam pelbagai bidang kejuruteraan.