MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Paris di Perancis 2019

Paris telah digambarkan dalam pelbagai cara; mempesonakan, ajaib, besar, misteri, dan ini adalah mengapa Paris menarik begitu ramai pelajar dari seluruh dunia guna belajar. Sarjana dalam program Paris adalah kualiti yang sangat baik dengan kemudahan moden dan fakulti pakar antarabangsa. Dengan Master di Paris, pelajar akan mengalami pertumbuhan kedua-dua intelektual dan kebudayaan sebagai Paris adalah salah satu daripada bandar-bandar yang paling global di dunia. Pelajar juga mempunyai manfaat dengan mudah dapat melakukan perjalanan ke banyak destinasi lain di Eropah.

Paris membuat banyak sumbangan kepada masyarakat moden dalam pelbagai cara; fesyen, sains, seni, media, politik, dan hiburan, jadi mana-mana pelajar boleh mencari Sarjana Paris untuk disesuaikan dengan kepentingan profesional mereka. Pelajar boleh memilih Sarjana darjah Paris seperti teknologi maklumat, perniagaan, reka bentuk fesyen, hubungan antarabangsa, tenaga, kewangan, kejuruteraan, dan ekonomi, untuk menamakan beberapa.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana Paris, tatal melalui program-program di bawah. Mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat anda hari ini!

Hasil Filter

Master Sukan Perniagaan Global

AMOS Sport Business School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Perancis Paris Lille Bordeaux Lyon + 5 lagi

Kitaran ini terdiri daripada 4 dan 5 tahun dan mengeluarkan ijazah Sarjana dalam "Pengurusan organisasi sukan". Objektif MBS AMOS adalah untuk melatih para pelajar kami untuk jawatan eksekutif dalam masa 2 tahun, menjadikan mereka profesional yang benar terima kasih kepada modul pelbagai, pelaksanaan, kes praktikal dan membantu mereka mencari syarikat yang sesuai dengan projek profesional mereka. Ijazah berdaftar dengan RNCP

Sarjana Pengurusan

ISC Paris Business School
Kampus Sepenuh masa 2 - 3 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Jaminan kualiti pengiktirafan yang kuat oleh Kementerian Pendidikan ISC Paris adalah sebahagian daripada sistem "Grandes Ecoles", yang sejajar dengan sistem universiti negeri dan termasuk semua sekolah perniagaan Perancis.

Sarjana Perniagaan dan Pengurusan

Leonard de Vinci Group
Kampus Sepenuh masa 2 - 5 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Program Grande Ecole. EPAS diiktiraf. EMLV Business School menyediakan kepada semua pelajar De Vinci (pengurus, jurutera dan pereka) dengan latihan awal dalam perniagaan berdasarkan pedagogi yang membina hibridisasi, multikulturalisme dan penyelidikan lintas disiplin.

Master dalam pengurusan

HEC Paris School of Management
Kampus Sepenuh masa 18 bulan Permintaan Maklumat Perancis Paris

Master HEC Paris dalam Pengurusan adalah program elit dirancang untuk pelajar bertaraf dunia dari semua latar belakang. Mereka mesti mempunyai ijazah Sarjana Muda untuk layak memohon (NB: mereka boleh memohon pada tahun yang sama mereka mendapatkan ijazah mereka). Program ini adalah berdasarkan kepada satu fasa generalist dan fasa pengkhususan ...

Sarjana Seni dalam Reka Bentuk Fesyen (Pakaian, Pakaian hasil rajutan, Membuat Corak, Barang Kulit, Kasut, Imej)

Institut Francais de la Mode
Kampus Sepenuh masa 25 bulan Sept. 2019 Perancis Paris

Dengan penekanan pada eksperimen kehidupan sebenar dan pembelajaran berasaskan projek, MA dalam Reka Bentuk Fesyen menawarkan anda cara untuk mengekspresikan tandatangan kreatif peribadi yang kuat, meluaskan cakrawala artistik anda dan memperoleh kepandaian profesional. Enam pengkhususan ditawarkan dalam Garment, Pakaian hasil rajutan, Pembuatan Corak Kreatif, Barangan Kulit, Kasut dan Imej.

Sarjana Seni Halus MFA dalam Animasi

Paris College Of Art
Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Program dua tahun dalam Animasi menawarkan kurikulum yang menekankan keterampilan teknologi digital yang diperlukan untuk menyatakan idea-idea kreatif. Program ini meneroka animasi digital sebagai bentuk ekspresi visual dan direka sebagai program berorientasikan dan berorientasikan proses untuk mempersiapkan pelajar untuk bekerja sebagai artis bebas atau studio komersial. Kemahiran profesional dan kefahaman industri di Eropah dan Amerika Syarikat adalah bahagian penting dalam program ini. Pelajar juga boleh memilih untuk mengambil kelas untuk menyediakan mereka untuk menjadi profesional pengajar. Program ini menawarkan gabungan praktikal studio unik, dan latihan sejarah teoretikal dan seni dalam konteks Eropah dan Perancis.

MFA dalam pembikinan filem

EICAR
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

EICAR, sekolah filem hanya di benua Eropah dengan kurikulum bahasa Inggeris, menawarkan Master dua tahun program Seni Halus dalam pembikinan filem dengan 5 Majors - Mengarah, Screenwriting, Sinematografi, Melahirkan dan Penyuntingan. Sekolah ini menyediakan darjah dan program dengan penekanan kepada pengalaman pembikinan filem praktikal dan proses kerja pasukan. Dengan saiz kelas 15 orang pelajar, kita memihak kepada kerja studio langsung dan ...

Strategi Khusus MBA

IDRAC Business School
Kampus Sepenuh masa 8 - 24 bulan Sept. 2019 Perancis Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens + 8 lagi

Hari ini, melalui media digital (telefon pintar, tablet, komputer, dll.), Pemasaran digital menawarkan perniagaan dan merek cara untuk menjana pertumbuhan sementara mengawal pulangan pelaburan dan hubungan pelanggan. Ini mendalam membawa metodologi dan teknik yang diperlukan untuk membina dan mempraktikkan strategi "pemasaran digital".

Sarjana Kejuruteraan

Join a school in France
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2020 Perancis Paris

Join a school in France adalah laluan kepada 2 program Sarjana dalam Kejuruteraan yang ditawarkan oleh ESIEE Paris:

Ijazah Sarjana Operasi Aeronautik

ESTACA
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Industri pengangkutan udara moden memerlukan jurutera yang mempunyai lebih daripada kemahiran teknikal tradisional. Syarikat penerbangan perlu memastikan keselamatan global dengan kos yang berpatutan. Jurutera mereka memerlukan pandangan global mengenai persekitaran undang-undang dan ekonomi serta pemahaman mendalam mengenai proses operasi dan penyelenggaraan untuk menangani persaingan antarabangsa yang semakin meningkat dan rangka kerja pengawalseliaan yang kompleks.

Tuan sarjana dalam globalisasi dan ekonomi dunia

Université Paris 1 Panthéon-Sorbonne - Sorbonne School of Economics
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris China Shanghai + 2 lagi

Program ini bertujuan untuk menyediakan pendidikan canggih dalam Ekonomi di peringkat induk. Ia melatih kedua-dua ahli ekonomi Cina dan bukan Cina yang akan menjadi pakar utama dalam hubungan ekonomi EuroChinese.

Master kejuruteraan (me) - Pengurusan ia global

EPITA Graduate School of Computer Science
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

The GITM utama menyediakan pelajar untuk menjadi pengurus projek yang komprehensif dalam bidang IT. Ia adalah gabungan proses perniagaan dan teknologi baru dengan memberi tumpuan kepada pengurusan dan inovasi perubahan, mengambil pendekatan antara budaya kira.

Msc dalam Pengurusan - Ijazah Triple Eropah - Grande Ecole

emlyon business school
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Lancashire Perancis Lyon Jerman Munich Paris + 5 lagi

Dengan menyertai MSc dalam Pengurusan - Grande Ecole, anda akan belajar bagaimana untuk berfikir, mengurus dan mengendalikan dengan berkesan dalam persekitaran perniagaan global hari ini, dan di sepanjang jalan memperoleh bukti ketara untuk menunjukkannya.

Program Siswazah: Pengurus Acara

LéCOLE - The Event Thinking School
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Program kami terbuka kepada pemegang Bac 3 (bersamaan dengan ijazah sarjana muda, 180 kredit ECTS). Setiap pelajar menjadi akrab dengan laman web dan berdepan dengan tempat-tempat yang menjadi "bahan mentah" dalam mana-mana acara. Kelas diadakan di lokasi yang berubah setiap minggu. Hari atau minggu adalah "dihoskan" oleh pelbagai tapak acara (Pusat konvensyen - Taman ekspo - Hotel - Teater - Kampus pengiklan - Stadium - Dewan konsert - Tempat awam, dll). Pelajar dan penyumbang akan menghabiskan masa di tempat ini.

Sarjana pemasaran france-australia dual degree

IPAG Business School
Kampus Sepenuh masa 2 semester Permintaan Maklumat Perancis Nice Australia Sydney Paris + 3 lagi

Setiap program tuan Newcastle menggabungkan tumpuan khas kepada pasaran Asia Pasifik dan kepentingan mereka dalam persekitaran perniagaan global. Ketiga-tiga tuan sedang dirancang untuk pelajar yang telah lulus dari spektrum luas program perniagaan dan yang ingin untuk menaik taraf dan meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka untuk dunia perniagaan global yang baru.