Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Ijazah Sarjanav dalam Penyelenggaraan Pesawat 2019/2020

Ijazah sarjana adalah ijazah lepasan yang diambil selepas pelajar menamatkan pendidikan siswazahnya. Secara umum, para pelajar memilih untuk mendapatkan ijazah ini apabila mereka ingin menjadi pakar dalam bidang mereka atau ketika mereka ingin peluang pekerjaan yang lebih baik.

Apakah Master dalam Penyelenggaraan Pesawat Udara? Sarjana dalam Penyelenggaraan Pesawat adalah ijazah yang ditawarkan kepada pelajar yang ingin memasuki industri penerbangan, khususnya sektor penerbangan awam. Ini berlaku untuk semua syarikat penerbangan komersial dan peribadi. Ijazah ini biasanya direka untuk membuka jalan bagi para pelajar untuk menjadi pengurus dalam pelbagai program pengurusan penerbangan. Pelajar sering kali diajar pendekatan analitik dan praktikal supaya mereka dapat memenuhi semua cabaran penyelenggaraan penerbangan, seperti peraturan berikut, melaksanakan pemeriksaan, membuat pembaikan, dan bekerja dalam persekitaran yang tertekan dan cepat.

Apabila pelajar menyelesaikan ijazah dalam penyelenggaraan penerbangan, mereka biasanya akan diajar untuk menimbulkan cabaran. Di samping itu, mereka mungkin belajar untuk menganalisis dengan betul dan menggunakan kemahiran berfikir kritis mereka untuk bekerja dalam industri. Mereka juga cenderung diberi kemahiran kepimpinan untuk membantu mereka untuk menjaga.

Tidak ada kos yang ditetapkan untuk mencapai ijazah sarjana. Ini berbeza di mana pelajar berada dan sekolah yang mereka pilih. Apabila membuat keputusan di sekolah, penting bagi pelajar untuk memeriksa harga sebelum melakukan.

Ketika datang untuk menjadi tuan penyelenggaraan pesawat, ada banyak pekerjaan yang dapat dibuka. Ijazah sarjana paling kerap digunakan untuk kemajuan kerjaya, tetapi graduan yang memasuki bidang boleh mencuba pekerjaan sebagai pengurus penyelenggaraan penerbangan atau sebagai pendidik. Pengurus pengurusan penerbangan akan mengawasi pasukan yang memelihara pesawat. Sebagai pendidik, graduan dapat mengajar orang lain tentang protokol keselamatan dan penyelenggaraan yang melibatkan pesawat.

Sebagai kemajuan teknologi, banyak pelajar memilih untuk mengambil kursus dalam talian. Bagi mereka yang mencari Master dalam Penyelenggaraan Pesawat, kelas dalam talian boleh didapati, serta kelas di universiti tempatan. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Penyelenggaraan Pesawat

Atlântica

Kajian kitaran ke-2 dalam Teknologi Penyelenggaraan Pengurusan dan Aeronautika Atlântica adalah kursus yang bertujuan untuk menanggapi keperluan pasaran pekerjaan semasa ... [+]

penerangan kursus

Kajian kitaran ke-2 dalam Teknologi Penyelenggaraan Pengurusan dan Aeronautika Atlântica adalah kursus yang bertujuan untuk menanggapi keperluan pasaran pekerjaan semasa dan bertujuan untuk melatih para profesional dengan kemahiran dan pengetahuan yang lebih maju dalam aeronautik, atau bidang yang berkaitan, penting untuk latihan aktiviti kejuruteraan dalam industri yang berkembang di Portugal.

Ia bertujuan untuk melatih para profesional pascasiswazah yang menunjukkan kemahiran kepimpinan teknikal dan profesional dan kesesuaian yang diperlukan dalam masyarakat yang sentiasa berubah.

Kitaran kajian juga bertujuan untuk menarik pelajar dari kursus latihan lain di institusi pengajian tinggi dan profesional lain dalam bidang Mekanikal, Elektroteknik, Kejuruteraan Awam, dan lain-lain. yang ingin mengkhususkan dan maju dalam kerjaya mereka. Ia juga harus memastikan kemahiran yang membolehkan Sarjana meneruskan latihan pelengkap (kitaran ke-3) dan disatukan ke dalam strategi global Atlântica dan Carbures rakan kongsi perindustrian di Portugal.... [-]

Portugal Barcarena
Permintaan Maklumat
Portugis
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Georgian Aviation University

Fakulti Pentadbiran Perniagaan Pengangkutan Udara dan Pengurusan menyediakan pakar Sarjana Muda dan ijazah Master dengan utama dalam: Air Transport Management. ... [+]

Fakulti Pentadbiran Perniagaan Pengangkutan Udara dan Pengurusan menyediakan pakar Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana di dalam utama:

pengurusan pengangkutan udara (Terdapat dalam bahasa English) perakaunan kewangan dan pengurusan perakaunan pelancongan

program pendidikan vokasional di latihan kakitangan kargo udara dan latihan akauntan juga disediakan.

Bidang pekerjaan untuk graduan: Syarikat udara, lapangan terbang, agensi penerbangan, kilang-kilang penerbangan, syarikat insurans, organisasi kerajaan, bank-bank dan lain-lain

pemohon antarabangsa hendaklah mengemukakan dokumen berikut untuk memohon:

Salinan pasport Sijil tamat pengajian sekolah ... [-]
Georgia Tbilisi
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESTACA

Industri pengangkutan udara moden memerlukan jurutera yang mempunyai lebih daripada kemahiran teknikal tradisional. Syarikat penerbangan perlu memastikan keselamatan glob ... [+]

Satu Program Inovatif Sekali Sejajar dengan Keperluan Perindustrian

Industri pengangkutan udara moden memerlukan jurutera yang mempunyai lebih daripada kemahiran teknikal tradisional. Syarikat penerbangan perlu memastikan keselamatan global dengan kos yang berpatutan. Jurutera mereka memerlukan pandangan global persekitaran undang-undang dan ekonomi serta pemahaman mendalam tentang operasi dan proses penyelenggaraan untuk mengatasi persaingan antarabangsa yang semakin meningkat dan rangka kerja pengawalseliaan yang kompleks.

ESTACA menawarkan program Post-Master dalam operasi dan penyelenggaraan aeronautik yang berkaitan dengan syarikat penerbangan, pengendali MRO, pengendali Lapangan Terbang syarikat-syarikat pengangkut logistik dan udara. Tujuan program satu tahun ini adalah untuk menawarkan pelajar cara untuk memahami organisasi dan ekonomi industri pengangkutan udara. Mereka akan berada dalam hubungan rapat dengan rakan-rakan kami (Pengeluar Pesawat Udara, Syarikat Penerbangan, pengendali MRO, pengendali Lapangan Terbang, supaya mereka dapat menerapkan pengetahuan teoritinya secara langsung kepada kes-kes yang nyata. Peraturan Udara adalah asas kursus ini dan dikaji dengan berlainan pendekatan.... [-]

Perancis Paris
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu