Sambilan Sarjana dalam Pentadbiran di Amerika Newcastle Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pentadbiran di Amerika Newcastle Australia 2018

Pentadbiran

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Pentadbiran adalah kajian konsep perniagaan asas dan maju, termasuk kewangan, pemasaran, kerja berpasukan dan organisasi. Bidang pengajian ini berguna untuk pelajar yang mencari kerjaya dalam perniagaan atau ingin memajukan kedudukan mereka sekarang dalam sebuah syarikat.

Australia mempunyai pendidikan yang lebih tinggi subsidi untuk pelajar yang mengikuti program ijazah sarjana muda. Mereka juga memberikan pinjaman dan geran untuk pelajar pasca siswazah. Pengajian tinggi bermula di peringkat ijazah sarjana muda untuk ijazah kedoktoran yang ditawarkan dalam mana-mana bidang pengajian.

Pembekal utama di bandar ini pendidikan tinggi adalah Universiti Newcastle. Terdapat kampus lain universiti-universiti utama terletak di Newcastle yang menawarkan pelbagai kursus ijazah dan sarjana muda.

Sambilan Sarjana dalam Pentadbiran di Amerika Newcastle di Australia

Baca lebih lanjut

Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Master Pengurusan Sumber Manusia

University of Newcastle
Campus Sambilan January 2019 Australia Newcastle

Program ijazah digabungkan - Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Sarjana Pengurusan Sumber Manusia membolehkan pelajar menjalankan kajian dalam bidang perniagaan yang lebih umum daripada Sarjana Pentadbiran Perniagaan di samping mengkaji kursus Pengurusan Sumber Manusia tertentu ... [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan / Sarjana Pengurusan Sumber Manusia

Program ijazah digabungkan membolehkan pelajar menjalankan kajian dalam bidang perniagaan yang lebih umum daripada Sarjana Pentadbiran Perniagaan di samping mengkaji Sumber Manusia Kursus Pengurusan khusus Sarjana Pengurusan Sumber Manusia.

Program Sarjana Pentadbiran Perniagaan direka untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai kemahiran analisis, strategik dan kepimpinan yang akan menyediakan mereka untuk kerjaya semakin kompetitif dalam pengurusan perniagaan di sektor korporat dan awam. Program ini menawarkan asas dalam bidang perniagaan asas seperti perakaunan, kewangan, tingkah laku organisasi, ekonomi, pemasaran dan pengurusan. Analisis dan penyelesaian masalah ditekankan melalui pemahaman gunaan rangka kerja teori di mana pengurus hari ini mesti beroperasi, serta pemerolehan kemahiran praktikal dalam kerja berpasukan, penulisan, persembahan dan pengurusan masa. Keupayaan untuk menghadapi perubahan organisasi dan teknologi yang pesat dibangunkan melalui pemahaman perlakuan organisasi, sistem maklumat dan perubahan organisasi dan pembangunan.... [-]


Tuan Pengurusan Sumber Manusia

University of Newcastle
Campus January 2019 Australia Newcastle

Tujuan program ini adalah untuk mendidik pengurusan sumber manusia (HRM) dan pekerjaan hubungan (ER) profesional. Anda akan belajar untuk membuat keputusan bermaklumat mengenai motivasi dan menguruskan orang, yang membolehkan mereka untuk membuat sumbangan strategik yang penting kepada organisasi mereka. [+]

MASA DEPAN ANDA

Graduan boleh memulakan kerjaya mereka atau memperbaiki kedudukan semasa mereka dalam pengurusan pakar sumber manusia (HRM) atau hubungan pekerjaan peranan (ER). Program ini menyediakan pengetahuan yang diperlukan profesional, serta latihan kemahiran khusus dalam bidang seperti perundingan, sokongan, reka bentuk organisasi, penyelidikan dan analisis, latihan dan penilaian, dan komunikasi. Master HRM menyediakan graduan untuk jawatan dalam HRM, perancangan strategik, pembangunan organisasi, perhubungan industri, komunikasi, saraan, pembelajaran, penilaian program, dan pembangunan dasar.

Program kami dipandang tinggi. Kita ada Industri Jawatankuasa Penasihat memberikan nasihat yang aktif dan cemerlang pada kursus baru dan sedia ada dan memudahkan pautan profesional yang kukuh kami kepada industri dan masyarakat. Banyak graduan Australia kami berada di dalam jawatan kanan HRM / ER dalam organisasi Newcastle dan NSW terkemuka, dan ramai pelajar antarabangsa kami telah kembali kepada kerjaya yang menarik di negara asal mereka.... [-]