Sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan

Terbaik 63 Ijazah Sarjanav dalam Pentadbiran Perniagaan 2018

Pentadbiran Perniagaan

Tahap ijazah sarjana pendidikan memberikan graduan berpeluang untuk melanjutkan pelajaran mereka selepas menamatkan program ijazah sarjana muda. Selepas tamat sekolah siswazah, pelajar sering mempunyai pemahaman yang mendalam tentang bidang mereka perlu untuk memasuki kerjaya mereka.

Apakah yang dimaksudkan dengan Sarjana Pentadbiran Perniagaan? Seperti program perniagaan am, belajar pentadbiran perniagaan menyediakan pelajar dengan pemahaman operasi dan ekonomi untuk memasuki kerjaya dalam perniagaan. Mereka akan juga bagaimanapun mempelajari proses pengurusan dan pentadbiran yang lebih tinggi untuk bersedia untuk peranan kepimpinan. Kursus sering memberi tumpuan kepada pengurusan sumber manusia, keusahawanan, kewangan perakaunan, dan pemasaran.

Perniagaan telah mempunyai kepadatan sangat bermanfaat tumpuan bagi pelajar kerana ia membolehkan mereka untuk memasuki kerjaya yang sangat mampan yang sering menawarkan gaji yang lebih besar.Belajar pentadbiran mungkin lebih berfaedah untuk pelajar bercita-cita tinggi kerana mereka boleh layak untuk memasuki jawatan pengurusan dan kepimpinan.

The tuisyen dan perbelanjaan memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan berbeza mengikut beberapa faktor. Sekolah dan program anda mendaftar dalam, serta panjang dan negara pengajian anda, akan mempengaruhi berapa banyak ia kos untuk mendapatkan ijazah anda. Sebelum mendaftarkan Penyelidikan semua pilihan anda dengan teliti.

Memperoleh Sarjana Pentadbiran Perniagaan akan membolehkan anda untuk memasuki mana-mana kerjaya ijazah perniagaan biasa, seperti rakan jualan, penganalisis kewangan, atau akauntan. Selain itu, ia boleh membuka pintu kepada kepimpinan dan jawatan pentadbiran, termasuk pengurus sumber manusia, pengarah kewangan, pengurus jualan, atau ketua jabatan. Kebanyakan kerjaya ini biasanya dikhaskan untuk mereka yang mempunyai ijazah sarjana, bukan sekadar pendidikan sarjana muda.

Dalam usaha untuk memulakan program ijazah pentadbiran perniagaan anda, ia adalah yang terbaik bahawa penyelidikan anda dan mencari satu program yang memenuhi semua keperluan khusus anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Sarjana Dalam Hubungan Antarabangsa Dan Perniagaan Antarabangsa

ESEI International Business School Barcelona
Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Barcelona

Master dalam Hubungan Antarabangsa dan Perniagaan Antarabangsa ESEI adalah kelayakan yang tepat untuk seorang siswazah yang ingin unggul dalam perniagaan global. Menyelam menjadi pertimbangan politik dan ekonomi dan memeriksa hal-hal sosial, anda akan belajar untuk menganalisa dan memahami akar dan jangkauan pengantarabangsaan dan impaknya terhadap korporasi dan permulaan. [+]

Ijazah Sarjanav dalam Pentadbiran Perniagaan.

Meningkatkan cabaran dan mengejar kerjaya yang tinggi, tetapi sangat bermanfaat dalam perniagaan antarabangsa. ESEI Master dalam Hubungan Antarabangsa dan Perniagaan Antarabangsa adalah kualifikasi yang tepat untuk seorang siswazah yang ingin unggul dalam perniagaan global. Menyelam menjadi pertimbangan politik dan ekonomi dan memeriksa hal-hal sosial, anda akan belajar untuk menganalisa dan memahami akar dan jangkauan pengantarabangsaan dan impaknya terhadap korporasi dan permulaan.

Anda juga akan belajar membina visi yang merangkumi aspek yang paling penting dalam perdagangan luar negeri, dan memahami kerumitan bangunan permulaan, memperluaskan syarikat, dan membuka pasaran asing.... [-]


Diploma Pascasiswazah Dalam Pentadbiran Perniagaan

FGV
Campus Sambilan August 2018 Brazil São Paulo

MBM adalah sarjana lato sensu dalam Pentadbiran Perniagaan dengan objektif melatih para profesional muda pada permulaan kerjaya mereka. [+]

Kursus ini

MBM adalah sarjana lato sensu dalam Pentadbiran Perniagaan dengan objektif melatih para profesional muda pada permulaan kerjaya mereka.

Maklumat Am

Tempoh kursus adalah satu tahun setengah (450 jam).

Proses selektif

Proses pemilihan termasuk analisis kurikulum, penyerahan surat motivasi, pembayaran yuran permohonan dan temu ramah dengan koordinasi kursus.

Kepada siapa yang dimaksudkan

Mereka adalah profesional muda dengan latihan selama 3 tahun yang memerlukan latihan perniagaan yang mantap.

Objektif

MBM baru-baru ini ditubuhkan di Eropah dan hari ini ditawarkan oleh sekolah-sekolah antarabangsa yang paling penting. FGV / EAESP, untuk melatih profesional muda pada permulaan karier mereka, telah melancarkan MBM - kursus standard yang tinggi, yang telah dilahirkan dalam piawaian kualiti antarabangsa.... [-]


Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Formato Educativo
Online & Campus Combined Sepenuh masa 13  July 2018 Sepanyol Madrid Spain Online + 1 lagi

Ia adalah pakar yang direka khusus untuk pembangunan profesional dan peribadi, yang bertujuan untuk memberi tumpuan kepada bentuk dalam pelbagai bidang pengurusan perniagaan dan pengetahuan yang memadai dalam kaedah baru pengurusan dan pentadbiran, untuk mencapai dan memberi rangsangan besar kepada kerjaya pelajar sebagai pengurus. [+]

Ia adalah pakar yang direka khusus untuk pembangunan profesional dan peribadi, yang bertujuan untuk memberi tumpuan kepada bentuk dalam pelbagai bidang pengurusan perniagaan dan pengetahuan yang memadai dalam kaedah baru pengurusan dan pentadbiran, untuk mencapai dan memberi rangsangan besar kepada kerjaya pelajar sebagai pengurus.

Program ini direka supaya pelajar mencari jawapan kepada kepentingan profesional mereka. Sains dan teknologi berkembang dengan cepat supaya kita akan menjadi usang setiap hari dan, oleh itu, kita perlu meningkatkan pengetahuan kita, mendalamkan mereka yang sudah mempunyai atau mengetahui perkara-perkara baru.

Guru prestij profesional menjamin pelajar satu pengalaman yang memperkayakan, kedua-dua peribadi dan profesional.... [-]


Business Administration, Master's Degree

Monroe College
Online Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat New York + 1 lagi

Program ini ditawarkan di kampus dan dalam talian. [+]

Program MBA di Sekolah Pengajian Raja bertujuan untuk membantu para pelajar mengembangkan kecekapan yang dimiliki para eksekutif korporat dalam memimpin dan mengurus dalam persekitaran yang kompleks dan berdaya saing.

MG-660 - Pemasaran Strategik 3

MG-670 - Kewangan Pengurusan 3

MG-770 - Analisis Penyata Kewangan 3

MG-800 - Pengurusan Strategik

[-]

Msc Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa

University of Vienna
Campus Sepenuh masa October 2018 Austria Vienna

Program sarjana Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (Master IBW) akan ditawarkan dalam struktur baru sebagai sebuah program kajian disiplin berlainan dan musim sejuk semester 2016/2017. [+]

Program master Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (Master IBW) akan ditawarkan dalam struktur baru sebagai sebuah program kajian disiplin berlainan dan musim sejuk semester 2016/2017.

Di samping kemahiran pentadbiran perniagaan dan asas-asas ekonomi, pelajar mempunyai kemungkinan yang unik untuk memilih kawasan budaya di mana mereka mahu meluas berpendidikan.

Pada masa Eropah, Afrika, China, Jepun, Asia Selatan, Amerika Latin dan kawasan Slavic ditawarkan. Untuk setiap bahasa kawasan budaya, sejarah, kemahiran sosial dan kebudayaan serta kecekapan undang-undang itu diperoleh. Ini adalah asas untuk keperluan pasaran buruh antarabangsa masa depan.

Graduan dapat menyelesaikan masalah pengurusan yang kompleks dalam persekitaran antarabangsa secara bebas dan dengan itu pekerja yang sangat diperlukan untuk syarikat-syarikat antarabangsa.... [-]


Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan Dengan Sumber Manusia

Universidad Tecmilenio
Online Campus Sepenuh masa Sambilan July 2018 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 23 lagi

Apabila tamat pengajian dari Sarjana Pentadbiran Perniagaan dengan Sumber Manusia, anda dapat: Menyelesaikan masalah pengurusan modal insan, menyelaraskan keputusan dengan objektif organisasi. [+]

Mengapa Guru ini?

Pilih Universidad Tecmilenio

Kredibiliti adalah salah satu faktor kejayaan para profesional. Untuk membolehkan anda mendapat kredibiliti, kami akan mengesahkan anda dalam semua yang anda pelajari.Kami mempunyai guru khusus dalam Sumber Manusia, Pentadbiran dan Psikologi.Di samping memberi anda pengetahuan, kami akan melatih anda untuk meningkatkan kemahiran sosial anda.Untuk pengalaman anda menjadi antarabangsa, kami mempunyai rancangan pertukaran.Terima kasih kepada hubungan perniagaan kami, anda boleh berhubung dengan institusi yang berbeza yang berdedikasi untuk pengambilan dan pembangunan bakat manusia.

Menjadi sebahagian daripada Universidad Tecmilenio menjadi lebih baik... [-]


Pentadbiran Perniagaan Msc Dalam Pelancongan

University Of Applied Sciences HTW Chur
Campus Sepenuh masa Sambilan 3 - 8  September 2018 Switzerland Chur + 1 lagi

The Master Pentadbiran Perniagaan Major Pelancongan menawarkan anda peluang untuk menimba ilmu pengetahuan umum dalam Pentadbiran Perniagaan dan juga peluang-peluang pembelajaran praktikal dalam pelancongan. [+]

Cabaran strategik utama dalam industri pelancongan adalah fokus Master dalam Pentadbiran Perniagaan dengan Tourism Major, menjadikannya sesuai untuk mereka yang mencari jawatan pengurusan dalam pelancongan. Program ini menggabungkan pengetahuan dan kemahiran dalam pentadbiran perniagaan, dalam kaedah penyelidikan dan pengurusan pelancongan dan menyediakan peluang untuk meletakkan ini ke dalam amalan. Selain kandungan, tumpuan adalah kepada pembangunan kemahiran peribadi dan sosial, terutama strategik, membuat keputusan dan kemahiran pengurusan projek.

Antarabangsa ijazah sarjana dalam bidang pelancongan membolehkan anda untuk mendapatkan prospek antarabangsa mengenai pembangunan dan pengurusan pelancongan. Kajian antarabangsa kes, sebuah badan pelajar antarabangsa, lawatan ke destinasi antarabangsa dan pengalaman pensyarah jemputan anda untuk persekitaran pembelajaran yang menarik dan interaktif dilupakan.... [-]


Sarjana Dalam Bidang Pentadbiran Perniagaan

University of Turin
Campus Sepenuh masa October 2018 Itali Turin

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (LM 77, yang dinamakan dalam bahasa Laurea Magistrale dalam Pentadbiran Perniagaan) adalah kursus pascasiswazah 2 tahun baru yang ditawarkan oleh Jabatan Pengurusan. Terima kasih kepada pengalaman penting terdahulu dalam menyampaikan ijazah sarjana dalam Perniagaan & Pengurusan dan kurikulum pascasiswazah dalam Perakaunan Antarabangsa, Jabatan Pengurusan kini merekabentuk kursus Master dalam bahasa Inggeris dan dengan itu menyempurnakan tawaran lima tahun penuh dalam bahasa Inggeris sepenuhnya. [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (LM 77, yang dinamakan dalam bahasa Laurea Magistrale dalam Pentadbiran Perniagaan) adalah kursus pascasiswazah 2 tahun baru yang ditawarkan oleh Jabatan Pengurusan. Terima kasih kepada pengalaman penting terdahulu dalam menyampaikan ijazah sarjana dalam Perniagaan & Pengurusan dan kurikulum pascasiswazah dalam Perakaunan Antarabangsa, Jabatan Pengurusan kini merekabentuk kursus Master dalam bahasa Inggeris dan dengan itu menyempurnakan tawaran lima tahun penuh dalam bahasa Inggeris sepenuhnya.

Program kami menyediakan pelajar dengan pendidikan peringkat tinggi dalam bidang pengurusan perniagaan. Mata pelajaran utama yang diajar pada tahun pertama memperdalam dan meluaskan pemahaman pelajar terhadap fungsi perniagaan di syarikat besar, kompleks dan multinasional. Mengintegrasikan pelaporan, undang-undang dan cukai antarabangsa, Pengurusan kualiti dan persekitaran, Organisasi perniagaan, Kewangan korporat antarabangsa dan Pasaran Modal dianggap kursus asas, bersama-sama Mengaitkan senario makroekonomi dan Mengurus perubahan dan inovasi. Pada tahun kedua, pelajar boleh memilih antara pelbagai kursus pilihan, yang paling sesuai dengan minat dan kebolehan mereka. Program ini menyimpulkan dengan latihan wajib dan projek akhir. Kerja projek haruslah berdasarkan pengalaman mendalam dalam organisasi, memberikan peluang baru kepada semua pelajar untuk meningkatkan pengetahuan akademik mereka dengan pengalaman lapangan. ... [-]


Sarjana Pentadbiran Perniagaan

Ukrainian-American Concordia University
Campus Sepenuh masa September 2018 Ukraine Kyiv

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) dengan bangga menawarkan program MBA. [+]

Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA)

Akreditasi FIBAA MBA

Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) dengan bangga menawarkan program MBA. Program kami memberi tumpuan kepada kurikulum MBA tradisional, dan mencontohi keseimbangan kualitatif dan kuantitatif yang baik. Kursus diajar dari perspektif pengurusan pertengahan dan kanan dan membangunkan kemahiran, pengetahuan dan pandangan yang membolehkan perubahan dari kepakaran fungsian kepada kepimpinan strategik yang luas. Para peserta menerima asas pepejal bersama dengan alat-alat yang boleh digunakan dengan serta-merta dalam suasana perniagaan semasa. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pemimpin yang kompeten dan yakin yang boleh menghadapi cabaran masa depan.... [-]


Sarjana Pentadbiran Perniagaan Dan Kejuruteraan

University Politehnica of Bucharest
Campus September 2018 Romania Bucharest

Kursus ini direka untuk memberi pelajar pendedahan luas kepada prinsip pemasaran industri (perniagaan ke perniagaan - B2B) dan untuk mendapatkan pengetahuan berharga dalam bidang pemasaran ini. [+]

Mengenai

Kursus ini direka untuk memberi pelajar pendedahan luas kepada prinsip pemasaran industri (perniagaan ke perniagaan - B2B) dan untuk mendapatkan pengetahuan berharga dalam bidang pemasaran ini. Lebih khusus kursus ini bertujuan untuk:

mengenalpasti terma dan konsep perindustrian, pemasaran, dan perniagaan yang penting dalam bidang pemasaran perindustrianmemahami hubungan antara konsep-konsep ini antara satu sama lain dan hubungan mereka dengan prinsip dan amalan pemasaran dan / atau perniagaanmemperkenalkan pelajar kepada perbezaan antara pasaran pengguna dan perniagaan ke perniagaanmemahami campuran pemasaran dan penciptaannya dalam keadaan pasaran perniagaan-ke-perniagaanfaham faktor persekitaran yang mempengaruhi pasaran perniagaan-ke-perniagaan... [-]

Sarjana Dalam Pengurusan Dan Pentadbiran Perniagaan

Université Virtuelle (UIV)
Online Sepenuh masa September 2018 Tunisia Tunisia Online

Tuan jarak dalam pengurusan menyediakan pemimpin SME, syarikat dan institusi masa depan. [+]

Tuan jarak dalam pengurusan menyediakan pemimpin SME, syarikat dan institusi masa depan. Program ini berorientasikan ke arah keusahawanan, pengurusan produk, projek, perkhidmatan atau agensi dengan latihan lengkap dalam sumber manusia, perakaunan, ERP, teknologi baru dan semua alat yang diperlukan untuk pengurusan.

Pembelajaran jarak jauh dalam pengurusan dan pentadbiran perniagaan memberi anda latihan yang tertumpu kepada pengurusan dan pengurusan dan pentadbiran dengan menguasai alat yang diperlukan untuk menguruskan syarikat dan organisasi. Latihan dalam talian pertama membolehkan pengetahuan mengenai disiplin dan konsep asas pengurusan dalam sumber manusia, perakaunan, kewangan ... Dan kemudian menjadi akrab dengan amalan pengurusan dan evolusi pengetahuan dalam persekitaran ekonomi dan undang-undang.... [-]


Diploma Pascasiswazah Pentadbiran Perniagaan

GlobalNxt University
Online Sepenuh masa Sambilan 18  Pendaftaran Terbuka مليسيا Kuala Lumpur + 1 lagi

Diploma Lepasan Ijazah Pentadbiran Perniagaan (PGDipBA) direka untuk menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh dalam pengurusan teras [+]

Membina asas kemahiran pengurusan yang mantap

Diploma Lepasan Ijazah Pentadbiran Perniagaan (PGDipBA) direka untuk memberi pelajar asas yang kukuh dalam subjek pengurusan teras. Ia juga boleh digunakan sebagai batu loncatan kepada Global MBA sebagai pelajar yang melengkapkan PGDipBA dapat mengartikulasikan secara langsung ke MBA dengan pemindahan penuh kredit.

Hasil pembelajaran

Setelah selesai program ini, pelajar harus dapat:

Menjalankan analisis perniagaan yang menembusi dan membuat keputusan perniagaan yang baik.Memeriksa masalah perniagaan yang kompleks dari pelbagai perspektifBerkesan menguruskan perniagaan, proses, kerja, dan orangBekerjasama dengan berkesan sebagai sebahagian daripada pasukan global, berbilang budayaMembangunkan cadangan strategik dan taktikal yang membawa kepada hasil perniagaan yang berjayaTempoh... [-]

Program Ijazah Sarjana Dalam Kepimpinan Untuk Perubahan (Sarjana Sains Pentadbiran, Sarjana Sains (Ekonomi Dan Pentadbiran Perniagaan), Atau Sarjana Sains Sosial)

University of Tampere
Campus Sepenuh masa August 2018 Finland Tampere

Mahu menjadi seorang pemimpin berwawasan yang tahu bagaimana menangani perubahan dalam masyarakat yang kompleks? Memilih pengajian dalam program ijazah Sarjana dalam Kepimpinan untuk Perubahan akan membantu anda mencapai matlamat anda. [+]

Memohon antara 4 Disember 2018 - 23 Januari 2019

Ijazah Sarjana Pentadbiran Sains, Sarjana Sains (Ekonomi dan Pentadbiran Perniagaan), atau Sarjana Sains Sosial, bergantung kepada pengkhususanTempoh: 2 tahunSaiz: 120 ECTSTarikh mula: Ogos 2018Yuran pengajian untuk pelajar bukan EU / EEA: 12 000 € / tahun

Baca lebih lanjut mengenai Beasiswa Jenis kemahiran kepimpinan baru dalam permintaan di peringkat tempatan, nasional, antarabangsa dan global. Masalah cabaran masyarakat semakin meningkat dalam kerumitan. Masalah alam sekitar dan tenaga, dinamika keselamatan global, pengurusan krisis serantau, penyediaan perkhidmatan awam yang kos efektif dan pembangunan dasar subur untuk keusahawanan dan pembangunan perniagaan semuanya bersifat sistemik. Ini bermakna bahawa pelbagai institusi dan pelaku masyarakat sivil mesti bekerjasama, berunding dan bersetuju dengan cara-cara baru dalam melakukan perkara-perkara. Program sarjana dalam Kepemimpinan untuk Perubahan membolehkan mengembangkan pengetahuan dan kepakaran yang diperlukan untuk menjelaskan dan memahami fenomena yang kompleks, menjadi pemimpin visioner, dan mengubah dunia. Dalam program ini, kepimpinan difahami sebagai keupayaan untuk menangani perubahan. Perubahan utama memerlukan usaha bersama kerajaan, syarikat swasta dan institusi lain. Fakulti Pengurusan di University of Tampere menyediakan suasana yang unik untuk mengkaji dinamik kepimpinan yang pelbagai. Kami menyatukan perspektif perniagaan dan pengurusan dari sektor swasta, pemahaman mengenai institusi dan tadbir urus dari pentadbiran awam, serta pengetahuan hubungan antarabangsa dan proses politik dari bidang politik. Fakulti menawarkan penyelidikan dan pengajaran akademik yang berkualiti tinggi dalam bidang perniagaan, pentadbiran awam dan politik - dan program Leadership for Change memberi tumpuan kepada persimpangan bidang ini. Matlamat program ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman yang unik tentang bidang-bidang yang... [-]


Sarjana Pentadbiran Perniagaan Pengurusan

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Campus Sepenuh masa September 2018 Tunisia Tunis

Master dalam Pengurusan menyediakan pemimpin SME, syarikat dan institusi masa depan. Program ini berorientasikan ke arah keusahawanan [+]

Master dalam Pengurusan menyediakan pemimpin SME, syarikat dan institusi masa depan. Program ini memberi tumpuan kepada keusahawanan, pengurusan produk, projek, perkhidmatan atau agensi dengan latihan lengkap dalam sumber manusia, perakaunan, ERP, teknologi baru dan semua alat yang diperlukan untuk pengurusan.

Ijazah sarjana profesional dalam pengurusan dan pentadbiran perniagaan memberikan anda latihan yang tertumpu kepada pengurusan dan pengurusan dan pentadbiran dengan menguasai alat yang diperlukan untuk menguruskan syarikat dan organisasi. Latihan ini membolehkan untuk mengetahui terlebih dahulu tentang disiplin dan konsep asas pengurusan dalam sumber manusia, perakaunan, kewangan ... dan kemudian menjadi akrab dengan amalan pengurusan dan evolusi pengetahuan dalam persekitaran ekonomi dan undang-undang.... [-]


Msc Dalam Pentadbiran Perniagaan - Strategi Dan Pengurusan Dalam Organisasi Antarabangsa

Linköping University
Campus Sepenuh masa September 2018 Sweden Linköping

Program ini dua tahun sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan - Strategi dan Pengurusan Organisasi Antarabangsa (SMIO) bertujuan untuk mendidik pemimpin masa depan dengan pertimbangan yang baik, yang boleh membuat keputusan yang seimbang. Program ini menggabungkan pengetahuan asas akademik (pemikiran dan penaakulan) dan pengetahuan melalui pengalaman (kemahiran) untuk menyediakan pelajar untuk melampaui memohon penyelesaian diketahui masalah yang diketahui. [+]

Program ini dua tahun sarjana dalam Pentadbiran Perniagaan - Strategi dan Pengurusan Organisasi Antarabangsa (SMIO) bertujuan untuk mendidik pemimpin masa depan dengan pertimbangan yang baik, yang boleh membuat keputusan yang seimbang.

Program ini menggabungkan pengetahuan asas akademik (pemikiran dan penaakulan) dan pengetahuan melalui pengalaman (kemahiran) untuk menyediakan pelajar untuk melampaui memohon penyelesaian diketahui masalah yang diketahui. Apabila berjaya menyempurnakan program ini, pelajar akan memperoleh kemahiran analitikal yang baik dan keupayaan untuk berfikir secara strategik. Fokus antarabangsa kursus dan komposisi antarabangsa kelas bantuan SMIO untuk menyediakan pelajar untuk bekerja di organisasi antarabangsa.... [-]