Sarjana dalam Pengurusan Projek di Perancis

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Projek di Perancis

Pengurusan Projek

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Pengurusan projek melibatkan kejayaan menyiapkan projek dengan mengarahkan mereka dari awal hingga akhir. Pengurus projek sering dijumpai dalam pasukan undang-undang, di jabatan latihan dan logistik. Ada projek yang memerlukan kemahiran dalam belanjawan, pengurusan masa dan komunikasi.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sarjana dalam Pengurusan Projek di Perancis

Baca lebih lanjut

Master Khusus Dalam Pengurusan Projek Antarabangsa

ESCP Europe Business School
Campus Sepenuh masa January 2018 Perancis Paris

Program ini menyediakan pelajar untuk rundingan, pengurusan kewangan dan ekonomi projek-projek antarabangsa yang penting. Anda boleh menjadi pakar di negara-negara baru muncul terima kasih kepada seminar antarabangsa 4 minggu di Asia atau Amerika Latin. [+]

Kajian di kampus Paris dan di Asia atau Amerika Selatan.

Pengarah Saintifik: Prof. GĂ©rard Naulleau

Objektif program ini

Program ini menyediakan pelajar untuk rundingan, pengurusan kewangan dan ekonomi projek-projek antarabangsa yang penting. Anda boleh menjadi pakar di negara-negara baru muncul terima kasih kepada seminar antarabangsa 4 minggu di Asia atau Amerika Latin.

Peluang kerjaya

Graduan bekerja dalam kedudukan seperti: Eksekutif Pemasaran, Pengurus Pembangunan Perniagaan, Penganalisis Perniagaan, Perunding, Pengurus Akaun Utama, Pengurus Projek Junior, Pengurus Kawalan International, dan lain-lain

Kurikulum

Gabungan kelas teori dan kes praktikal secara langsung di seluruh 6 tema utama:... [-]


Master Maju Dalam Aeroangkasa Pengurusan Projek

ENAC
Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Toulouse

[+]

Aeronautical, Ruang dan perniagaan pertahanan, oleh alam semula jadi, kompleks, inovatif dengan nilai ditambah yang tinggi.

Program SM APM diajar oleh pakar-pakar atau pensyarah yang mempunyai pengalaman projek aeroangkasa luas, dengan gabungan persembahan formal, latihan dalam kelas, atau kes-kes kajian. Objektif pendekatan praktikal ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan teknik-teknik semasa dan alat dalam pengurusan projek dengan mengambil perindustrian akaun, specificities ekonomi atau undang-undang perniagaan Aeroangkasa itu.

Syarat Kemasukan

Peluang Program sarjana APM Khusus membawa pelajar untuk mengintegrasikan atau untuk menjadi Ketua pasukan program Aerospace. ... [-]


Master Dalam Pengurusan (mim) Dalam Pengurusan Projek

CNAM The International Institute of Management
Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Perancis Paris

The CNAM Sarjana Pengurusan (MIM) direka untuk pelajar yang ingin mengejar kerjaya dalam perniagaan dan pengurusan dan meningkatkan ufuk profesional, pengetahuan domain dan kepimpinan [+]

Sarjana Pengurusan, khusus dalam Pengurusan Projek dan Kejuruteraan Perniagaan

Ini ijazah Master menyediakan:

Pemikiran kritis pada alatan, kaedah dan standard yang digunakan untuk menguruskan projek, Kebolehan untuk mereka bentuk dan untuk mengendalikan pengurusan projek dan kejuruteraan perniagaan.

Stakes

Pengurusan projek adalah penting untuk memastikan strategi pelaburan dalam syarikat-syarikat dan organisasi. Kejuruteraan perniagaan adalah kunci untuk memastikan integrasi strategi pelaburan dalam persekitaran (manusia, pasaran dan teknologi) yang bergerak. Pengurusan Projek digabungkan dengan Kejuruteraan perniagaan: asas-asas keusahawanan.

Matlamat:

Keys untuk memahami sekitar dan persekitaran perniagaan & projek Keupayaan untuk mendiagnosis keadaan pengurusan dalam organisasi yang sentiasa berubah Keupayaan untuk mengenal pasti alat pengurusan yang mencukupi untuk keadaan pengurusan dan pelan pelaksanaan yang berkaitan Keupayaan untuk menyelaras pelaksanaan kaedah Kemahiran untuk mengukur hasil ... [-]