Sarjana dalam Pengurusan Projek di Maghribi

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Projek di Maghribi

Pengurusan Projek

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pengurusan Projek memerlukan penilaian kepada apa tugas-tugas dalam projek ini perlu diisi, apabila ia perlu dilakukan dan siapa yang akan melakukannya. Seorang pengurus projek juga perlu memastikan kerja dilakukan dengan betul dan bahawa apa-apa risiko yang berkaitan dengan projek yang dikenalpasti dan dikurangkan.

Maghribi adalah sebuah negara Afrika Utara yang mempunyai garis pantai di kedua-dua Lautan Atlantik Utara dan Laut Mediterranean. Kebanyakan warga asing yang ingin belajar di Maghribi mencari sama ada kursus bahasa Arab atau Perancis. Semua bandar-bandar utama mempunyai pusat-pusat bahasa, dan malah ada yang akan menguruskan penginapan rumah dengan keluarga yang berbahasa Arab semasa kursus anda.

Sarjana dalam Pengurusan Projek di Maghribi

Baca lebih lanjut

Menguasai Pengurusan Projek Separuh Masa

ESCA School of Management
Campus Sambilan 15  August 2018 Maghribi Casablanca

Program ini bertujuan untuk melatih pengurus projek dapat: Teknik dan alat untuk menguasai perancangan dan penilaian projek. Mengurus, memberi motivasi kepada pasukan dan mengoptimumkan kemahiran masing-masing [+]

Sarjana dalam Pengurusan Projek Program ini bertujuan untuk melatih pengurus projek dapat:

Teknik dan alat untuk mengendalikan perancangan dan penilaian projek. Mengurus, memotivasikan pasukan dan mengoptimumkan kemahiran setiap sumber. Mengantisipasi, memperkemaskan dan membangunkan keupayaan membuat keputusan dalam persekitaran yang kompleks.

Gambaran Keseluruhan

Tempoh 15 bulan dalam separuh masa Kemasukan Permohonan semakan + temuduga Format Dua kali seminggu dan hari Sabtu Ijazah Sarjana Superior Projek Pengurusan ESCA Sekolah Pengurusan (peringkat Sarjana) jangka seterusnya bermula Oktober 2013 Syarat Kemasukan Ijazah Baccalaureate (+ 4 peringkat) dalam Ekonomi, Pengurusan, Perdagangan, Komputer, ijazah kejuruteraan atau ijazah setara yang lain. ... [-]