Filter
Ijazah Sarjana
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Projek di Jerman

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pengurusan projek adalah satu set kemahiran profesional untuk menetapkan matlamat perniagaan dan menyiapkan projek. Ia adalah perkara biasa dalam syarikat besar, syarikat kejuruteraan dan teknikal, tetapi prinsip-prinsip pengurusan projek boleh digunakan dalam mana-mana saiz atau jenis pejabat yang memerlukan organisasi projek dan arah.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana dalam Pengurusan Projek di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengurusan Projek, Jerman

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Hochschule Biberach University Of Applied Science

Unsere Studenten werden durch Methoden und Techniken zur Abwicklung von (Groß-) Projekten sowie praxisnahe Veranstaltungen zur Anwendungskompetenz auf die komplexen Anfor ... [+]

Master Projektmanagement (Bauingenieur(-in))

Unsere Studenten werden durch Methoden und Techniken zur Abwicklung von (Groß-) Projekten sowie praxisnahe Veranstaltungen zur Anwendungskompetenz auf die komplexen Anforderungen im Berufsleben vorbereitet - begleitet durch Seminare und Modellprojekte in Teamarbeit.

Die Präsenztage an der Hochschule beschränken sich auf Donnerstag bis Samstag. So wird den Studierenden ermöglicht, trotz Vollzeitstudium, bis zu 20 Stunden in der Woche zu arbeiten.

Die Lehrveranstaltungen des ersten und zweiten Studiensemesters sind unabhängig voneinander. Das Studium kann deshalb im Wintersemester und im Sommersemester begonnen werden.

Wint... [-]
Jerman Biberach Ulm
Oktober 2020
Jerman
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESCP Europe Business School

Oleh kerana persekitaran perniagaan antarabangsa yang berdaya saing, syarikat melabur dalam merekrut orang yang berbakat yang dilatih sebagai pakar strategi atau sebagai ... [+]

Objektif Program

Oleh kerana persekitaran perniagaan antarabangsa yang berdaya saing, syarikat melabur dalam merekrut orang yang berbakat yang dilatih sebagai pakar strategi atau sebagai pengurus projek perniagaan antarabangsa, untuk memimpin inisiatif strategik dalam persekitaran global dan digital. Program ini mempersiapkan anda untuk kerjaya sebagai ahli strategi atau pengurus projek dalam firma atau sebagai perunding, dengan membangunkan kemahiran profesional dan rangkaian anda.

Program antarabangsa ini merangkumi tiga segi kursus intensif di kampus Madrid dan Berlin dan satu istilah profesionalisasi untuk menyelesaikan tesis induk dan intern syarikat. Program ini direka untuk menjadi langkah pertama dalam kerjaya profesional yang berjaya dan antarabangsa.... [-]

Jerman Berlin
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu