Sarjana dalam Pengurusan Projek di Colombia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Projek di Colombia

Pengurusan Projek

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

pengurus projek boleh didapati di pelbagai industri yang berbeza seperti syarikat-syarikat pembinaan dan kerajaan perbandaran. Bila-bila masa organisasi yang besar memulakan projek yang memerlukan penyelarasan antara pelbagai jabatan, pengurusan projek boleh menjadi aset utama untuk memastikan projek itu berjalan dengan lancar dan mengikut jadual.

Pendidikan tinggi di Colombia dilakukan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Sepanyol dan Portugis Cina. Ini dapat menghapuskan isu halangan bahasa di institusi-institusi pengajian tinggi di kalangan pelajar antarabangsa yang lain.

Sarjana dalam Pengurusan Projek di Colombia

Baca lebih lanjut

Master dalam Pengurusan Projek

EAN University
Campus Sepenuh masa January 2019 Colombia Bogotá

Universidad EAN mencipta pemimpin dalam pengurusan projek, yang bekerja sebagai pengurus dan perunding dan penyelidik mengenai projek-projek nasional dan antarabangsa. Program Sarjana dalam Projek [+]

Sarjana dalam Pengurusan Projek

Universidad EAN mencipta pemimpin dalam pengurusan projek, yang bekerja sebagai pengurus dan perunding dan penyelidik mengenai projek-projek nasional dan antarabangsa. Program Master dalam Pengurusan Projek dari Universidad EAN menyumbang kepada pembangunan ekonomi, politik dan sosial melalui sumbangan graduan di organisasi awam atau swasta, projek utama dari segi reka bentuk, dalam perancangan, pelaksanaan, pemantauan dan penutupan.

Master dalam Pengurusan Projek dari Universidad EAN memberikan visi lengkap dan komprehensif dalam Pengurusan Projek. Program ini meliputi konteks di mana pengurus menjalankan aktiviti, teknik dan alat yang diperlukan untuk menguruskan projek dan teknik secara berkesan dalam pengurusan sumber manusia secara individu dan kolektif secara langsung dalam memenuhi matlamat projek dan kepentingan pihak berkepentingan.... [-]