MASTERSTUDIES

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Projek Pembinaan di Myanmar (Burma) 2020

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Projek-projek pembinaan adalah usaha besar dengan pelbagai bahagian yang bergerak, dan untuk alasan ini keseluruhan bidang pengajaran telah didedikasikan untuk proses itu. Pengurusan projek pembinaan, menggabungkan prinsip perniagaan dan kejuruteraan, biasanya memberi tumpuan kepada bidang belanjawan, pengurusan masa, dan jaminan kualiti.

Myanmar (Burma) sistem pendidikan yang lebih tinggi meletakkan lebih penekanan kepada kualiti untuk memastikan bahawa pelajar mendapat pendidikan yang terbaik pada masa yang sama menikmati program makan ditaja kerajaan. Terdapat juga penaja untuk pelajar yang mempunyai latar belakang miskin dan mudah terjejas.

Sambilan Sarjana dalam Pengurusan Projek Pembinaan di Myanmar (Burma)

1 Hasil dalam Pengurusan Projek Pembinaan, Myanmar Filter

Sarjana Pengurusan Projek dalam Pembinaan

Asian Institute of Technology
Sarjana
<
Separuh masa
English
Kampus

Asian Institute of Technology menggalakkan perubahan teknologi dan pembangunan lestari di rantau Asia Pasifik menerusi pendidikan tinggi, penyelidikan, dan jangkauan. Ditubuhk ...

Baca lebih lanjut