MASTERSTUDIES

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Projek Pembinaan di Afrika Selatan 2020

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pengurusan projek pembinaan adalah pendekatan yang difokuskan di mana satu projek pembinaan tunggal selesai, bermakna organisasi dan penyampaian projek dalam kualiti, masa, ruang lingkup, dan kos. Mereka yang mempunyai pengalaman pembinaan sebelumnya atau ijazah kejuruteraan mungkin mendapati kajian pengurusan projek pembinaan sangat berguna.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sambilan Sarjana dalam Pengurusan Projek Pembinaan di Afrika Selatan

2 Hasil dalam Pengurusan Projek Pembinaan, Afrika Selatan Filter

Sarjana Sains dalam Pengurusan Pembinaan (Penyelidikan)

University of Johannesburg
MSc
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
30 Okt 2020
English
Kampus

Tujuan program ini adalah untuk mengembangkan intelektual dengan kemampuan maju dalam menerapkan pengurusan kejuruteraan pembinaan dengan prinsip-prinsip lain yang berkaitan d ...

Baca lebih lanjut

University of the Witwatersrand
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Ia juga boleh menyediakan satu kajian lanjut di Wits atau institusi akademik lain yang terkemuka.

Baca lebih lanjut