$close

Penapis

Lihat Hasil

Ijazah Sarjanav dalam Kemampanan Alam Sekitar di Amerika Bogotá Colombia

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.A Master dalam Pengurusan Mampan membuat cross-over antara beberapa industri yang berbeza, menawarkan sehingga banyak peluang kerjaya. Topik ini meliputi peranan kemampanan dalam organisasi di seluruh dunia… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

A Master dalam Pengurusan Mampan membuat cross-over antara beberapa industri yang berbeza, menawarkan sehingga banyak peluang kerjaya. Topik ini meliputi peranan kemampanan dalam organisasi di seluruh dunia.

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

Bogota mempunyai sistem pelbagai universiti dan kolej. Pelajar yang datang atau memilih untuk belajar di sini mempunyai pelbagai pilihan pilihan di mana institusi untuk menyertai. Semua institusi berkualiti walaupun; ia hanya memilih di mana sebahagian daripada bandar yang anda ingin belajar.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Colombia
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Agrarian University Foundation of Colombia (Fundación Universitaria Agraria de Colombia – The Green U of Colombia UNIAGRARIA)
Bogotá, Colombia

Dalam program Pengkhususan dalam Tanggungjawab dan Kelestarian Alam Sekitar, terdapat tiga faktor pembezaan yang dijelaskan di bawah: Tanggungjawab persekitaran dari perspekti ... +

Dalam program Pengkhususan dalam Tanggungjawab dan Kelestarian Alam Sekitar, terdapat tiga faktor pembezaan yang dijelaskan di bawah: Tanggungjawab persekitaran dari perspektif undang-undang yang berbeza. Program ini menangani tanggungjawab dari perspektif undang-undang persendirian, terutama berkaitan dengan tanggungjawab kontrak dan undang-undang. Dari perspektif undang-undang awam, tanggungjawab Negara untuk kerosakan alam sekitar; Dari perspektif perlembagaan, tanggungjawab Negara dan individu yang berkaitan dengan pemeliharaan alam sekitar dan warisan semula jadi ditangani, dan dari perspektif undang-undang alam sekitar, tanggungjawab yang timbul dari pelanggaran peraturan alam sekitar dengan proses pengecualian alam sekitar. Demikian juga, ini menimbulkan perdebatan dalam perundangan Colombia mengenai rejim tanggungjawab alam sekitar, antara objektif, -
Sarjana
Spanish (Colombia)
Kampus