Filter
Ijazah Sarjana
Turki Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Antarabangsa di Turki

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Sama ada seseorang itu mencari untuk maju dalam kajian akademik atau kerjaya, kursus pengurusan antarabangsa boleh memberi manfaat. Kursus ini bertujuan untuk mengasah pengetahuan pelajar terhadap pengurusan yang berkesan, amalan perdagangan dan perniagaan, pengetua dan kaedah. Pengetahuan ini boleh digunakan dalam pelbagai disiplin dan pilihan kerjaya.

Universiti di Turki menyediakan sama ada dua atau empat tahun pendidikan untuk pengajian ijazah pertama, manakala program siswazah bertahan sekurang-kurangnya dua tahun. Terdapat kira-kira 820 institusi pengajian tinggi di Turki termasuk 76 universiti dengan jumlah enrolmen pelajar lebih daripada 1 juta. Kualiti pendidikan di universiti-universiti Turki sangat berbeza, beberapa memberikan pendidikan dan kemudahan setanding dengan sekolah-sekolah yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa di Turki

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BAs

2 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa, Turki

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BAs
CEMS - The Global Alliance in Management Education

CEMS MIM adalah siswazah, pra-pengalaman ijazah terbuka kepada sekumpulan pelajar yang mendaftar pada program Sarjana dalam salah satu daripada 28 institusi terkemuka ... [+]

CEMS MIM Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa

CEMS adalah perikatan strategik sekolah perniagaan, syarikat multinasional dan NGO yang bersama-sama menawarkan CEMS Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa (MIM). CEMS pejabat pentadbiran terletak di kampus HEC dekat dengan Paris, dengan program dan hubungan korporat diuruskan oleh satu pasukan yang berdedikasi di setiap sekolah ahli. Anda akan mendapati semua universiti ahli CEMS dengan menggunakan kata kunci "CEMS" dalam Master dalam Pengurusan Compass enjin carian atau dengan klik pada senarai rakan CEMS di bawah.

CEMS MIM adalah pra-pengalaman ijazah lanjutan terbuka kepada pelajar-pelajar berbilang bahasa mendaftar dalam Sarjana dalam program Pengurusan di salah sebuah sekolah ahli CEMS. Pelajar belajar di universiti rumah mereka selama satu semester dan kemudian menghabiskan semester kedua di sekolah ahli CEMS yang berbeza. Sesetengah pelajar juga boleh memilih untuk mengambil kedua-dua semester di luar negara, di dua buah sekolah yang berbeza (yang "laluan tri-negara"). Komponen utama lain kursus ini termasuk: kursus teras dalam Strategi dan Cross-Cultural Pengurusan, kursus elektif, seminar kemahiran, projek perniagaan dan magang antarabangsa wajib.... [-]

Turki Istanbul
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Koc University - Istanbul Turkey

CEMS Master dalam Program Pengurusan Antarabangsa (CEMS MIM) adalah untuk pelajar yang berminat untuk memulakan kerjaya di Syarikat Multinasional. CEMS adalah ijazah pra- ... [+]

Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa (CEMS MIM)

Diasaskan pada tahun 1988, CEMS MIM adalah satu-satunya Master dalam Pengurusan Dunia di peringkat dunia (FT 2005-2012) dengan:

29 Sekolah Anggota;Lebih daripada 71 Rakan Korporat Multinasional;4 Rakan Sosial (Organisasi Bukan Kerajaan);95% pelajar CEMS bekerja kurang dari 3 bulan selepas tamat pengajian (Kelas 2010/11);1000 pelajar dari 65 kebangsaan (2012/13);7000 alumni dari 78 kebangsaan yang bekerja di 75 buah negara.

Koç University adalah Pejabat Ketua Kebangsaan Turki CEMS Alliance Master dalam Program Pengurusan Antarabangsa (MIM) yang membawa institusi akademik terkemuka, syarikat multinasional terkemuka, dan pelajar cemerlang bersama dari seluruh dunia untuk mendidik para pemimpin perniagaan global masa depan.... [-]

Turki Istanbul
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu