Filter
Ijazah Sarjana
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Antarabangsa di Portugal

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Sama ada seseorang itu mencari untuk maju dalam kajian akademik atau kerjaya, kursus pengurusan antarabangsa boleh memberi manfaat. Kursus ini bertujuan untuk mengasah pengetahuan pelajar terhadap pengurusan yang berkesan, amalan perdagangan dan perniagaan, pengetua dan kaedah. Pengetahuan ini boleh digunakan dalam pelbagai disiplin dan pilihan kerjaya.

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa, Portugal

CEMS - The Global Alliance in Management Education

CEMS MIM adalah siswazah, pra-pengalaman ijazah terbuka kepada sekumpulan pelajar yang mendaftar pada program Sarjana dalam salah satu daripada 28 institusi terkemuka ... [+]

CEMS MIM Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa

CEMS adalah perikatan strategik sekolah perniagaan, syarikat multinasional dan NGO yang bersama-sama menawarkan CEMS Sarjana dalam Pengurusan Antarabangsa (MIM). CEMS pejabat pentadbiran terletak di kampus HEC dekat dengan Paris, dengan program dan hubungan korporat diuruskan oleh satu pasukan yang berdedikasi di setiap sekolah ahli. Anda akan mendapati semua universiti ahli CEMS dengan menggunakan kata kunci "CEMS" dalam Master dalam Pengurusan Compass enjin carian atau dengan klik pada senarai rakan CEMS di bawah.

CEMS MIM adalah pra-pengalaman ijazah lanjutan terbuka kepada pelajar-pelajar berbilang bahasa mendaftar dalam Sarjana dalam program Pengurusan di salah sebuah sekolah ahli CEMS. Pelajar belajar di universiti rumah mereka selama satu semester dan kemudian menghabiskan semester kedua di sekolah ahli CEMS yang berbeza. Sesetengah pelajar juga boleh memilih untuk mengambil kedua-dua semester di luar negara, di dua buah sekolah yang berbeza (yang "laluan tri-negara"). Komponen utama lain kursus ini termasuk: kursus teras dalam Strategi dan Cross-Cultural Pengurusan, kursus elektif, seminar kemahiran, projek perniagaan dan magang antarabangsa wajib.... [-]

Portugal Lisbon
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Program akademik yang sangat kompetitif yang direka untuk memberi kelebihan bersaing untuk kerjaya dalam pengurusan global. ... [+]

Sifat global yang moden, bermakna bahawa syarikat semakin berusaha untuk merekrut pengurus yang memiliki kepakaran antarabangsa yang khusus dan kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan pada tahap yang tinggi dalam tetapan multikultural, global.

ISCTE Business School adalah salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Portugal dan menawarkan anda peluang untuk menguasai kemahiran pengurusan antarabangsa dalam persekitaran pelbagai budaya.

Program ini diajar dalam Bahasa Inggeris dan terbuka kepada pelajar berorientasikan peringkat antarabangsa dengan ijazah Sarjana Muda dalam bidang Pengurusan atau dengan pengalaman yang relevan dalam perniagaan antarabangsa. Program akademik yang sangat kompetitif ini menyediakan pelajar untuk bertindak dalam perniagaan perniagaan global dan organisasi yang berkaitan dengan antarabangsa.... [-]

Portugal Lisbon
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu