Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pengurusan Acara Fesyen di Hong Kong

Cari anda Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Pengurusan Acara Fesyen di Hong Kong 2018/2019

Pengurusan Acara Fesyen

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

pengurusan acara fesyen melibatkan penganjuran persidangan, pameran, pertunjukan anugerah, dan acara-acara lain dalam sektor fesyen. Pelajar boleh belajar bagaimana untuk mengarahkan, mengurus dan menyelaras pelbagai proses yang berbeza perlu untuk membuat satu acara yang berjaya berlaku.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Hong Kong, yang ditemui di pantai selatan China, negara ini adalah salah satu daripada dua Kawasan Pentadbiran Khas di Republik China. Pendidikan Hong Kong 's yang lebih tinggi diletakkan dalam struktur England dan juga sistem antarabangsa. Ia diuruskan oleh negara 's Biro Pendidikan.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pengurusan Acara Fesyen di Hong Kong

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Pengurusan Acara Fesyen Hong Kong distance. Cuba kategori kami Sarjana.

Search for similar programs here