MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav dalam Pengasuhan Anak di Sweden

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Bidang pendidikan kanak-kanak itu menyokong mereka yang ingin menjadi profesional yang menyediakan penjagaan yang berkualiti untuk kanak-kanak. Kajian ini menganggap pelbagai aspek kanak-kanak, seperti faktor fizikal, mental dan persekitaran, dan bagaimana menggunakan amalan yang sesuai untuk pembangunan untuk menjaga mereka.

Sweden, secara rasmi Kerajaan Sweden, adalah sebuah negara Scandinavia di Eropah Utara. Sweden bersempadan dengan Norway dan Finland, dan disambungkan ke Denmark dengan jambatan-terowong di seluruh ├śresund. Sweden adalah masyarakat pasca industri maju dengan sebuah negara kebajikan yang maju. Taraf pangkat hidup dan kehidupan jangka antara yang tertinggi di dunia.

Sarjana dalam Pengasuhan Anak di Sweden

1 Hasil dalam Pengasuhan Anak, Sweden Filter

Sarjana Seni Halus dalam Reka Bentuk Budaya Kanak-Kanak

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg
Kursus Eksekutif 01 September 2020 Sepenuh masa English Campus

Reka Bentuk Budaya Kanak-kanak (CCD) adalah bidang yang berkembang dalam pengetahuan, keperluan dan permintaan baik secara nasional dan antarabangsa. Dengan memberi tumpuan ke ...

Baca lebih lanjut