Sarjana dalam Pengajian Makanan dan Minuman

Terbaik 37 Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Makanan dan Minuman 2018/2019

Pengajian Makanan dan Minuman

Sebaik sahaja anda melengkapkan ijazah sarjana muda anda, anda sama ada boleh memulakan kerjaya anda atau pilih untuk sambung pengajian dengan memperoleh ijazah sarjana. Pilihan kedua membolehkan anda untuk menyediakan untuk kerjaya yang lebih maju dan melompat jauh ke hadapan daripada jika anda mula bekerja dengan segera.

Apakah Sarjana Pengajian Makanan dan Minuman? Bidang ini memberi tumpuan kepada penyediaan dan khidmat makanan. Pelajar mengambil kursus yang menyediakan mereka untuk memahami pekerjaan dalam perniagaan restoran atau katering dan masukkan kedudukan kepimpinan dalam apa-apa pertubuhan. Kursus juga boleh memberi tumpuan kepada bahagian dasar kajian makanan dan minuman sekiranya pelajar adalah lebih berminat untuk menjadi seorang pekerja dan keselamatan makanan atau pemeriksa. Program kajian makanan dan minuman biasanya tidak termasuk seni masakan.

Memperoleh Sarjana Pengajian Makanan dan Minuman manfaat kepada pelajar dengan membantu mereka membangunkan kemahiran pengurusan dan komunikasi perlu bagi mereka untuk berkembang maju.Memegang ijazah lanjutan juga boleh membenarkan graduan untuk mendapatkan gaji yang lebih tinggi apabila mereka memasuki kerjaya mereka.

Terdapat banyak pemboleh ubah yang memberi kesan kepada kos memperoleh Sarjana Pengajian Makanan dan Minuman. Anda perlu menyelidik program khusus dan sekolah sebelum mendaftar untuk memahami apa tuisyen akan dan apa fi lain yang anda akan bertanggungjawab untuk.

Kerjaya disediakan untuk kajian makanan dan minuman graduan adalah banyak. Pada asasnya, mereka dapat memasuki mana-mana jawatan pentadbiran dalam perkhidmatan makanan atau layanan makanan yang bidang. Ini termasuk operator, restoran atau katering pengurus, pakar inventori, dan pembantu pengurus. Ia juga adalah mungkin untuk bekerja dalam sanitasi dan keselamatan dengan menjadi seorang pakar kebersihan atau pemeriksa kesihatan.

Mengambil langkah seterusnya ke arah kerjaya anda dengan mendaftar dalam program makanan dan kajian minuman.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Master Dalam Talian dalam Pengurusan Makanan dan Minuman

Rome Business School
Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Itali Rome

Rome Business School [+]

Tarikh permulaan: setiap tahun, pada bulan Mac dan Oktober

Pelatihan kecemerlangan latihan magang, khidmat kerjaya, rangkaian antarabangsa, dan banyak manfaat lain dari perkembangan profesional dan peribadi anda. Formula pengajaran untuk setiap permintaan.

Kursus Master of Rome Business School of Rome Business School dalam Pengurusan Makanan dan Minuman menawarkan pengurusan pengurusan am yang digabungkan dengan kompetensi khusus rantaian pengeluaran, untuk menghasilkan pakar profesional yang mampu menangani cabaran industri makanan dan minuman dalam konteks antarabangsa dan multikultural.

Industri makanan dan minuman Itali berkembang di pasaran rumah dan antarabangsa. Produk Itali adalah kata laluan untuk tahap kualiti yang diiktiraf dan dihargai di seluruh dunia dari segi bahan mentah dan provinsi geografi.... [-]


Sarjana Pengurusan Hotel dan Pemulihan (Madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Sepenuh masa October 2018 Sepanyol Madrid

Master in Hotel Management and Restoration, yang bertujuan untuk melatih para profesional dan pengurus untuk memimpin projek-projek perniagaan global dalam bidang pengurusan perhotelan, walaupun dari perspektif perniagaan perlu efisien dalam membuat keputusan dalam sektor ini begitu global dan dinamik, dan tidak menghalang kesan teknologi baru. [+]

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Hotel dan Pemulihan

Master in Hotel Management and Restoration, yang bertujuan untuk melatih para profesional dan pengurus untuk memimpin projek-projek perniagaan global dalam bidang pengurusan perhotelan, walaupun dari perspektif perniagaan perlu efisien dalam membuat keputusan dalam sektor ini begitu global dan dinamik, dan tidak menghalang kesan teknologi baru.

Sebab-sebab untuk belajar Master:

Pengurusan Pendapatan, yang diajar melalui Permainan Perniagaan. Kawasan pemasaran hotel tertentu ini secara meluas dibangunkan dalam keistimewaan ini melalui visi yang diterapkan melalui permainan perniagaan.Master ini boleh diambil di Madrid atau BarcelonaAmalan Bersepadu: Komponen teori salah satu mata pelajaran yang digunakan dikembangkan di dalam bilik darjah, tetapi aplikasinya praktikal dalam syarikat yang berkolaborasi.Amalan Profesional Master menawarkan kemungkinan latihan praktikal dalam bidang pengurusan rantaian hotel dan syarikat katering.Ia termasuk kitaran pertemuan dengan Hotel Managers, Syarikat Katering dan perunding pelancongan antarabangsa.Ostelea adalah ahli Persatuan Pengarah Sepanyol dan Pengurus Hotel (AEDH).Kaedah kes: Kaedah kes membolehkan pelajar secara sistematik memperbaiki proses membuat keputusan mereka melalui perbincangan mengenai kes-kes syarikat pelancongan sebenar. Beberapa kes yang dikendalikan adalah: El Bulli dan Ryanair.Kehadiran di pameran sektor: Pelajar menghadiri pameran sektorial seperti Alimentaria (Barcelona), dianggap sebagai salah satu pameran yang paling penting dalam industri makanan di dunia; atau IBTM (Barcelona), salah seorang pemimpin dalam pelancongan perniagaan.objektif... [-]

Sarjana dalam Pengalaman Projek Rekaan Makanan

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Rome

Master dalam Projek Reka Bentuk Makanan Pengalaman melatih pereka yang membawa kemahiran kritikal untuk mengembangkan kecenderungan yang berterusan untuk inovasi. Pereka Makanan mendapat fleksibiliti yang diperlukan untuk menangani bidang yang berbeza - di mana mereka boleh menggunakan keupayaan reka bentuk mereka - memberi perhatian khusus kepada penyertaan pengguna dalam menentukan keperluan dan harapan. Peluang profesional - graduan boleh memulakan laluan di semua bidang yang berkaitan dengan pengeluaran, komunikasi dan pembuahan makanan. Terima kasih kepada kecekapan kritikal yang diperoleh mereka boleh menghadapi aktiviti bidang pengurusan dan kebudayaan. [+]

KURSUS INI DALAM MEMBUAT DALAM BAHASA ITALIA.

Master dalam Projek Reka Bentuk Makanan Pengalaman melatih pereka yang membawa kemahiran kritikal untuk mengembangkan kecenderungan yang berterusan untuk inovasi. Pereka Makanan mendapat fleksibiliti yang diperlukan untuk menangani bidang yang berbeza - di mana mereka boleh menggunakan keupayaan reka bentuk mereka - memberi perhatian khusus kepada penyertaan pengguna dalam menentukan keperluan dan harapan.

Peluang profesional - graduan boleh memulakan laluan di semua bidang yang berkaitan dengan pengeluaran, komunikasi dan pembuahan makanan. Terima kasih kepada kecekapan kritikal yang diperoleh mereka boleh menghadapi aktiviti bidang pengurusan dan kebudayaan.... [-]


Sarjana dalam Rekabentuk dan Pengurusan Jenama: Makanan, Wain dan Pelancongan

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Sepenuh masa 11  February 2019 Itali Florence

Dari teknik penjenamaan hingga reka bentuk perkhidmatan, matlamat kursus Master dalam Rekabentuk dan Pengurusan Jenama: makanan, wain dan pelancongan adalah untuk membantu pelajar dan profesional muda untuk membangunkan kemahiran mereka sebagai Pengurus masa depan industri horeca, mengintegrasikan wain dan pelancongan makanan ke dalam gaya hidup tawaran. Kursus yang diadakan di Florence dan Barcelona, ​​menyediakan kemahiran transversal dalam reka bentuk perkhidmatan yang digunakan untuk perhotelan dan pelancongan, dengan fokus khusus mengenai makanan di Barcelona dan penerokaan menegak sektor wain di Florence. Catalunya dan Tuscany membina strategi penjenamaan mereka terhadap nilai teritorial sebagai kunci untuk keunikan global. Terima kasih kepada Master ini, pelajar mempunyai kemungkinan untuk mencuba kaedah penjenamaan dan pengurusan projek yang berbeza yang dua destinasi pelancongan terpenting di Eropah berjaya digunakan. [+]

Apa artinya mewujudkan dan menguruskan jenama dalam industri makanan? Bagaimana untuk memasarkan sebuah syarikat wain dan bekerja pada identitinya? Bagaimana untuk mengintegrasikan pelancongan dalam semua itu?

Dari teknik penjenamaan hingga reka bentuk perkhidmatan, matlamat kursus Master dalam Rekabentuk dan Pengurusan Jenama: makanan, wain dan pelancongan adalah untuk membantu pelajar dan profesional muda untuk membangunkan kemahiran mereka sebagai Pengurus masa depan industri horeca, mengintegrasikan wain dan pelancongan makanan ke dalam gaya hidup tawaran.

Kursus yang diadakan di Florence dan Barcelona, ​​menyediakan kemahiran transversal dalam reka bentuk perkhidmatan yang digunakan untuk perhotelan dan pelancongan, dengan fokus khusus mengenai makanan di Barcelona dan penerokaan menegak sektor wain di Florence.... [-]


Sarjana Eksekutif dalam Pengurusan Hotel

Ostelea Morocco
Campus Sepenuh masa October 2018 Maghribi Rabat

Program Sarjana Eksekutif dalam Pengurusan Hotel and Restaurant Management telah dibangunkan dengan kerjasama pemain operasi dan institusi dalam sektor untuk memberikan jawapan kepada masalah-masalah yang berkaitan dengan pembangunan dan pertumbuhan sektor ini dalam satu tangan, dan keperluan pasaran buruh, di pihak yang lain. [+]

persembahan

Dalam konteks global dan berkembang, Master Eksekutif dalam Pengurusan Hospitaliti

Latihan ini memberi tumpuan kepada pengurusan dan kawalan ciri-ciri struktur unit-unit pengeluaran syarikat, sama ada perspektif nasional atau antarabangsa.

Cogan kata: Berkesan Membuat Keputusan dan aktif menggunakan teknologi baru.

Program Sarjana Eksekutif dalam Pengurusan Hospitaliti

objektif

Sarjana Eksekutif dalam Pengurusan Hospitaliti

Pada akhir perjalanan anda, anda akan pengurus dengan kemahiran, kebolehan dan nilai-nilai berikut:

Pengetahuan di dalam industri hospitaliti dan katering: melalui perspektif antarabangsa dan pendekatan untuk "perniagaan" mod perniagaan, anda boleh mendapat asas pengetahuan yang kukuh dalam industri dan katering hotel, dan dari segi dasar, prosedur, amalan dan pengalaman dalam bidang pelancongan, hospitaliti dan percutian.... [-]


Tuan dalam viticulture dan enologi

Georgian Technical University
Campus Sepenuh masa October 2018 Georgia Tbilisi

Selepas tamat pengajian program ini, dengan pengetahuan yang diperoleh dan kelayakan yang dianugerahkan, orang akan dapat bekerja di sektor swasta, organisasi kerajaan dan bukan kerajaan seperti syarikat-syarikat wain, syarikat-syarikat tumbuh-tumbuhan anggur, wain berkilauan dan perusahaan-perusahaan minuman sulingan, makmal, komoditi rasa, persatuan Bekerja di bidang viticulture dan enologi, Kementerian Pertanian dan agensi-agensi yang bersekutu. [+]

Objektif Program Menyediakan enologist itu mengikut permintaan pasaran buruh, yang akan menjadi lebih berdaya saing, boleh dikatakan berorientasikan dan bersedia untuk memenuhi harapan tertinggi industri wain. Untuk memperoleh pelajar dengan pengetahuan teori yang diperlukan dan kemahiran praktikal. Untuk memperkenalkan kepada pelajar dunia pertumbuhan anggur, membuat wain, penghargaan wain dan perniagaan wain. Untuk mengajar teknik-teknik semasa, untuk memberi maklumat tentang kaedah moden, inovasi yang digunakan semasa menguruskan kebun anggur dan wain. Untuk menerangkan kepentingan teknik viticulture tertentu dalam mencipta wain dengan aroma dan aroma yang baik. Memberi pengalaman kepada pelajar yang membangunkan kemahiran yang relevan dalam amalan semasa untuk menuai anggur dan pemprosesan anggur menjadi wain di kebun anggur komersil dan / atau anggur. Untuk menjadi pelajar biasa dengan kemahiran analisis biasa, digunakan dalam makmal wain. Program penerangan ... [-]

Sarjana Falsafah (Pengajian Makanan)

Taylor’s University
Campus Sepenuh masa Sambilan 18 - 30  July 2019 مليسيا Subang Jaya + 1 lagi

Master of Philosophy (Pengajian Makanan) bertujuan untuk mempersiapkan graduan menjadi profesional yang berkelayakan tinggi yang pakar dalam bidang Pengajian Makanan. Untuk mencapai matlamat ini, Taylor's University dan Universiti Toulouse Jean Jaurès (UT2J) telah merangka kurikulum komprehensif yang merangkumi komponen seperti kemahiran penyelidikan, antropologi dan sosiologi makanan, pemahaman budaya makanan yang berbeza, trend makanan dan pandangan perniagaan, isu sosio-politik pemakanan makanan dan kesihatan awam dan banyak lagi. [+]

Pengiktirafan dan pengiktirafan dua oleh

Selama 20 tahun yang lalu, status makanan telah berubah secara dramatik. Mengatasi krisis makanan, masalah obesiti yang semakin meningkat dan banyak lagi, telah berulang kali meletakkan makanan dalam perhatian. Di hadapan ekonomi, peningkatan populasi ditambah pula dengan pertumbuhan ekonomi yang pesat dalam dekad yang lalu telah meningkatkan penggunaan bahan letupan. Menurut Cushman Master of Philosophy (Pengajian Makanan) bertujuan untuk mempersiapkan graduan menjadi profesional yang berkelayakan tinggi yang pakar dalam bidang Pengajian Makanan. Untuk mencapai matlamat ini, Taylor's University dan Universiti Toulouse Jean Jaurès (UT2J) telah merangka kurikulum komprehensif yang merangkumi komponen seperti kemahiran penyelidikan, antropologi dan sosiologi makanan, pemahaman budaya makanan yang berbeza, trend makanan dan pandangan perniagaan, isu sosio-politik pemakanan makanan dan kesihatan awam dan banyak lagi.Kelebihan Kajian Makanan TaylorSatu-satunya universiti Malaysia dengan 'Pengerusi Kajian Makanan: Makanan, Budaya dan Kesihatan' - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Beliau mengekalkan penekanan dalam kajian makanan, menyumbang kepada program akademik dan memberikan nasihat kepada pelajar dan ahli fakulti. Ahli sosio-antropologi Perancis, Prof. Dr. Poulain mempunyai kerjaya yang panjang dan berjaya dalam bidang pendidikan makanan dan pendidikan perhotelan dalam kehidupan akademik dan antarabangsa. Beliau telah menerbitkan pelbagai buku, bab buku dan artikel, serta menyampaikan ucapan utama dan persidangan secara aktif di seluruh dunia mengenai topik seperti sosiologi makanan, warisan makanan dan amalan pelancongan.Satu-satunya program Pengajian Makanan untuk menawarkan Program Penyelidikan Lapangan Global (GRP) yang menyediakan peluang untuk menjalankan kerja lapangan di luar negara. Pelajar mempunyai peluang yang menarik untuk melakukan kerja penyelidikan untuk tesis mereka di luar negeri jika difokuskan... [-]

Sarjana dalam Makanan Antarabangsa

ESCP Europe Business School
Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Paris

Sarjana dalam IFBM di ESCP Europe , salah satu daripada Sekolah Perniagaan Terunggul di dunia, adalah program pascasiswazah sepenuh masa 1 tahun, merangkumi 2 negara bagi mereka yang bertujuan untuk mencapai kerjaya yang berjaya di dalam Makanan [+]

Master pertama dalam IFBM dari ESCP Europe Business School

Sarjana dalam IFBM di ESCP Europe , salah satu daripada Sekolah Perniagaan Terunggul di dunia, adalah program pascasiswazah sepenuh masa 1 tahun, merangkumi 2 negara bagi mereka yang bertujuan untuk mencapai kerjaya yang berjaya di dalam Makanan

Ia diajar dalam bahasa Inggeris dan berlaku di kampus-kampus kami di Turin dan Paris, titik permulaan yang sempurna untuk mengalami kecemerlangan Itali dan Perancis, wilayah teratas di dunia di tengah-tengah kebudayaan makanan dan minuman dan inovasi.

Program ini bermula pada bulan September setiap tahun. Mulakan permohonan anda sekarang!

Pilih menu "Master - Master of Sciences" dalam bahagian "Kemasukan" selepas membuat akaun anda.... [-]


MSc. / MBA dalam Pengurusan Jenama Mewah, Makanan

INSEEC Chambéry campus
Campus Sepenuh masa October 2018 Perancis Chambéry

MBA / MSc. dalam Pengurusan Jenama Mewah, Makanan [+]

MBA / MSc. dalam Pengurusan Jenama Mewah, Makanan

Semua kelas diajar dalam bahasa Inggeris.

Program ini menawarkan pendekatan pelbagai disiplin: perniagaan yang mantap, strategik, pemasaran dan pengetahuan komunikasi digabungkan dengan pendedahan kepada pihak praktikal, berkat sumbangan profesional aktif dan kunjungan lapangan.

Ia menyediakan pengetahuan dan kepakaran yang diperlukan untuk memasuki industri perkhidmatan mewah melalui gabungan tiang akademik dan kursus praktikal pada segmen industri yang berbeza.

PELUANG KERJAYA

Kursus ini boleh digunakan secara langsung untuk bekerja di Luxury Hospitality dalam pelbagai perkhidmatan seperti Operasi, Pengurusan Jenama, E-Merchandising, Pelancongan Kuliner, Gastronomi Pengurusan... [-]


Master dalam reka bentuk makanan

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Sepenuh masa 12  March 2019 Itali Milan

Sarjana dalam Rekaan Makanan membangunkan kemahiran yang diperlukan supaya peniaga dapat masuk ke dalam sektor reka bentuk makanan, pasaran yang terus berkembang, dan di mana Itali adalah rujukan. Kursus ini bertujuan untuk graduan dalam reka bentuk, pemasaran dan komunikasi tetapi juga untuk profesional yang berpengalaman dalam pasaran. Program ini memberi tumpuan kepada industri makanan dan kaedah itu. [+]

Sarjana dalam Rekaan Makanan memberikan profesional kemungkinan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk memasuki dan menawarkan sumbangan inovatif dalam sektor makanan yang berkembang secara berterusan dan di mana Itali merupakan negara rujukan.

Kursus ini direka bukan sahaja kepada graduan dalam reka bentuk, pemasaran dan komunikasi, tetapi juga untuk profesional sudah bekerja di pasaran pentadbiran dan pengurusan. Program ini mengarahkan tumpuannya] dalam sektor makanan dan kaedah itu. Kesatuan antara makanan dan reka bentuk, dilahirkan seorang profesional baru - pereka makanan - yang boleh bekerja dengan: - proses, kaedah dan persekitaran di mana produk makanan yang dihasilkan, diedarkan dan digunakan; - Makanan dari sudut pandangan estetik, komunikatif dan wakil; - Peralatan dan alat-alat yang digunakan dalam penyediaan dan penggunaan makanan; - Aktiviti Komunikasi untuk mempromosikan produk makanan.... [-]


Master dalam pengurusan makanan dan minuman

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Sepenuh masa 8 - 14  September 2018 Sepanyol Barcelona

Sarjana Pengurusan Makanan & Minuman oleh EUHT StPOL dan Terkhusus Diploma Pengurusan Makanan & Minuman dalam perjanjian dengan University of Yayasan Gerona: Inovasi dan Latihan [+]

Fakta utama

Selain program akademik yang berorientasikan perniagaan 60 ECTS, ia menawarkan Modul Induksi Profesional yang unik di mana pelajar menghabiskan masa 4 minggu dalam program tangan di hotel sekolah.

Dengan latihan kami, kami melibatkan pelajar dalam menjalankan masalah peribadi, teknikal dan profesional. Kami mempersiapkan mereka untuk kepimpinan yang dinamik yang mereka perlu lakukan sebagai pengurus syarikat.

Dengan kami, mereka belajar untuk mengambil keputusan secara bebas, objektif dan sistematik. Ini akan tercermin dalam keputusan akhir sosial dan ekonomi setiap tahun di syarikat di mana mereka bekerja.

Program latihan kami merangkumi kuliah tetamu industri dari pengurus hotel terkenal antarabangsa dari rangkaian hotel yang terkenal, yang membolehkan para pelajar mempelajari tren terkini dalam perhotelan.... [-]


Sarjana Gastronomi dan Pengurusan Kuliner

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Castellón de la Plana

Ijazah Sarjana menawarkan rendaman penuh dalam gastronomi dari hari pertama. Lompat kualitatif dalam kerjaya profesional anda. Anda akan dapat menyediakan cadangan kuliner yang kreatif dan menguntungkan, bukan sahaja dalam masakan tradisional tetapi juga di kedai roti dan roti. [+]

JUMLAH IMMERSION DI GASTRONOMY

Ijazah Sarjana menawarkan rendaman penuh dalam gastronomi dari hari pertama. Lompat kualitatif dalam kerjaya profesional anda. Anda akan dapat menyediakan cadangan kuliner yang kreatif dan menguntungkan, bukan sahaja dalam masakan tradisional tetapi juga di kedai roti dan roti.

Program ini mempunyai tempoh 5 bulan dan dilengkapi dengan 530 jam latihan luar, di beberapa restoran terbaik dari Pasukan Kuliner kami.

PELAJAR, PELAJAR TERKEMUKA

Ijazah Sarjana dari CEU Cardenal Herrera University dan Gasma melatih profesional proaktif. Program kami adalah inovatif, partisipatif dan berasaskan metodologi pengalaman.

Melalui bengkel praktikal, Masterclasses, acara dan lawatan pembelajaran anda akan memperoleh pengetahuan untuk membantu anda membuat perubahan.... [-]


Ijazah Sarjana di Hotel dan Pengurusan Restoran - Online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Sepenuh masa Sambilan November 2018 Sepanyol Spain Online + 1 lagi

Mengikut terbitan terbaru Barometer Pelancongan Dunia UNWTO, pada tahun 2014 ketibaan pelancong antarabangsa mencapai angka 1,138 juta, yang merupakan peningkatan sebanyak 4.7% berbanding tahun sebelumnya. [+]

Maklumat amModality: dalam talianMulakan: NovemberTempoh: 1 tahun akademikKredit ECTS: 60Pengarah: Ginesa Martínez del Vaspersembahan

Mengikut terbitan terbaru Barometer Pelancongan Dunia UNWTO, pada tahun 2014 ketibaan pelancong antarabangsa mencapai angka 1,138 juta, yang merupakan peningkatan sebanyak 4.7% berbanding tahun sebelumnya.

"Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, pelancongan telah terbukti sebagai kegiatan ekonomi yang mengejutkan dan berdaya tahan dengan kemampuan yang besar untuk menyumbang kepada pemulihan ekonomi, memandangkan ia menghasilkan berbilion ringgit dalam eksport dan mencipta berjuta-juta pekerjaan. Ini telah berlaku di destinasi di seluruh dunia, tetapi khususnya di Eropah, kerana rantau itu berusaha untuk menyatukan keluarnya dari salah satu tempoh ekonomi terburuk dalam sejarahnya, "kata Taleb Rifai, Ketua Setiausaha UNWTO, pembukaan Forum Pelancongan Global Sepanyol di Madrid.... [-]


Kursus Master pada Seni Kulinari Itali

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Sepenuh masa October 2018 Itali Turin

Kursus Master dalam Masakan dan Oenologi Itali, yang berlangsung selama 180 hari, ditetapkan dalam dua bahagian: yang pertama, dengan panjang 55 hari, pelajaran praktikal teoritis di ibu pejabat ICIF , ditambah dengan perjalanan lapangan pendidikan; yang kedua terdiri daripada pelatih profesional 120 hari (pilihan, tidak termasuk dalam kos langganan), di restoran yang dipilih oleh sekolah. [+]

Kursus Master dalam Masakan dan Oenologi Itali

Sembilan minggu pelajaran teori dan praktikal dan peluang latihan praktikal di restoran Itali terbaik

Kursus Master dalam Masakan dan Oenologi Itali, yang berlangsung selama 180 hari, ditetapkan dalam dua bahagian: yang pertama, dengan panjang 55 hari, pelajaran praktikal teoritis di ibu pejabat ICIF , ditambah dengan perjalanan lapangan pendidikan; yang kedua terdiri daripada pelatih profesional 120 hari (pilihan, tidak termasuk dalam kos langganan), di restoran yang dipilih oleh sekolah.

Master mengajar masakan tradisional serantau dan evolusi kreatif moden, teknik asas, hiasan yang sesuai, seni persembahan dan idea-idea asas lain mengenai produk makanan pertanian, rempah-rempah, herba aromatik, bahan mentah makanan, bersama dengan kajian terperinci wain dan minyak.... [-]


Ijazah Sarjana Antarabangsa dalam Chef Chef Profesional Dapur - Ijazah Triple (Diploma yang disahkan oleh Notari Eropah)

ESNECA
Campus Sambilan 600  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Spain Online

Kursus ini bertujuan untuk usahawan, pengurus, usahawan, pekerja dan sesiapa sahaja yang berhasrat untuk memperoleh pengetahuan teknik dan pengurusan yang diperlukan untuk dapur. [+]

penerima

Kursus ini bertujuan untuk usahawan, pengurus, usahawan, pekerja dan sesiapa sahaja yang berhasrat untuk memperoleh pengetahuan teknik dan pengurusan yang diperlukan untuk dapur.

modaliti

mod Master On-Line dan Tutorizada

Setelah mendaftar, pelajar akan menerima kod akses dalam tempoh 24 jam bekerja.Pasukan kami guru-guru dan tutor akan menghubungi pelajar sehingga 48 jam selepas pendaftaran untuk membimbing pelajar menemaninya pada permulaan dan sepanjang kursus ini, dan menjawab apa-apa soalan yang mungkin timbul.tempoh

Panjang kursus 600 jam.

jumlahJumlah asal $ 2976Jumlah sebenar: $ 744

* Jumlah dinyatakan dalam US Dollar

Sijil Diperolehi

Setelah kajian telah selesai dan ujian penilaian telah diluluskan, pelajar akan menerima ijazah yang mengesahkan "Sarjana Sarjana Chef Memasak Profesional Memasak Profesional", ESNECA BUSINESS SCHOOL, disahkan oleh status kami sebagai ahli-ahli CECAP, AEC dan AEEN , institusi Sepanyol maksimum dalam latihan dan kualiti. ESNECA BUSINESS SCHOOL, sejak November 2016, dan mengikuti komitmennya terhadap kualiti, telah diiktiraf dengan kehebatan ICEEX dan kualiti latihan. Diploma, sebagai tambahan, memegang notaris Notari Eropah, yang membuktikan kesahihan, kandungan dan kesahihan gelaran di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Ijazah ini boleh mempunyai APOSTILLA DE LA HAYA (Sijil Rasmi yang mengesahkan Degree sebelum Kementerian Pendidikan lebih daripada 200 buah negara di seluruh dunia).... [-]