Filter
Ijazah Sarjana
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Alam Sekitar di UK

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Matlamat program pengajian alam sekitar termasuk mencari jalan untuk meningkatkan kecekapan tenaga, mengurangkan pencemaran, meningkatkan kesedaran alam sekitar dan menggalakkan penggunaan tenaga alternatif. Fokus utama untuk pelajar adalah untuk belajar bagaimana untuk menilai dan menyelesaikan masalah alam sekitar.

 

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sarjana dalam Pengajian Alam Sekitar di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Results in Pengajian Alam Sekitar, United Kingdom

Centre for Alternative Technology

MSc dalam Kemampanan dan Penyesuaian dalam Alam Bina (SABE) memberi tumpuan kepada pembangunan mampan dan alam sekitar ... [+]

Sarjana dalam Bangunan Alam Sekitar

Perubahan iklim menimbulkan dua cabaran utama kepada seni bina moden: bagaimanakah bangunan dapat dijadikan lestari, dan bagaimanakah ia boleh dirancang untuk mengambil kira kesan perubahan iklim? Ijazah sarjana ini menghadapi cabaran-cabaran ini melalui kombinasi unik kajian akademik dengan kerja praktikal, memberikan anda pengetahuan, kemahiran dan pengalaman yang anda perlukan untuk mengembangkan kerjaya alam sekitar dalam sektor persekitaran yang dibina.

Kursus ini menggunakan konsep-konsep transformasi kemampanan dan penyesuaian untuk membayangkan pemahaman tentang persekitaran yang dibina di peringkat masyarakat dan bangunan individu. Isu-isu bangunan utama yang meliputi kursus ini termasuklah: pengurusan tenaga dan reka bentuk tenaga yang rendah, bahan yang berkekalan, penilaian prestasi alam sekitar dan peruntukan tenaga. Pelajar boleh terus mengejar minat dalam reka bentuk bandar, komuniti, ekologi, air, sanitasi ekologi, politik dan ekonomi.... [-]

United Kingdom Machynlleth
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Middlesex University London

Kursus ini direka untuk mereka yang mencari program antara disiplin di antara muka sistem sosial dan ekologi. ... [+]

Kursus ini menggabungkan pengajaran pakar dengan keunikan pengalaman kerja dalam tetapan alam sekitar dan pemuliharaan sebenar untuk membangunkan keupayaan anda untuk menilai proses biologi dan sosial yang menyokong interaksi antara kehilangan biodiversiti dan masyarakat manusia. Anda akan belajar untuk mengumpul dan menganalisis data ekologi dan sosial genomik kuantitatif dan kualitatif; kemahiran yang berada di barisan hadapan dalam penyelidikan semasa dalam bidang sains pemuliharaan dan biologi evolusi.

Anda akan mendapat pengalaman praktikal yang tidak ternilai melalui lawatan lapangan kami, menghabiskan sebulan dalam Mauritius untuk bekerja pada projek penyelidikan sebenar, dengan minggu tambahan di Jersey untuk belajar tentang pengurusan haiwan tawanan dan peranan zoo di pemuliharaan.... [-]

United Kingdom London UK Online
August 2019
Sepenuh masa
12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Kursus ini memberi tumpuan kepada membawa pertimbangan alam sekitar ke barisan hadapan reka bentuk seni bina. ... [+]

Kursus ini bertujuan untuk melengkapkan pereka dengan kemahiran yang diperlukan untuk mengintegrasikan prinsip reka bentuk alam sekitar dari peringkat awal dalam proses reka bentuk, membolehkan mereka untuk menyampaikan bangunan yang mampan.

Kursus 12 bulan dalam Seni Bina dan Reka Bentuk Lestari adalah ijazah sarjana berasaskan reka bentuk yang direka untuk menyediakan latihan lanjutan dalam reka bentuk alam sekitar bersepadu dan kemampanan dalam seni bina. Ia bertujuan terutamanya untuk pengamal seni bina dan dalam industri bangunan yang ingin memperluaskan pengetahuan mereka dalam reka bentuk bangunan yang mampan dan penggunaan prinsip dan amalan reka bentuk alam sekitar dalam projek seni bina.... [-]

United Kingdom Nottingham
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu