Sambilan Sarjana dalam Pengajian Alam Sekitar di Finland

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Alam Sekitar di Finland 2018/2019

Pengajian Alam Sekitar

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Sarjana dalam Pengajian Alam Sekitar kelihatan pada jarak yang luas persekitaran di sekeliling kita dan bagaimana mereka memberi kesan kepada kita. Ijazah ini membawa bersama unsur-unsur pelbagai disiplin dan bertujuan untuk meneroka bagaimana mereka berinteraksi.

Finland, secara rasmi Republik Finland, adalah sebuah negara Nordic terletak di rantau Fennoscandian di Eropah Utara.

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Alam Sekitar di Finland

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Pengurusan Air dan Alam Sekitar

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
Campus Sambilan 1 - 2  Finland Oulu

Isu air dan persekitaran adalah kebimbangan global dalam sektor swasta dan awam. Program ijazah sarjana dalam Pengurusan air dan alam sekitar meningkatkan pengetahuan dan kemahiran para peserta yang membolehkan mereka membina kerjaya dalam pengurusan air dan alam sekitar dan memberi mereka pemahaman praktikal tentang konsep kejuruteraan air dan alam sekitar. [+]

Gambaran keseluruhan

Isu air dan alam sekitar adalah kebimbangan global dalam sektor swasta dan awam. Pengurusan alam sekitar memerlukan pandangan holistik dan interdisipliner dan pemahaman tentang prinsip pembangunan lestari dan penggunaan sumber semula jadi yang rasional.

Program ijazah sarjana dalam Pengurusan Air dan Alam Sekitar meningkatkan pengetahuan dan kemahiran peserta yang membolehkan mereka membina kerjaya dalam pengurusan air dan alam sekitar. Ia juga memberi pelajar pemahaman praktikal tentang konsep kejuruteraan air dan persekitaran. Terutamanya interaksi antara air, tanah, dan udara ditekankan. Peserta mendapat pengalaman alat-alat yang paling baru digunakan untuk projek-projek pengurusan air dan alam sekitar dengan perunding, kontraktor dan pihak berkuasa awam. Hubungan antarabangsa adalah aset penting ketika berurusan dengan tugas pembangunan multinasional.... [-]