Sambilan Sarjana dalam Pengajian Alam Sekitar di Finland

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Alam Sekitar di Finland 2019

Pengajian Alam Sekitar

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Matlamat program pengajian alam sekitar termasuk mencari jalan untuk meningkatkan kecekapan tenaga, mengurangkan pencemaran, meningkatkan kesedaran alam sekitar dan menggalakkan penggunaan tenaga alternatif. Fokus utama untuk pelajar adalah untuk belajar bagaimana untuk menilai dan menyelesaikan masalah alam sekitar.

 

Sistem pendidikan tinggi formal Finland adalah pola 7-3-2-2. Universiti ini mengambil masa dua tahun dalam pendidikan vokasional atau teknikal dan pendidikan akhirnya dua-tahun pra-universiti. Finland juga mempunyai beberapa awam dan juga universiti swasta yang membolehkan akses pendidikan tinggi kepada pelajar.

Sambilan Sarjana dalam Pengajian Alam Sekitar di Finland

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Pengajian Alam Sekitar Finland. Cuba kategori kami MSc Pengajian Alam Sekitar.

Search for similar programs here