Filter
Ijazah Sarjana
Croatia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Alam Sekitar di Croatia

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Matlamat program pengajian alam sekitar adalah untuk menyediakan pelajar untuk menyelesaikan isu-isu alam sekitar. Ini mungkin termasuk bekerja dalam kerajaan untuk mewujudkan undang-undang dan dasar-dasar baru, bekerja dalam sistem undang-undang untuk memperjuangkan sebab-sebab alam sekitar atau bekerja dalam bidang itu untuk melindungi sumber semula jadi.

 

 

Croatia merupakan sebuah negara di mana 40% daripada rakyatnya antara 18 dan 35 tahun telah mendapat pendidikan pengajian tinggi. Negara ini telah meningkatkan kehidupan pelajar di universiti ini dengan taraf hidup reda di universiti ini terutama untuk kedua-dua pelajar tempatan dan juga antarabangsa.

Sarjana dalam Pengajian Alam Sekitar di Croatia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Alam Sekitar, Croatia

University of Zagreb - Faculty of Agriculture

Program pengajian siswazah INTER-EnAgro menawarkan pengetahuan teori dan praktikal yang disasarkan untuk penggunaan dan pengurusan sumber alam semulajadi seperti tanah da ... [+]

Program pengajian - INTER-EnAgroMaklumat am

Program pengajian siswazah INTER-EnAgro menawarkan pengetahuan teori dan praktikal yang disasarkan untuk penggunaan dan pengurusan sumber alam semulajadi seperti tanah dan air serta kesan positif dan negatif terhadap aktiviti manusia, terutamanya pertanian, mengenai sumber-sumber ini. Program ini dirancang sebagai kesinambungan kajian sarjana muda dan membolehkan penerusan pelajaran di peringkat pasca siswazah.

Berdasarkan proses pengajaran kontemporari dan sepenuhnya program pengajaran Bahasa Inggeris yang diajar (dengan penyertaan guru-guru kebangsaan dan antarabangsa), pelajar akan dapat memperoleh kecekapan generik dan bidang khusus yang diperlukan untuk mencapai matlamat pembangunan yang mampan dan untuk bekerja dalam bidang yang berbeza pertanian, perlindungan alam sekitar dan penggunaan sumber semula jadi lestari. Objektifnya adalah untuk mendidik para pakar yang akan mempunyai pengetahuan, kemahiran dan kecekapan dalam bidang sains asas dan penerapan pertanian, perlindungan alam sekitar dan sains alam semulajadi, kejuruteraan dan bioteknologi yang berkaitan. Selain itu, objektifnya adalah untuk melatih para pelajar untuk mengambil bahagian dalam penyelidikan saintifik dalam bidang pertanian dan perlindungan alam sekitar yang dijalankan di institusi pengajian tinggi dan institut penyelidikan saintifik serta untuk pendidikan lanjut dalam kajian pascasiswazah. Pengajaran dalam bahasa Inggeris membolehkan penyertaan dalam program di peringkat antarabangsa dan juga memudahkan pertukaran maklumat, peningkatan dan peningkatan isi pelajaran, kerjasama dengan rakan antarabangsa dan pembinaan kapasiti dalam pengajaran dan penyelidikan.... [-]

Croatia Zagreb
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu