Filter
Ijazah Sarjana
Australia Jenis pengajian: Pembelajaran jarak jauh Secara: Semua

Cari anda Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Pengajaran di Australia 2019/2020

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pelajar yang belajar pengajaran belajar bagaimana untuk mendidik orang lain dalam bidang-bidang tertentu. Rancangan mungkin menggabungkan pengetahuan dalam bidang tertentu dengan alat-alat dan kaedah untuk dapat berkongsi pengetahuan ini dengan orang lain.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Australia mempunyai bilangan ketiga terbesar pelajar asing di dunia walaupun mempunyai masyarakat yang hanya 23 juta. Ini adalah pencapaian akademik yang kukuh, tetapi institusi Australia seperti yang disenaraikan sebagai bandar-bandar yang menempatkan mereka di sekitar tanah yang asli.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pengajaran di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengajaran, Australia, Pembelajaran jarak jauh

University of Southern Queensland (USQ)

Jika anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang lain daripada pendidikan dan mahu menjadi seorang guru sekolah, Master USQ ini Pembelajaran dan Pengajaran akan memba ... [+]

Menjadi seorang guru sekolah rendah atau menengah

Jika anda mempunyai ijazah sarjana muda dalam bidang lain daripada pendidikan dan mahu menjadi seorang guru sekolah, Master USQ ini Pembelajaran dan Pengajaran akan membawa anda ke sana. ijazah tahap ini menguasai semua baru akan melengkapkan anda dengan pemahaman maju dan menyeluruh pendidikan dan teliti menyediakan anda untuk kerjaya baru anda.

Jurusan

Primary MENENGAH

Pengalaman profesional

Terdapat 60 hari diselia penempatan pengalaman profesional dan 20 hari magang tanpa pengawasan pada 50 peratus pengajaran beban di sekolah atau lain-lain konteks pendidikan yang diluluskan. Anda juga mempunyai peluang untuk menjalankan beberapa pengalaman profesional anda di luar negara.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Wollongong

Sarjana Pendidikan Lanjutan (TESOL) adalah ijazah yang lebih tinggi untuk pendidik profesional dan mereka yang berminat dalam mengejar kerjaya dalam Pengajaran Bahasa Ing ... [+]

Ringkasan kursus

Sarjana Pendidikan Lanjutan (TESOL) adalah ijazah yang lebih tinggi untuk pendidik profesional dan mereka yang berminat dalam mengejar kerjaya dalam Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain (TESOL). Ijazah ini boleh disesuaikan untuk memenuhi matlamat kerjaya individu dengan menggabungkan kajian TESOL dengan kajian lanjut dalam salah satu daripada Kepimpinan Pendidikan atau Teknologi Maklumat dan Komunikasi dalam Pendidikan dan Latihan.

Apa yang anda akan belajar

Semasa ijazah ini, anda akan mengkaji teori-teori utama Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) atau bahasa Inggeris sebagai pengajaran Bahasa Asing (EFL), dan menambah mereka dengan pemahaman mendalam mengenai bidang seperti pembangunan bahasa kedua, tatabahasa, penilaian , penilaian dan pengajaran bahasa berasaskan teknologi. Anda juga boleh memilih untuk melakukan penempatan pengalaman profesional yang diselia dalam kelas ESL atau EFL.... [-]

Australia Wollongong
Mac 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu