MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Penerbangan di Perancis

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Kerjaya di Aviation adalah mencabar dan paling bermanfaat pada masa yang sama. Ijazah Sarjana pelajar Penerbangan meliputi mata pelajaran dari pengurusan penerbangan, pengangkutan kargo udara, teknik penyelenggaraan untuk perancangan dan operasi.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sarjana dalam Penerbangan di Perancis

3 Hasil dalam Penerbangan, Perancis Filter

Ijazah Sarjana Operasi Aeronautik

ESTACA
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Industri pengangkutan udara moden memerlukan jurutera yang mempunyai lebih daripada kemahiran teknikal tradisional. Syarikat penerbangan perlu memastikan keselamatan global dengan kos yang berpatutan. Jurutera mereka memerlukan pandangan global mengenai persekitaran undang-undang dan ekonomi serta pemahaman mendalam mengenai proses operasi dan penyelenggaraan untuk menangani persaingan antarabangsa yang semakin meningkat dan rangka kerja pengawalseliaan yang kompleks.

Tuan lanjutan perkhidmatan dan pengurusan sistem pesawat tanpa pemandu

ENAC
Kampus Sepenuh masa 2 semester Permintaan Maklumat Perancis Toulouse

Tuan lanjutan dalam sistem pengurusan keselamatan dalam penerbangan - ms sms-a

ENAC
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Permintaan Maklumat Perancis Toulouse

Sistem Pengurusan Keselamatan ENAC Advanced Master dalam Penerbangan direka untuk pengurus SMS semasa atau masa depan yang bertanggungjawab untuk pembangunan, penggunaan, atau peningkatan SMS dalam organisasi yang mesti mematuhi keperluan keselamatan ICAO.