MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav dalam Penerbangan di Perancis

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Kerjaya di Aviation adalah mencabar dan paling bermanfaat pada masa yang sama. Ijazah Sarjana pelajar Penerbangan meliputi mata pelajaran dari pengurusan penerbangan, pengangkutan kargo udara, teknik penyelenggaraan untuk perancangan dan operasi.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Sarjana dalam Penerbangan di Perancis

3 Hasil dalam Penerbangan, Perancis Filter

Ijazah Sarjana Operasi Aeronautik

ESTACA
Kursus Eksekutif 30 September 2020 Sepenuh masa English Campus

Industri pengangkutan udara moden memerlukan jurutera yang mempunyai lebih daripada kemahiran teknikal tradisional. Syarikat penerbangan perlu memastikan keselamatan global de ...

Baca lebih lanjut

Tuan lanjutan perkhidmatan dan pengurusan sistem pesawat tanpa pemandu

ENAC
Kursus Eksekutif 02 October 2020 Sepenuh masa English Campus

Baca lebih lanjut

Tuan lanjutan dalam sistem pengurusan keselamatan dalam penerbangan - ms sms-a

ENAC
Kursus Eksekutif 01 October 2020 Sepenuh masa English Campus

Sistem Pengurusan Keselamatan ENAC Advanced Master dalam Penerbangan direka untuk pengurus SMS semasa atau masa depan yang bertanggungjawab untuk pembangunan, penggunaan, atau ...

Baca lebih lanjut