MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav dalam Penerbangan di Jerman

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Aviation mengkaji banyak aspek penerbangan termasuk reka bentuk, pengeluaran dan penggunaan pesawat. Banyak kursus penerbangan berurusan dengan pesawat yang lebih berat daripada udara, tetapi ada juga kajian pesawat lebih ringan daripada udara, seperti blimps.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana dalam Penerbangan di Jerman

2 Hasil dalam Penerbangan, Jerman Filter

Sarjana dalam Pengurusan Aeronautik

International Graduate Center - Hochschule Bremen
Jerman, Bremen + 1 Lagi
Kursus Eksekutif
Oktober 2020
<
Sepenuh masa
<
2 semester
English
Campus

Oleh sebab perkembangan pesat dalam penerbangan, kajian saintifik yang diterapkan menjadi semakin menarik bagi juruterbang, jurutera penyelenggaraan dan kakitangan teknikal.

Baca lebih lanjut

Sarjana Pengurusan Penerbangan

Wildau Institute of Technology
Jerman, Wildau
Kursus Eksekutif
Oktober 2020
<
Sambilan
<
2 tahun
Campus

Penerbangan hari ini adalah salah satu industri yang paling dinamik yang berkembang pesat di dunia.Isyarat pasaran memberi sebab untuk optimis: industri aeroangkasa yang strat ...

Baca lebih lanjut