Filter
Ijazah Sarjana
Georgia Tbilisi Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Penerbangan in Tbilisi Georgia

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Ramai daripada mata pelajaran termasuk dalam perjanjian penerbangan dengan mereka bentuk dan pembuatan kapal terbang, tetapi ada juga kawasan yang memberi tumpuan kepada trafik udara dan kesan alam sekitar daripada kapal terbang dan pesawat lain. penerbangan awam juga boleh dipisahkan kepada penerbangan awam dan tentera.

Georgia ialah sebuah negeri berdaulat dalam wilayah Caucasus dari Eurasia. Terletak di pantai Laut Hitam, ia disempadani di utara dan timur laut oleh Rusia, di selatan oleh Turki dan Armenia, dan ke tenggara oleh Azerbaijan.

Sebagai bandar terbesar dengan lebih daripada 1 juta penduduk, Tbilisi juga Georgia modal. Ia terletak di sepanjang tebing Sungai Kura. Bandar ini mempunyai beberapa pertubuhan utama pendidikan tinggi dan di antara mereka adalah yang terbesar dan Universiti utama di Georgia - Tbilisi State University.

Terbaik Sarjana dalam Penerbangan in Tbilisi di Georgia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Penerbangan, Tbilisi

Ijazah
Lokasi
Georgia
Tbilisi
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Georgian Aviation University

Fakulti Pentadbiran Perniagaan Pengangkutan Udara dan Pengurusan menyediakan pakar Sarjana Muda dan ijazah Master dengan utama dalam: Air Transport Management. ... [+]

Fakulti Pentadbiran Perniagaan Pengangkutan Udara dan Pengurusan menyediakan pakar Sarjana Muda dan Ijazah Sarjana di dalam utama:

pengurusan pengangkutan udara (Terdapat dalam bahasa English) perakaunan kewangan dan pengurusan perakaunan pelancongan

program pendidikan vokasional di latihan kakitangan kargo udara dan latihan akauntan juga disediakan.

Bidang pekerjaan untuk graduan: Syarikat udara, lapangan terbang, agensi penerbangan, kilang-kilang penerbangan, syarikat insurans, organisasi kerajaan, bank-bank dan lain-lain

pemohon antarabangsa hendaklah mengemukakan dokumen berikut untuk memohon:

Salinan pasport Sijil tamat pengajian sekolah ... [-]
Georgia Tbilisi
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu