MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan di Sepanyol 2019/2020

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Sesetengah pelajar boleh memilih untuk mendidik diri mereka sendiri, walaupun kebanyakan pendidikan dijalankan di bawah bimbingan seorang guru atau pengajar. pendidikan tinggi sering diawasi oleh seorang profesor. Pendidikan boleh berlaku dalam pelbagai tetapan, sama ada rasmi atau formal.

 

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pendidikan di Sepanyol

21 Hasil dalam Pendidikan, Sepanyol, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana dalam Penyediaan Fizikal dan Pencegahan Kecederaan

FutbolLab Spain Soccer Academy
Online Sepenuh masa Sambilan 6 bulan Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dengan "Sarjana dalam Penyediaan Fizikal dan Pencegahan Kecederaan (Isabel I University)" pelajar pertama akan mempelajari peranan jurulatih fizikal, pengetahuan dan kemahiran untuk penilaian yang betul dan program latihan untuk konsep kecederaan dan semua apa penyediaan fizikal yang diperlukan.

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pendidikan Universiti

Universidad Europea - Programas Online
Online 15 bulan Sept. 2020 Sepanyol Villaviciosa de Odón

Bersiap untuk menghadapi cabaran pendidikan universiti, dan mengetahui didaktik-pedagogi, penyelidikan, inovasi dan penggunaan bidang teknologi.

Sarjana dalam Proses Pengajaran dan Pembelajaran Pendidikan

Universidad Nebrija
Online Sepenuh masa Sambilan 2 semester Permintaan Maklumat Sepanyol Madrid + 1 lagi

Universidad Nebrija menawarkan seluruh komuniti pendidikan gelaran Sarjana dalam Proses Pengajaran dan Pembelajaran Pendidikan, yang matlamatnya adalah untuk bekerjasama dalam latihan berterusan kakitangan pengajar, menawarkan garis panduan konkrit untuk menghadapi cabaran baru yang ditimbulkan oleh masyarakat semasa, dengan matlamat utama untuk memudahkan transformasi guru menjadi pakar pembelajaran sebenar.

Ijazah Sarjana dalam Pendidikan dan Teknologi Maklumat dan Komunikasi

Universidad de La Laguna
Online Sepenuh masa 1 tahun Sept. 2020 Sepanyol Santa Cruz de Tenerife

Matlamat umum Ijazah Sarjana dalam Pendidikan dan ICT ini boleh ditakrifkan, dalam erti kata yang luas, sebagai latihan pakar dengan pengetahuan dan kemahiran lanjutan untuk menyiasat dalam: proses pengajaran-pembelajaran yang disokong oleh ICT dan dibangunkan melalui program persekitaran maya projek inovasi latihan dan pendidikan ICT dalam institusi pendidikan formal (kedua-dua sekolah dan universiti) dan reka bentuk bukan formal dan pembangunan perisian pendidikan, bahan pengajaran dalam talian, kandungan digital dan aplikasi pendidikan yang diedarkan melalui media digital dan teknologi.

Ijazah Sarjana dalam Pengajian Pedagogi Lanjutan

Universidad de La Laguna
Online Sepenuh masa 2 semester Sept. 2020 Sepanyol Santa Cruz de Tenerife

Sarjana dalam Pengajian Pedagogi Lanjutan direka dengan tujuan mempromosikan latihan penyelidik dan pakar terlatih untuk membangunkan analisis dan menghasilkan penyelesaian mengenai masalah yang dihadapi oleh pendidikan dalam masyarakat hari ini. Asas retrospektif, pluralitas perspektif dan prospek pekerjaan, adalah paksi konsepsi pengetahuan pedagogi kompleks, transdisipliner dan pemindahan sosial yang tidak dapat dipertanyakan. Penyelidikan dalam pendidikan dan keupayaannya untuk berinovasi adalah faktor utama untuk melaksanakan pembangunan dan kemapanan sosial, serantau, kebangsaan dan transnasional. Di samping itu, apabila mempertimbangkan cadangan ini dalam mod jarak jauh, pembukaan kepada pelajar nasional dan antarabangsa yang berminat mempelbagaikan konteks dan kemungkinan yang mungkin timbul dalam keputusan dalam bidang ini.

Sarjana dalam Pengurusan Institusi Pendidikan

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona
Online Sepenuh masa Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Sarjana ini bertujuan untuk lulusan universiti (siswazah, graduan atau siswazah) secara profesional berkaitan dengan pendidikan, baik formal dan tidak formal, di pusat-pusat pendidikan, yang ingin menyatukan dan meningkatkan karir profesional mereka dalam kedudukan tanggung jawab di institusi pendidikan.

Sarjana Pendidikan dan Teknologi Baru

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Online Sambilan 12 bulan Sept. 2020 Sepanyol Madrid

Program latihan yang bertujuan untuk guru, penyelidik dan pendidik dengan tujuan untuk melatih mereka dalam pengetahuan dan penggunaan teknologi komunikasi dan maklumat baru, serta model latihan e-pembelajaran dan b-pembelajaran baru, untuk faedah tindakan formatif dalam konteks pendidikan baru. Matlamatnya adalah untuk melatih guru-guru yang mengetahui, menganggap dan menyesuaikan teknologi baru untuk keperluan mengajar dan penyelidikan mereka ...

Master Profesor de español como lengua extranjera

UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona
Online Sepenuh masa 18 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Barcelona

Con más de 500 millones de que lo hablantes tienen como Robbot materno, el español es la lengua Segunda nativa más utilizada del mundo, por delante del Inglés y tan solo superada por el Mandarin. Según un estudio elaborado por el catedrático Manuel Ángel Vázquez Medel, en el año 2050, el español será la lengua Materna más extendida del planeta.

Ijazah sarjana muda dalam bidang Teknologi Pendidikan: Pengurusan E-Pembelajaran dan Pengetahuan

Universitat Rovira i Virgili
Online Sepenuh masa Sambilan 9 bulan Permintaan Maklumat Sepanyol Tarragona + 1 lagi

Untuk memenuhi objektif gelar sarjana ini, pelajar akan menganalisis potensi ICT sebagai platform baru untuk pembelajaran dan pengurusan pengetahuan, dengan memberi tumpuan kepada kemajuan yang dicapai dalam bidang ini melalui e-pembelajaran; mengenal pasti asas pendidikan untuk reka bentuk media berdasarkan teori dan strategi proses pengajaran-pembelajaran dalam e-learning ...

Ijazah Sarjana Pendidikan Awal Kanak-Kanak

Campus Universitario Europeo
Online Sepenuh masa Sambilan 6 bulan Sept. 2020 Sepanyol Marbella A Coruña Madrid + 3 lagi

Berasal dari perkataan Latin infantia, zaman kanak-kanak adalah tempoh kehidupan manusia dari lahir hingga pubertas. Konsep ini membolehkan nama anak-anak usia tersebut (bayi) dan keadaan pertama selepas itu

Menguasai ICT dalam Pendidikan

Instituto Universitario de Posgrado (IUP)
Online Sepenuh masa Sambilan 15 bulan Sept. 2020 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Sarjana Teknologi Maklumat dan Komunikasi yang diterapkan pada Pendidikan yang ditawarkan oleh sekolah perniagaan kami menyediakan pengetahuan dan alat yang berkaitan dengan pengenalan ...

Ijazah Sarjana dalam Pengajaran dan Perolehan Bahasa Inggeris dalam Konteks Berbilang bahasa (MELACOM)

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Sept. 2020 Sepanyol Castellón de la Plana + 2 lagi

Objektif gelar sarjana ini adalah untuk menyediakan masyarakat dengan alat yang diperlukan untuk memfasilitasi pengajaran bahasa Inggeris dan Bahasa Inggeris (CLIL) yang berkesan dan berkualiti supaya pembelajaran bahasa Inggeris dari peringkat pendidikan bayi ke sarjana muda mempunyai hasil yang memuaskan dan tahap multilingualisme (dua atau tiga bahasa) yang diingini.

Ijazah Sarjana dalam Kepimpinan dan Pengurusan Pusat Pendidikan

UNIR
Online Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Logroño

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran dan Pengurusan Pusat-Pusat Pendidikan 100% dalam talian akan mengajar anda kemahiran yang diperlukan untuk bertanggungjawab terhadap sekolah, sekolah, institut dan pusat pendidikan yang lain. Anda akan belajar untuk merancang, mempromosikan dan menilai langkah-langkah yang berjaya untuk memperbaiki komuniti sekolah.

Ijazah Sarjana dalam Teknologi Pendidikan dan Kecekapan Digital

UNIR
Online Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Logroño

Ijazah Sarjana Teknologi Pendidikan dan Kecekapan Digital adalah ijazah sarjana rasmi pertama dengan subjek neuroteknologi untuk mengetahui kesan ICT yang ada pada proses pembelajaran. Dengan Master dalam talian ICT yang digunakan untuk Pendidikan, anda akan memperoleh kecekapan digital abad ke-21.

Ijazah Sarjana dalam Neuropsychology dan Pendidikan

UNIR
Online Sambilan 1 tahun Permintaan Maklumat Sepanyol Logroño

Master Rasmi dalam Neuropsychology dan Pendidikan Dalam Talian UNIR adalah satu-satunya Guru yang anda akan belajar untuk mengoptimumkan prestasi sekolah dan membangunkan bakat semua pelajar anda di dalam kelas.