Filter
Ijazah Sarjana
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan di Portugal

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Pendidikan ditakrifkan sebagai proses memperolehi pengetahuan dalam apa jua bentuk, sama ada yang menjadi kepercayaan, tabiat, kemahiran atau nilai-nilai. Terdapat banyak cara untuk individu untuk mengejar dan menerima pendidikan. Beberapa kaedah mungkin melibatkan pengajaran, bercerita, perbincangan terbuka, latihan dan penyelidikan.

 

Portugal adalah salah satu daripada negara-negara Eropah yang paling hangat. Program universiti yang sangat berpatutan. Malah Portugal mempunyai salah satu kos hidup yang terendah untuk pelajar. Nikmati pantai besar di Algarve atau sayap lama sejarah di ibu kota Lisbon.

Sarjana dalam Pendidikan di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pendidikan, Portugal

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)

Kitaran pengajian yang membawa kepada Ijazah Sarjana Pendidikan dan Multimedia bertujuan untuk melatih pakar dalam bidang Teknologi Maklumat dan Komunikasi dan multimedia ... [+]

Rumah

Kitaran pengajian yang membawa kepada Ijazah Sarjana Pendidikan dan Multimedia bertujuan untuk melatih pakar dalam bidang Teknologi Maklumat dan Komunikasi dan multimedia yang digunakan untuk Pendidikan dan Latihan.

Memperbaiki rangka kerja dan kemahiran teoritis mengenai isu dan cabaran integrasi ICT dalam Reka Bentuk Pendidikan;Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk merekabentuk, melaksanakan dan menilai persekitaran pembelajaran dengan ICT dalam konteks kurikulum;Memperoleh kemahiran dalam reka bentuk dan pelaksanaan sumber pendidikan yang dimediasi;Untuk membangunkan kecekapan penyelarasan dan pengurusan projek TIC dalam konteks Sekolah;Menggalakkan kemahiran belajar dan penyelidikan sepanjang hayat dalam bidang Teknologi Pendidikan.... [-]
Portugal Viseu
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu