Sarjana dalam Pendidikan di Jerman

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan di Jerman

Pendidikan

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Mereka yang melanjutkan pelajaran sebagai kerjaya akan menjalani kursus yang direka untuk melatih pendidik masa depan. Mujurlah, terdapat pelbagai kursus dirancang untuk pelajar yang ingin untuk menambah apa-apa kelayakan pengajaran. Kursus-kursus ini ditawarkan di pelbagai institusi di seluruh dunia.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sarjana dalam Pendidikan di Jerman

Baca lebih lanjut

Master in Business Research (MMBR)

Mannheim Business School
Campus Sepenuh masa 24  September 2019 Jerman Mannheim

[+]

Kualiti Esei pengetahuan metodologi sebelum

Tracks

perakaunan kewangan Sistem maklumat pengurusan Pemasaran operasi cukai

Pentauliahan

AACSB, AMBA, EQUIS

Kedudukan dipilih

Wirtschaftswoche: setiap tahun merupakan di antara kedudukan teratas Financial Times: * # 14 di seluruh dunia

2 Pemasaran

6 Ekonomi

3 Kewangan

Perwakilan pelajar

.

[-]

master Eropah pengurusan pendidikan (M.Ed.)

University of Applied Management in Erding
Online & Campus Combined Sepenuh masa October 2019 Jerman Dortmund Treuchtlingen + 1 lagi

Pelajar mendapat Sarjana Eropah bersama Pendidikan (M.Ed.) dari Universiti Pengurusan Gunaan (Jerman), The Riga Guru Latihan dan Pengurusan Pendidikan Academy (Latvia) dan Kolej Universiti Swasta Pendidikan Diocese Linz ( Austria). [+]

Master Eropah Pengurusan Pendidikan (M.Ed.)

Pelajar mendapat Sarjana Eropah bersama Pendidikan (M.Ed.) dari Universiti Pengurusan Gunaan (Jerman), The Riga Guru Latihan dan Pengurusan Pendidikan Academy (Latvia) dan Kolej Universiti Swasta Pendidikan Diocese Linz ( Austria).

&nbsp

Program ini terbuka untuk semua orang yang berminat dalam program pengajian yang berkualiti tinggi dalam bidang pengurusan pendidikan di peringkat Sarjana.

&nbsp

Ia menyediakan pemimpin masa depan institusi pendidikan untuk bekerja dalam bidang awal kanak-kanak, menengah, vokasional, dewasa, meneruskan atau pendidikan tinggi dan pihak lain yang berkaitan di peringkat kebangsaan atau antarabangsa.Program ini menawarkan gabungan pengetahuan praktikal, rangka kerja konseptual dan state-of-the-art penyelidikan manakala menekankan perspektif global mengenai pengurusan pendidikan. ... [-]