Sarjana dalam Pendidikan di Jerman

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan di Jerman

Pendidikan

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Sarjana Pendidikan merupakan satu bidang yang semakin berharga kajian dan oleh persaingan untuk kemasukan adalah tinggi. Lapangan itu sendiri adalah pelbagai dan pelajar mempunyai pilihan untuk memilih dari pelbagai jenis pengkhususan, semua yang menyediakan akses kepada pelbagai kerjaya yang berbeza.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana dalam Pendidikan di Jerman

Baca lebih lanjut

master Eropah pengurusan pendidikan (M.Ed.)

University of Applied Management in Erding
Online & Campus Combined Sepenuh masa October 2018 Jerman Dortmund Treuchtlingen + 1 lagi

Pelajar mendapat Sarjana Eropah bersama Pendidikan (M.Ed.) dari Universiti Pengurusan Gunaan (Jerman), The Riga Guru Latihan dan Pengurusan Pendidikan Academy (Latvia) dan Kolej Universiti Swasta Pendidikan Diocese Linz ( Austria). [+]

Master Eropah Pengurusan Pendidikan (M.Ed.)

Pelajar mendapat Sarjana Eropah bersama Pendidikan (M.Ed.) dari Universiti Pengurusan Gunaan (Jerman), The Riga Guru Latihan dan Pengurusan Pendidikan Academy (Latvia) dan Kolej Universiti Swasta Pendidikan Diocese Linz ( Austria).

&nbsp

Program ini terbuka untuk semua orang yang berminat dalam program pengajian yang berkualiti tinggi dalam bidang pengurusan pendidikan di peringkat Sarjana.

&nbsp

Ia menyediakan pemimpin masa depan institusi pendidikan untuk bekerja dalam bidang awal kanak-kanak, menengah, vokasional, dewasa, meneruskan atau pendidikan tinggi dan pihak lain yang berkaitan di peringkat kebangsaan atau antarabangsa.Program ini menawarkan gabungan pengetahuan praktikal, rangka kerja konseptual dan state-of-the-art penyelidikan manakala menekankan perspektif global mengenai pengurusan pendidikan. ... [-]


Master in Business Research (MMBR)

Mannheim Business School
Campus Sepenuh masa 24  September 2019 Jerman Mannheim

[+]

Kualiti Esei pengetahuan metodologi sebelum

Tracks

perakaunan kewangan Sistem maklumat pengurusan Pemasaran operasi cukai

Pentauliahan

AACSB, AMBA, EQUIS

Kedudukan dipilih

Wirtschaftswoche: setiap tahun merupakan di antara kedudukan teratas Financial Times: * # 14 di seluruh dunia

2 Pemasaran

6 Ekonomi

3 Kewangan

Perwakilan pelajar

.

[-]