Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Oklahoma Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan di Amerika Oklahoma Amerika Syarikat

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pendidikan ditakrifkan sebagai proses memperolehi pengetahuan dalam apa jua bentuk, sama ada yang menjadi kepercayaan, tabiat, kemahiran atau nilai-nilai. Terdapat banyak cara untuk individu untuk mengejar dan menerima pendidikan. Beberapa kaedah mungkin melibatkan pengajaran, bercerita, perbincangan terbuka, latihan dan penyelidikan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sarjana dalam Pendidikan di Amerika Oklahoma di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pendidikan, Oklahoma

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
McGovern Education Group

Master of Education adalah ijazah sarjana satu hingga dua tahun yang seterusnya menyediakan pelajar untuk bekerja di sekolah. Kebanyakan program menawarkan pakar dalam bi ... [+]

Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan di Amerika Oklahoma Amerika Syarikat.

Master of Education adalah ijazah sarjana satu hingga dua tahun yang seterusnya menyediakan pelajar untuk bekerja di sekolah.

Kebanyakan program menawarkan pakar dalam bidang seperti kurikulum dan arahan , kaunseling , psikologi sekolah , pendidikan dewasa , pendidikan khas, dan pentadbiran .

Ijazah ini sering dikehendaki memenuhi syarat untuk jawatan dalam pentadbiran pendidikan seperti kepala sekolah, kepala sekolah, atau dekan atau bekerja sebagai kaunselor profesional .

Tuisyen untuk program pendidikan bermula pada $ 20,000 USD setiap tahun akademik, walaupun biasiswa merit separa tersedia untuk pelajar antarabangsa berprestasi tinggi berdasarkan skor peperiksaan IELTS (6.5) dan TOEFL (90) serta CGPA dan GRE (300) atau GMAT (550) skor peperiksaan.... [-]

Amerika Syarikat Oklahoma City
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu