MASTERSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan Muzik 2020

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Dianggap sebagai bidang pengajian yang komprehensif, pendidikan muzik mungkin bertujuan untuk menyediakan pendidik untuk mengajar konsep muzik secara berkesan kepada pelajar. Beberapa topik yang boleh dibincangkan termasuk cara mengajar pelajar untuk mengenali, membaca dan menulis muzik, selain latihan prestasi. 

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pendidikan Muzik

2 Hasil dalam Pendidikan Muzik, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Muzik Pendidikan Muzik (M.Mus.Ed)

Anderson University South Carolina
Sarjana
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Online

The MMUSEd boleh disiapkan sepenuhnya dalam talian, dengan pilihan di kampus bengkel dan kursus menangani kepentingan khusus.

Baca lebih lanjut

Master muzik dalam pendidikan muzik

European University Cyprus
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
18 bulan
English
Greek
Kampus
Online

Program Sarjana Muzik di 'Music Education' menyediakan calon dengan kajian menyeluruh teori, penyelidikan dan kemahiran yang membentuk pengkhususan ini serta keupayaan untuk m ...

Baca lebih lanjut