MASTERSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan Menengah 2020

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Program pendidikan menengah menawarkan keupayaan untuk mengajar remaja yang menghadiri sekolah menengah. Pelajar yang mengikuti kerjaya ini boleh menumpukan pada subjek tertentu seperti matematik, fizik, atau kerja pentadbiran. Kemahiran komunikasi dan pengajaran boleh dipelajari dalam bidang pengajian ini.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pendidikan Menengah

2 Hasil dalam Pendidikan Menengah, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Sains dalam Pendidikan (Pendidikan Menengah)

Saint Joseph's University Online
MSc
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Online

MS dalam Pendidikan - Pendidikan Menengah dalam talian adalah cara yang mudah dan kos efektif untuk mendapatkan kemahiran dan kelayakan yang anda perlukan untuk mendidik gred ...

Baca lebih lanjut

Master pendidikan dalam pendidikan rendah dan menengah (kurikulum, penilaian dan pengajaran)

UMaineOnline (University of Maine)
Sarjana
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus
Online

Program Sarjana Pendidikan di Elementary Pendidikan atau Pendidikan Menengah dengan kepekatan dalam Kurikulum, Penilaian dan Pengajaran direka untuk rendah, tahap pertengahan, ...

Baca lebih lanjut