MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Pendidikan Dewasa 2019/2020

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pendidikan Dewasa

4 Hasil dalam Pendidikan Dewasa, Pembelajaran jarak jauh Filter

Master in Adult Education for Social Change

Open University Of Cyprus
Online Sepenuh masa 2 tahun Permintaan Maklumat Cyprus Cyprus Online

Siswazah dalam Pendidikan Berterusan dan Pembelajaran Sepanjang Hayat

Open University Of Cyprus
Online Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Cyprus Cyprus Online + 1 lagi

Kurikulum Siswazah menumpukan pada bidang Pendidikan Berterusan dan Pembelajaran Sepanjang Hayat dan membincangkan dua tonggak utama: a) Pendidikan Orang Dewasa Umum b) Pendidikan dan Latihan Vokasional.

Master pendidikan dalam pendidikan dewasa

Park University
Kampus Online Sept. 2020 Amerika Syarikat Kansas City Parkville

Program ini merangkumi prospektus yang progresif dan koheren dalam bidang asas berikut: Asas-asas teori dan falsafah pendidikan dewasa

Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Pengajar Dewasa dan Pelatih Pendidikan dan Latihan Vokasional - Pembelajaran Jarak Jauh

University of Nicosia
Online Sepenuh masa Sambilan 3 semester Permintaan Maklumat Cyprus Nicosia + 1 lagi

Tujuan program ini adalah untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan khusus dalam bidang pendidikan dewasa dan pendidikan vokasional dan latihan melalui (a) kehadiran modul yang relevan, (b) kajian literatur yang relevan dan (c) kemungkinan melakukan praktikal latihan. Selain itu, program ini bertujuan untuk memupuk kemahiran penyelidikan melalui (a) kehadiran kursus-kursus khusus dalam penyelidikan kuantitatif dan kualitatif dan (b) sama ada pelaksanaan projek-projek penyelidikan berskala kecil dalam rangka pelbagai modul dan / atau pengarang pasca siswazah penyelidikan tesis.