MASTERSTUDIES

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pembinaan di Sepanyol 2020

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Sambilan Sarjana dalam Pembinaan di Sepanyol

3 Hasil dalam Pembinaan, Sepanyol Filter

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mapan

Universidade da Coruña
Sarjana
<
Sepenuh Masa
Sepanyol
Kampus

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan.

Baca lebih lanjut

Pemodelan Maklumat Bangunan Master (MBIM)

IDESIE Business School
Sarjana
23 Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
16 bulan
Sepanyol
Kampus

MBIM memberi tumpuan kepada latihan mengenai proses dan sistem kerja yang dibangunkan dalam fasa-fasa kitaran hayat yang berlainan projek (reka bentuk, pembinaan dan pengurusa ...

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana dalam Pengurusan dan Inovasi Teknologi dalam Pembinaan

Universidad de La Laguna
Sarjana
Sep 2020
<
Separuh masa
Sepanyol
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Ijazah sarjana ini mencadangkan latihan profesional dalam metodologi baru ini, yang berkaitan dengan topik dan ditunjukkan sebagai salah satu sektor inovasi dalam bidang pengu ...

Baca lebih lanjut