MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Pembangunan Mampan 2019/2020

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Sarjana dalam bidang Pembangunan Lestari meneroka interaksi antara isu-isu alam sekitar dan sosial, dan melihat akan pentingnya kesinambungan dalam masyarakat yang berkembang pesat. Laluan ini boleh menghasilkan pemimpin masa depan bersedia untuk menggalakkan perubahan sosial yang diperlukan.

Sambilan Sarjana dalam Pembangunan Mampan

4 Hasil dalam Pembangunan Mampan Filter

Mestrado em desenvolvimento sustentável e gestão de turismo

Universidade Católica De Moçambique
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Mozambique Maputo + 1 lagi

O curso de Mestrado Profissionalizante em Desenvolvimento Sustentável e Gestão de Turismo rege-se pela Lei n.27 / 2009 de 29 de Setembro, sobre o premino superior, publicada no Boletim da República I Série, Número 38, pelos Estatutos da Universidade Católica de Moçambique , dan cara-cara Menyelaras dan Meningkatkan Pelancongan dan Turutan Maklumat.

master dalam pembangunan lestari

Divulgazione Dinamica
Online Sambilan 600 jam Sept. 2019 Sepanyol Seville

Sarjana dalam bidang Pembangunan Lestari boleh menjadi pakar latihan mereka di kawasan yang baru muncul sistem pengeluaran kami, daripada pendekatan sosial.

master dalam pembangunan lestari dan pendidikan sosial

Divulgazione Dinamica
Online Sambilan 900 jam Sept. 2019 Sepanyol Seville

Sarjana dalam bidang Pembangunan Lestari dan Pendidikan Sosial terdiri daripada dua gelaran dalam akreditasi tunggal (Pakar, Master).

Sarjana antarabangsa dalam pembangunan mapan (Itali-spanish)

Divulgazione Dinamica
Online Sambilan 600 jam Sept. 2019 Sepanyol Seville

Sarjana Antarabangsa dalam Pembangunan Lestari (Itali-Sepanyol) membolehkan untuk pakar pendidikan anda di kawasan yang baru muncul sistem pengeluaran kami, daripada pendekatan sosial.