Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pembangunan Luar Bandar

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Pembangunan Luar Bandar 2018/2019

Pembangunan Luar Bandar

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Tujuan Sarjana dalam Pembangunan Luar Bandar adalah untuk melatih pakar-pakar dalam pembangunan luar bandar bersepadu, tertumpu kepada aspek sosio-ekonomi dan institusi, kedua-dua di dunia perindustrian dan membangun atau negara-negara peralihan.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Pembangunan Luar Bandar

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Pembangunan Luar Bandar distance. Cuba kategori kami MSc Pembangunan Luar Bandar Pembelajaran jarak jauh.
Pembangunan Luar Bandar

Search for similar programs here