Filter
Ijazah Sarjana
Yunani Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran di Greece

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Kursus-kursus dalam pemasaran dan komunikasi mengajar bagaimana untuk mewujudkan satu pelan pemasaran berasaskan prinsip penyelidikan dan pemasaran pasaran. Kelas-kelas ini biasanya menjadi sebahagian daripada pensijilan atau ijazah program. mata pelajaran lain termasuk bagaimana untuk menggunakan trend pembuatan keputusan pengguna untuk membantu mewujudkan satu imej jenama.

 

 

Greece membangunkan sistem pendidikan mereka dengan pendidikan yang lebih tinggi di bahagian atas. Lebih 40% daripada semua orang Yunani hidup di Athens dan ada juga di mana peluang yang terbaik untuk mengejar tahap pendidikan yang lebih tinggi adalah. Bersempadan dengan Albania, Macedonia, Bulgaria dan Turki, Greece adalah mutiara pelancong dengan salah satu pantai di dunia 's yang hebat.

Sarjana dalam Pemasaran di Greece

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pemasaran, Yunani

International Hellenic University (IHU)

Kemahiran keusahawanan, apabila digabungkan dengan pengetahuan teknikal yang mendalam, boleh membawa kepada menghasilkan idea-idea inovatif dalam persekitaran e-Business ... [+]

Kemahiran keusahawanan, apabila digabungkan dengan pengetahuan teknikal yang mendalam, boleh membawa kepada menghasilkan idea-idea inovatif dalam persekitaran e-Business saing global. Kursus baru lepasan ijazah bertujuan untuk menyediakan latihan yang seimbang dan direka dengan baik dalam kedua-dua prinsip perisian dan telekomunikasi digunakan untuk e-Business amalan, serta pengurusan, pemasaran dan pembiayaan kemahiran penting yang diperlukan untuk permulaan dan berjaya menjalankan e- yang Perniagaan. Kursus 14 bulan akan merayu kepada graduan meneruskan kerjaya dalam pelbagai keusahawanan, jawatan pengurusan dan pemasaran dalam ICT atau domain IT berorientasikan lain yang serupa dalam ekonomi kreatif yang muncul. sukatan pelajaran ini menyediakan gabungan pengetahuan dan praktikal kemahiran teori, memberi tumpuan kepada aplikasi e-Business / e-Commerce dan teknologi asas:... [-]

Yunani Thessaloniki
Oktober 2019
Sepenuh masa
Sambilan
14 - 26 months
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu