Filter
Ijazah Sarjana
Finland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran di Finland

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

profesional perniagaan dengan pendidikan dalam pemasaran dan komunikasi boleh membuka peluang-peluang baru untuk kerjaya mereka. Mereka boleh menggunakan kemahiran mereka untuk menasihati kajian pengguna mengenai dan imej jenama atau menguruskan kumpulan pemasaran dalam syarikat mereka.

Ulama tahap yang lebih tinggi di Finland dengan mudah mengakses kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi di politeknik berorientasikan praktikal atau universiti. Budaya Finland adalah mudah untuk belajar kerana kerajaan telah menetapkan kementerian yang bertanggungjawab untuk meningkatkan budaya, dasar belia, sukan dan kerjasama antarabangsa.

Sarjana dalam Pemasaran di Finland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pemasaran, Finland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Oulu

amalan pemasaran yang mempunyai sifat strategik dan dengan itu pemasaran pendidikan memberikan anda keupayaan untuk berjaya dalam pengurusan strategik juga di peringkat a ... [+]

Sarjana Pemasaran

Pemasaran penyelidikan di kajian pasaran Oulu Business School, termasuk pertukaran nilai, pelanggan jangka panjang dan pasangan hubungan, dan faktor yang mempengaruhi fungsi pasaran. Pemasaran pendidikan membangunkan kepakaran anda dalam asas-asas pemasaran, seperti reka bentuk kempen atau penjenamaan. Selain itu, anda boleh membiasakan diri dalam tingkah laku membeli organisasi, logistik dan pendigitalan perniagaan dalam perubahan pasaran global.

amalan pemasaran yang mempunyai sifat strategik dan dengan itu pemasaran pendidikan memberikan anda keupayaan untuk berjaya dalam pengurusan strategik juga di peringkat antarabangsa. tumpuan profesional kami terletak pada pelanggan dan rangkaian pengurusan perhubungan, tetapi pendidikan pemasaran di Business School Oulu melengkapkan anda juga dengan kebolehan untuk memasuki pendidikan kedoktoran dan mengaplikasikan pengetahuan sains dalam amalan pemasaran di mana-mana organisasi. ... [-]

Finland Oulu
Og 2019
Sepenuh masa
2 years
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu