Filter
Ijazah Sarjana
Croatia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Pemasaran di Croatia

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Kajian dalam pemasaran dan komunikasi membuka peluang semua industri, kerana semua organisasi perlu untuk berkomunikasi dengan pekerja dan pelanggan mereka. Pencari kerja yang terlatih dalam pemasaran dan komunikasi boleh mencari peluang pekerjaan di syarikat pemasaran dan juga syarikat-syarikat besar.

 

 

Croatia merupakan sebuah negara di mana 40% daripada rakyatnya antara 18 dan 35 tahun telah mendapat pendidikan pengajian tinggi. Negara ini telah meningkatkan kehidupan pelajar di universiti ini dengan taraf hidup reda di universiti ini terutama untuk kedua-dua pelajar tempatan dan juga antarabangsa.

Sarjana dalam Pengajian Pemasaran di Croatia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

3 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Croatia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Algebra University College

Khusus profesional program pengajian siswazah dalam pemasaran digital di Kolej Universiti Algebra adalah jawapan yang jelas kepada keperluan majikan (di Croatia dan Kesat ... [+]

Khusus profesional program pengajian siswazah dalam pemasaran digital di Kolej Universiti Algebra adalah jawapan yang jelas kepada keperluan majikan (di Croatia dan Kesatuan Eropah) dalam bidang pemasaran digital dan pemasaran secara umum. Semasa pembangunan program kajian itu, titik permulaan utama bagi setiap kursus terdiri dalam kebolehgunaan praktikal segera pengetahuan dan kemahiran selepas tamat pengajian untuk membuat pengenalan kepada profesion dan kerja tempat yang sesingkat mungkin.

PROGRAM KAJIAN MENGENAI

Program kajian merangkumi 21 kursus dan tesis siswazah yang dijalankan dengan kerjasama antara penasihat tesis dan majikan yang menyediakan latihan untuk pelajar kami.

... [-]
Croatia Zagreb
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Dubrovnik

Kajian graduan dalam bidang Ekonomi dan Ekonomi Perniagaan berlangsung dua tahun ,. iaitu empat semester. (120 ECTS kredit). Setelah tamat pengajian siswazah, pelajar mem ... [+]

Ekonomi dan Ekonomi Perniagaan - Pemasaran

Kajian graduan dalam bidang Ekonomi dan Ekonomi Perniagaan berlangsung dua tahun ,. iaitu empat semester. (120 ECTS kredit). Setelah tamat pengajian siswazah, pelajar memperoleh ijazah akademik Sarjana Ekonomi atau Perniagaan Economics.

Ijazah ini membuka peluang dalam pelbagai kerja yang profesional dan pengurusan dalam bidang ekonomi, serta menyediakan pengalaman kaedah kerja saintifik dan profesional dan kemahiran dalam mencari penyelesaian kepada masalah berkaitan pembangunan.

Terdapat penglibatan aktif dalam proses pengajaran oleh kedua-dua Universiti dan melawat pensyarah serta profesional dibezakan dari dunia amalan perniagaan. Pengajaran dipermudahkan oleh adanya Pusat Teknologi Maklumat, di mana pelajar mempunyai akses kepada komputer dan internet, Perpustakaan, dan Pusat Dokumentasi, yang menawarkan lebih daripada tiga puluh ribu tajuk.... [-]

Croatia Dubrovnik
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Dubrovnik

Kajian siswazah dalam bidang perhubungan awam berlangsung selama dua tahun, iaitu. empat semester (120 ects kredit). Setelah tamat pengajian siswazah, pelajar memperoleh ... [+]

Perhubungan Awam

Kajian siswazah dalam bidang perhubungan awam berlangsung selama dua tahun, iaitu. empat semester (120 ects kredit). Setelah tamat pengajian siswazah, pelajar memperoleh ijazah akademik Sarjana Perhubungan Awam.

pengajian siswazah ini, selama dua tahun, melatih pelajar untuk bebas saintifik-penyelidikan dan kerja-kerja yang sangat profesional dalam perkhidmatan PR, organisasi kerajaan dan bukan kerajaan, agensi-agensi PR dan perusahaan komersial. Tambahan pula, pelajar akan dapat mengaplikasikan pengetahuan teori mereka dalam kerja-kerja dan organisasi praktikal keupayaan, dan akan dapat mengikuti trend dalam perhubungan awam dan masyarakat dan hubungan mereka. ... [-]

Croatia Dubrovnik
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu