MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran di Colombia

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Kursus-kursus dalam pemasaran dan komunikasi memberi latihan up-to-tarikh dalam saluran pemasaran terkini seperti media digital. Terdapat pelbagai program yang menyampaikan kursus dalam format yang terdiri daripada bilik darjah tradisional untuk pembelajaran jarak jauh dalam talian.

 

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

Sarjana dalam Pemasaran di Colombia

4 Hasil dalam Pemasaran, Colombia Filter

Sarjana Pemasaran Digital

Universidad EAN
Kampus Sepenuh masa 2 years Januari 2020 Colombia Bogotá

Mengukuhkan kemahiran strategik anda untuk membangunkan rancangan pemasaran, kempen, pengurusan kedudukan jenama dan projek web, supaya syarikat atau jenama mempunyai komunikasi digital yang berkesan.

Tuan dalam pemasaran digital

EAN University
Kampus Sepenuh masa 58 weeks Januari 2020 Colombia Bogotá

Ijazah Sarjana dalam Pemasaran Digital adalah sebuah kampus dalam "Pendalaman Ijazah Sarjana" yang ditawarkan di Colombia bersama-sama dengan ijazah berganda diberikan oleh Universidad Antonio de Nebrija (Sepanyol).

Sarjana Pemasaran

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Kampus Sambilan 15 months Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City China Shanghai Colombia Bogotá Perancis Paris Mexico Buenavista Amerika Syarikat New Orleans + 12 lagi

Master dalam Pemasaran menyediakan kemahiran khusus dalam analisis dan pemahaman tentang pasaran, dalam perancangan pemasaran strategik dan dalam pengurusan ...

gmcm - master dalam pengurusan perniagaan dan pemasaran

ISEAD Business School
Online Sambilan 13 months Oktober 2019 Colombia Bogotá Sepanyol Madrid Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Program ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membangunkan perniagaan dan pemasaran usaha yang memerlukan syarikat-syarikat dengan berkesan.