MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran di China

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

profesional perniagaan dengan pendidikan dalam pemasaran dan komunikasi boleh membuka peluang-peluang baru untuk kerjaya mereka. Mereka boleh menggunakan kemahiran mereka untuk menasihati kajian pengguna mengenai dan imej jenama atau menguruskan kumpulan pemasaran dalam syarikat mereka.

Kementerian turut menjalankan pendidikan di China. Kerajaan sering menyediakan pembiayaan separa untuk pendidikan yang lebih tinggi di universiti-universiti teknikal dan awam. Kerajaan China juga telah membangunkan kurikulum akademik yang membolehkan para pelajar dengan kemahiran vokasional untuk memupuk bakat mereka.

Sarjana dalam Pemasaran di China

4 Hasil dalam Pemasaran, China Filter

Sarjana Pemasaran

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Kampus Sambilan 15 months Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City China Shanghai Colombia Bogotá Perancis Paris Mexico Buenavista Amerika Syarikat New Orleans + 12 lagi

Master dalam Pemasaran menyediakan kemahiran khusus dalam analisis dan pemahaman tentang pasaran, dalam perancangan pemasaran strategik dan dalam pengurusan ...

Master in Marketing Management

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Kampus Sepenuh masa 13 months Oktober 2019 Sepanyol Madrid China Beijing United Kingdom London + 4 lagi

The Master in Marketing Management is an innovative learning experience that includes a residential period in London and Shanghai and is based on the acquisition of globally relevant skills and competencies that mark out effective sales and marketing managers in the 21st century.

MDes Tabiat Makan Baru / Reka Bentuk Makanan

L’École De Design Nantes Atlantique
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 years Og 2019 Perancis Nantes Brazil São Paulo China Shanghai India Pune + 7 lagi

Dalam Reka Bentuk Makanan MDes

Tuan pemasaran antarabangsa (mim)

Hult International Business School
Kampus Sepenuh masa 1 year Og 2019 Amerika Syarikat San Francisco Boston United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Cambridge + 9 lagi

Syarikat mahu membezakan tawaran mereka dalam pasaran global, Hult ini satu tahun Sarjana Pemasaran Antarabangsa melengkapkan anda dengan kemahiran pemasaran strategik dan executional diperlukan untuk menonjol.