MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran di Chile

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pemasaran dan latihan komunikasi adalah penting untuk mewujudkan satu kempen pengiklanan yang akan memberi publisiti produk dan perkhidmatan di pasaran. Pelajar dalam kursus-kursus ini belajar bagaimana untuk membuat iklan untuk televisyen, radio, media digital, dan kempen cetak.

Chile mempunyai sistem pendidikan yang tertua di Amerika Selatan. Kerajaan sentiasa sebahagiannya dibiayai sistem pendidikan ini menjadikannya salah satu daripada kehidupan pelajar yang paling murah ini. Universiti-universiti terkemuka adalah Universidad de Chile dan Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Sarjana dalam Pemasaran di Chile

2 Hasil dalam Pemasaran, Chile Filter

master dalam pengurusan pemasaran

Universidad Arturo Prat
Online Sepenuh masa 4 semesters Feb. 2020 Chile Santiago

Sarjana Pengurusan Pemasaran dalam mod dalam talian, direka untuk melatih profesional dan inovator canggih, untuk membangunkan satu pengalaman yang luas dan unik dalam pengurusan pemasaran di era digital, sedang disediakan untuk menangani cabaran pengurusan, keupayaan untuk mendengar kuasa dan menuntut pelanggan, mewujudkan hubungan nilai berkekalan dari masa ke masa, memberi tumpuan kepada kesetiaan dan kepuasan pelanggan, yang menggalakkan daya saing dan daya maju organisasi.

Sarjana Pengurusan Perniagaan dan Pemasaran

IEDE Business School Chile
Kampus Online Sepenuh masa 18 months Feb. 2020 Chile Providencia + 1 lagi

Hari ini, lebih daripada biasa, perniagaan bersaing menggunakan keupayaan dan bakat orang yang bekerja di dalamnya. Di samping itu, terdapat keperluan untuk pembelajaran sepanjang hayat, yang mendapati asal-usulnya dalam kekerapan, kedalaman dan kerumitan perubahan yang memberi kesan kepada organisasi dan persekitaran di mana mereka beroperasi.