MASTERSTUDIES.COM.MY

Sarjana dalam Pemasaran di Chile

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran di Chile

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Pemasaran dan latihan komunikasi adalah penting untuk mewujudkan satu kempen pengiklanan yang akan memberi publisiti produk dan perkhidmatan di pasaran. Pelajar dalam kursus-kursus ini belajar bagaimana untuk membuat iklan untuk televisyen, radio, media digital, dan kempen cetak.

Chile mempunyai sistem pendidikan yang tertua di Amerika Selatan. Kerajaan sentiasa sebahagiannya dibiayai sistem pendidikan ini menjadikannya salah satu daripada kehidupan pelajar yang paling murah ini. Universiti-universiti terkemuka adalah Universidad de Chile dan Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

Sarjana dalam Pemasaran di Chile

7 Results in Pemasaran, Chile

Master dalam Pemasaran dan Pengurusan Jualan

ADEN Chile
Online & Campus Combined Sepenuh masa February 2020 Chile Santiago

Penerima: Profesional yang menduduki jawatan pengurusan yang dikaitkan dengan kawasan komersial, pemilik perniagaan dan semua orang yang ingin mempelajari cara baru dalam melakukan pemasaran dan meningkatkan kemahiran pengurusan jualan mereka.


Sarjana Khusus dalam Komunikasi dan Identiti Korporat

ADEN Chile
Online & Campus Combined Sepenuh masa February 2020 Chile Santiago

Master khusus dalam Komunikasi dan Identiti Korporat menyediakan eksekutif berdampak tinggi dalam pengurusan komunikasi strategik untuk menyelaraskan proses, mengelakkan konflik dalaman dan menjadikan organisasi lebih berdaya saing.


Sarjana Khusus dalam Pemasaran Digital

ADEN Chile
Online & Campus Combined Sepenuh masa February 2020 Chile Santiago

Master Specialized dalam Pemasaran Digital mengintegrasikan pembangunan kempen yang berjaya, dengan kemahiran pengurusan yang diperlukan, untuk mengembangkan perniagaan melalui Internet, dengan visi yang strategik dan inovatif.


Sarjana dalam Pemasaran Digital

ADEN Business School
Online February 2020 Argentina Mendoza Panama Panama City Colombia Bogotá Medellín Guatemala Guatemala City Ecuador Quito Costa Rica San José El Salvador San Salvador San Miguel de Tucumán Honduras San Pedro Sula Tegucigalpa Bolivia Santa Cruz de la Sierra Republik Dominica Santo Domingo Paraguay Asuncion Nicaragua Managua Chile Santiago Peru Lima Mexico Buenavista Buenos Aires Cali Sepanyol Barcelona Madrid Barreal Resistencia Neuquen + 37 lagi

Master dalam Pemasaran Digital telah direka untuk kursus dalam talian 100%, fleksibiliti masa yang mencukupi, kemerdekaan geografi mutlak.


Sarjana Pemasaran dan Jualan

ADEN Business School
Online Sepenuh masa February 2020 Argentina Mendoza Panama Panama City Colombia Bogotá Medellín Guatemala Guatemala City Ecuador Quito Costa Rica San José El Salvador San Salvador San Miguel de Tucumán Honduras San Pedro Sula Tegucigalpa Bolivia Santa Cruz de la Sierra Republik Dominica Santo Domingo Paraguay Asuncion Nicaragua Managua Chile Santiago Peru Lima Mexico Buenavista Buenos Aires Cali Sepanyol Barcelona Madrid Barreal Resistencia Neuquen + 38 lagi

Master dalam Pemasaran dan Penjualan telah direka untuk kursus dalam talian 100%, fleksibiliti masa yang mencukupi, kemerdekaan geografi mutlak


master dalam pengurusan pemasaran

Universidad Arturo Prat
Online Sepenuh masa February 2020 Chile Santiago

Sarjana Pengurusan Pemasaran dalam mod dalam talian, direka untuk melatih profesional dan inovator canggih, untuk membangunkan satu pengalaman yang luas dan unik dalam pengurusan pemasaran di era digital, sedang disediakan untuk menangani cabaran pengurusan, keupayaan untuk mendengar kuasa dan menuntut pelanggan, mewujudkan hubungan nilai berkekalan dari masa ke masa, memberi tumpuan kepada kesetiaan dan kepuasan pelanggan, yang menggalakkan daya saing dan daya maju organisasi.


Sarjana Pengurusan Perniagaan dan Pemasaran

IEDE Business School Chile
Campus Online Sepenuh masa 18  February 2020 Chile Providencia + 1 lagi

Hari ini, lebih daripada biasa, perniagaan bersaing menggunakan keupayaan dan bakat orang yang bekerja di dalamnya. Di samping itu, terdapat keperluan untuk pembelajaran sepanjang hayat, yang mendapati asal-usulnya dalam kekerapan, kedalaman dan kerumitan perubahan yang memberi kesan kepada organisasi dan persekitaran di mana mereka beroperasi.