MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Pemasaran di Brazil

Individu yang baru-baru ini diperoleh sarjana muda, dan juga individu yang telah berkecimpung dalam bidang tugas mereka, boleh mendapat manfaat daripada mengikuti sarjana. ijazah ini bukan sahaja membantu untuk mengasah pengetahuan individu dalam mata pelajaran tertentu, tetapi juga membantu mereka untuk menonjol di kalangan pencari kerja rakan-rakan mereka.

Apakah Sarjana Pemasaran dan Komunikasi di Brazil? Ia merupakan satu program ijazah yang menyediakan individu untuk meneruskan kerjaya dalam bidang pemasaran dan media. Pelajar-pelajar belajar pemasaran dan komunikasi amalan dan aplikasi semasa, serta mengasah kemahiran analitikal mereka. Dalam individu pasaran Brazil menimba ilmu dengan tumpuan Eropah, tetapi masih akan mendapat perspektif global yang seimbang.

Graduan dengan ijazah ini mencapai beberapa perkara yang berbeza. Kepelbagaian program ini membantu individu mengukuh dan mengembangkan set kemahiran mereka. Ini membolehkan mereka mempunyai pelbagai yang lebih luas pilihan dalam pasaran kerja, dan juga memberikan mereka ketangkasan.ciri-ciri tersebut juga agak menarik untuk menyewa pengurus.

Kos mendapatkan Sarjana Pemasaran dan Komunikasi di Brazil dipengaruhi oleh beberapa pembolehubah. Sepenuh atau separuh masa belajar, kewarganegaraan dan jenis institusi adalah beberapa faktor yang boleh menyumbang kepada harga. Oleh itu, ia boleh berbeza dari pelajar dengan pelajar.

Ini tahap disiplin membuka pintu kepada beberapa laluan kerjaya yang berbeza. Graduan boleh memilih untuk meneruskan jawatan pemasaran atau kerjaya yang berkaitan dengan perniagaan lain di dalam hampir mana-mana bidang, serta sama ada orang awam atau sektor swasta. Individu juga boleh memilih untuk meneruskan kerjaya dalam media, sama ada berita atau hiburan. Graduan yang mempunyai semangat keusahawanan juga boleh mempertimbangkan membangunkan firma pemasaran atau media mereka sendiri, atau berkhidmat sebagai perunding.

Jika anda berminat untuk meneruskan kerjaya dalam media atau pemasaran, ini boleh menjadi tahap untuk anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

3 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Brazil Filter

MASTER PROFESIONAL DALAM PENGGUNA PENGGUNA

ESPM
Kampus Sambilan Mac 2020 Brazil São Paulo

Objektif utama Program Master dalam Tingkah Laku Pengguna (MPCC) adalah untuk melatih para profesional yang mampu memahami peranan pengguna dan pengguna dalam masyarakat kontemporari, menonjolkan asas sosial dan budaya mereka dengan tujuan menyumbang kepada peningkatan daya saing organisasi dan peningkatan kesejahteraan kolektif.

Master dalam komunikasi digital, kewartawanan web dan media baru

Grupo Tiradentes
Kampus Sepenuh masa 368 jam Mac 2020 Brazil Aracaju

alun kereta @ s @ s sering yang baru siswazah datang kepada pasaran buruh, mencari gaji yang baik. Walau bagaimanapun, syarikat tidak akan menawarkan gaji yang tinggi kepada seorang profesional yang sering berakhir latihan dalaman. Ia kemudian perlu untuk sampai ke pasaran sudah dengan sedikit kepakaran untuk dapat berunding gaji yang baik.

MDes Tabiat Makan Baru / Reka Bentuk Makanan

L’École De Design Nantes Atlantique
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Og 2019 Perancis Nantes Brazil São Paulo China Shanghai India Pune + 7 lagi

Dalam Reka Bentuk Makanan MDes