Filter
Ijazah Sarjana
Brazil Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Pemasaran di Brazil

Individu yang baru-baru ini diperoleh sarjana muda, dan juga individu yang telah berkecimpung dalam bidang tugas mereka, boleh mendapat manfaat daripada mengikuti sarjana. ijazah ini bukan sahaja membantu untuk mengasah pengetahuan individu dalam mata pelajaran tertentu, tetapi juga membantu mereka untuk menonjol di kalangan pencari kerja rakan-rakan mereka.

Apakah Sarjana Pemasaran dan Komunikasi di Brazil? Ia merupakan satu program ijazah yang menyediakan individu untuk meneruskan kerjaya dalam bidang pemasaran dan media. Pelajar-pelajar belajar pemasaran dan komunikasi amalan dan aplikasi semasa, serta mengasah kemahiran analitikal mereka. Dalam individu pasaran Brazil menimba ilmu dengan tumpuan Eropah, tetapi masih akan mendapat perspektif global yang seimbang.

Graduan dengan ijazah ini mencapai beberapa perkara yang berbeza. Kepelbagaian program ini membantu individu mengukuh dan mengembangkan set kemahiran mereka. Ini membolehkan mereka mempunyai pelbagai yang lebih luas pilihan dalam pasaran kerja, dan juga memberikan mereka ketangkasan.ciri-ciri tersebut juga agak menarik untuk menyewa pengurus.

Kos mendapatkan Sarjana Pemasaran dan Komunikasi di Brazil dipengaruhi oleh beberapa pembolehubah. Sepenuh atau separuh masa belajar, kewarganegaraan dan jenis institusi adalah beberapa faktor yang boleh menyumbang kepada harga. Oleh itu, ia boleh berbeza dari pelajar dengan pelajar.

Ini tahap disiplin membuka pintu kepada beberapa laluan kerjaya yang berbeza. Graduan boleh memilih untuk meneruskan jawatan pemasaran atau kerjaya yang berkaitan dengan perniagaan lain di dalam hampir mana-mana bidang, serta sama ada orang awam atau sektor swasta. Individu juga boleh memilih untuk meneruskan kerjaya dalam media, sama ada berita atau hiburan. Graduan yang mempunyai semangat keusahawanan juga boleh mempertimbangkan membangunkan firma pemasaran atau media mereka sendiri, atau berkhidmat sebagai perunding.

Jika anda berminat untuk meneruskan kerjaya dalam media atau pemasaran, ini boleh menjadi tahap untuk anda.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

3 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Brazil

ESPM

Objektif utama Program Master dalam Tingkah Laku Pengguna (MPCC) adalah untuk melatih para profesional yang mampu memahami peranan pengguna dan pengguna dalam masyarakat ... [+]

Objektif

Objektif utama Program Master dalam Tingkah Laku Pengguna (MPCC) adalah untuk melatih para profesional yang mampu memahami peranan pengguna dan pengguna dalam masyarakat kontemporari, menonjolkan asas sosial dan budaya mereka dengan tujuan menyumbang kepada peningkatan daya saing organisasi dan peningkatan kesejahteraan kolektif.

Terdapat dua objektif khusus:

Membangunkan kemahiran dalam mentafsir, menganalisis dan menilai keputusan pengguna.Untuk mempromosikan penegasan pengetahuan mengenai hubungan pemasaran / penggunaan yang bertujuan untuk menyediakan profesional untuk bekerja dalam bidang pemasaran dan penggunaan dengan penerapan pengetahuan dalam situasi pasaran serta dalam penyelidikan.Kawasan kepekatan: tingkah laku pengguna... [-]
Brazil São Paulo
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grupo Tiradentes

alun kereta @ s @ s sering yang baru siswazah datang kepada pasaran buruh, mencari gaji yang baik. Walau bagaimanapun, syarikat tidak akan menawarkan gaji yang tinggi kep ... [+]

perbezaan Course

alun kereta @ s @ s sering yang baru siswazah datang kepada pasaran buruh, mencari gaji yang baik. Walau bagaimanapun, syarikat tidak akan menawarkan gaji yang tinggi kepada seorang profesional yang sering berakhir latihan dalaman. Ia kemudian perlu untuk sampai ke pasaran sudah dengan sedikit kepakaran untuk dapat berunding gaji yang baik. Dalam pengertian ini, kursus pengkhususan dalam Digital Communication, Web kewartawanan dan media baru mempunyai untuk menampung jurang ini, mengukuh dengan kelebihan sebagai muka, pelbagai disiplin dan antara disiplin, dengan aktiviti teori dan praktikal, guru-guru dan doktor guru dengan aktiviti-aktiviti profesional dan penyelidikan memberi tumpuan kepada kawasan itu. Dengan membeli pakar bertauliah kami, banyak bekerja profesional pintu akan terbuka kerana anda mungkin bertindak dalam perundingan komunikasi, agensi pengiklanan, syarikat media digital, laman web dan portal internet dalam proses pengurusan kandungan dan pemantauan rangkaian sosial. Juga, anda mungkin boleh bertindak sebagai pengganda pengetahuan bahawa di kawasan pengajaran untuk pendidikan tinggi. Apa yang anda tunggu? Langgan sekarang! Dengan bilik darjah dengan multimedia, perpustakaan, peralatan dan komputer makmal dan grafik komputer, bidang akses khas dan kemudahan lain yang dijamin kepada guru-guru dan pelajar, dan pengeluaran bahan-bahan, kita mampu untuk menawarkan anda penanda aras terbaik pasaran! Mereka semua sangat dialu-alukan untuk fasa baru dalam kerjaya dan kehidupan profesional anda! Tuah kepada semua!... [-]

Brazil Aracaju
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
368 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
L’École De Design Nantes Atlantique

Dalam Reka Bentuk Makanan MDes ... [+]

Program pasca siswazah dalam dua tahun khusus dalam Reka Bentuk Makanan

Satu program yang khusus disesuaikan untuk pelajar dari seluruh dunia yang ingin mengintegrasikan MDes kita

Dalam Reka Bentuk Makanan MDes

Tema utamaMakanan dan teknologi baruMakanan berkhasiatBudaya makanan, produk tempatan, pelanconganKurikulum

Program MDes, yang ditubuhkan selama dua tahun, dianjurkan dalam empat semester yang disahkan oleh 30 ECTS masing-masing. Akibat dan peningkatan masa kerja peribadi dijangka untuk setiap modul.

Semester 1

Semester pertama ini didedikasikan untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran budaya Perancis dan untuk mengajar kaedah khusus untuk sekolah dalam pendekatan pelbagai disiplin.... [-]

Brazil São Paulo
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu