MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran di Australia

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

profesional perniagaan dengan pendidikan dalam pemasaran dan komunikasi boleh membuka peluang-peluang baru untuk kerjaya mereka. Mereka boleh menggunakan kemahiran mereka untuk menasihati kajian pengguna mengenai dan imej jenama atau menguruskan kumpulan pemasaran dalam syarikat mereka.

Pendidikan Australia adalah terutamanya tanggungjawab kerajaan. Kerajaan membiayai sepenuhnya pengajian di universiti awam manakala ia sebahagiannya membiayai pendidikan universiti swasta.Australia menjadi negara Inggeris yang bersuara, kebanyakan pelajar dari negara-negara yang bahasa Inggeris adalah bahasa pertama sering suka belajar di negara ini

Sarjana dalam Pemasaran di Australia

6 Hasil dalam Pemasaran, Australia Filter

Master of Creative Advertising (Advanced)

Torrens University Australia
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 year Feb. 2020 Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 8 lagi

Sarjana Komunikasi

University of Canberra
Kampus Sepenuh masa 4 semesters Januari 2020 Australia Canberra

Master of Communication mengkhususkan diri dalam meneroka teori-teori komunikasi kontemporari, perancangan strategik dan media sosial, dan meminta anda untuk menerapkannya dalam konteks projek penyelidikan utama.

Master of Advertising

Bond University
Kampus Sepenuh masa 54 weeks Januari 2020 Australia Robina

Sarjana Pemasaran

The University of Western Australia
Kampus Januari 2020 Australia Crawley

Pemasaran memberi tumpuan kepada usaha membuat dan menyimpan pelanggan dengan mencari, berkomunikasi dan mengekalkan kelebihan daya saing yang membuat syarikat benar-benar berjaya. Topik yang diliputi dalam Pemasaran termasuk pengiklanan, strategi syarikat, analisis kompetitif, dan penciptaan nilai.

Sarjana pemasaran france-australia dual degree

IPAG Business School
Kampus Sepenuh masa 2 semesters Sept. 2019 Perancis Nice Australia Sydney Paris + 3 lagi

Setiap program tuan Newcastle menggabungkan tumpuan khas kepada pasaran Asia Pasifik dan kepentingan mereka dalam persekitaran perniagaan global. Ketiga-tiga tuan sedang dirancang untuk pelajar yang telah lulus dari spektrum luas program perniagaan dan yang ingin untuk menaik taraf dan meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka untuk dunia perniagaan global yang baru.

Sarjana Perniagaan (Pemasaran)

University of Wollongong Faculty of Business
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 years Og 2019 Australia North Wollongong + 1 lagi

Master of Business (Pemasaran) sesuai untuk pengurus dan pengurus pertengahan yang ingin melanjutkan kerjaya mereka dalam bidang perniagaan khusus.