MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran di Amerika Syarikat

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Pemasaran dan latihan komunikasi adalah penting untuk mewujudkan satu kempen pengiklanan yang akan memberi publisiti produk dan perkhidmatan di pasaran. Pelajar dalam kursus-kursus ini belajar bagaimana untuk membuat iklan untuk televisyen, radio, media digital, dan kempen cetak.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sarjana dalam Pemasaran di Amerika Syarikat

11 Hasil dalam Pemasaran, Amerika Syarikat Filter

Program Mikrogram dalam Analisis Pemasaran (University of California, Berkeley)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 16 weeks Sept. 2019 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Ketahui cara menyepadukan konsep pemasaran dan strategi berasaskan analitik untuk meningkatkan keputusan perniagaan dan pulangan pelaburan pemasaran (ROMI).

Program MikroMasters dalam Pemasaran di Dunia Digital (Curtin University)

edX
Online Sepenuh masa Sambilan 20 - 60 weeks Mac 2020 Amerika Syarikat Cambridge + 1 lagi

Majukan kerjaya anda dan membantu organisasi anda berjaya dengan membangunkan kemahiran pemasaran yang diperlukan dalam dunia digital.

Master dalam perniagaan dan pemasaran

UTH Florida University
Online Sepenuh masa Sambilan 14 - 16 months Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Tampa + 1 lagi

The Master dalam program Business & Marketing membangun khususnya dalam bidang pengurusan am dan pemasaran. Penekanan khas diletakkan di dalam pemasaran dan komponen yang diperlukan untuk membangunkan satu strategi pasaran seperti pembangunan produk, harga, analisis pasaran, pengiklanan, promosi, pengurusan tenaga jualan dan pengurusan jenama.

Master (msc) pengurusan dana

School Of Professional Studies - Columbia University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 12 semesters Sept. 2019 Amerika Syarikat New York + 1 lagi

Program Pengurusan Fundraising sarjana melengkapkan profesional untuk cemerlang dalam kemajuan institusi dan pengurusan kerjaya bukan keuntungan.

induk hal ehwal awam

Park University
Kampus Online 36 hours Sept. 2019 Amerika Syarikat Kansas City Parkville + 1 lagi

Program MPA membolehkan anda untuk menjadi cepat menyesuaikan diri dalam kerjaya anda, memahami dan bersedia untuk merentas sektor multisector dan realiti, dan berjaya membawa dalam persekitaran anda berubah-ubah.

master pengurusan dalam pemasaran media sosial

Chancellor University
Online Sepenuh masa Sambilan 12 - 18 months Sept. 2019 Amerika Syarikat Cleveland + 1 lagi

Canselor Universiti menawarkan Sarjana Pengurusan dalam Pemasaran Sosial Media. Program ini direka untuk memberi kerja yang baik peluang kepada yang fleksibel, pendidikan sebenar.

Sarjana Pemasaran

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Kampus Sambilan 15 months Oktober 2019 Venezuela Caracas Panama Panama City China Shanghai Colombia Bogotá Perancis Paris Mexico Buenavista Amerika Syarikat New Orleans + 12 lagi

Master dalam Pemasaran menyediakan kemahiran khusus dalam analisis dan pemahaman tentang pasaran, dalam perancangan pemasaran strategik dan dalam pengurusan ...

gmcm - master dalam pengurusan perniagaan dan pemasaran

ISEAD Business School
Online Sambilan 13 months Oktober 2019 Colombia Bogotá Sepanyol Madrid Amerika Syarikat Miami + 4 lagi

Program ini menyediakan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk membangunkan perniagaan dan pemasaran usaha yang memerlukan syarikat-syarikat dengan berkesan.

Master dalam perhubungan awam

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications
Kampus Sepenuh masa 13 months Julai 2019 Amerika Syarikat Syracuse

Program perhubungan awam (PR) yang diiktiraf di peringkat antarabangsa adalah salah satu daripada sedikit di AS yang menawarkan pendidikan PR peringkat sarjana, siswazah dan peringkat pertengahan kerjaya. Biasanya, pelajar siswazah yang masuk adalah graduan kolej baru-baru ini yang merancang untuk memasuki bidang perhubungan awam.

Master dalam pengiklanan

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications
Kampus Sepenuh masa 1 year Julai 2019 Amerika Syarikat Syracuse

Program ijazah sarjana kami dalam iklan membina pendidikan siswazah anda dalam mana-mana utama dan mempersiapkan anda untuk kerjaya yang berjaya.

Tuan pemasaran antarabangsa (mim)

Hult International Business School
Kampus Sepenuh masa 1 year Og 2019 Amerika Syarikat San Francisco Boston United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Cambridge + 9 lagi

Syarikat mahu membezakan tawaran mereka dalam pasaran global, Hult ini satu tahun Sarjana Pemasaran Antarabangsa melengkapkan anda dengan kemahiran pemasaran strategik dan executional diperlukan untuk menonjol.