MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik 13 Ijazah Sarjanav dalam Pemasaran Strategik 2019

Pendapatan Sarjana Pemasaran Strategik merupakan pilihan yang ideal bagi mereka yang ingin untuk meningkatkan kelayakan akademik mereka, bersedia untuk peranan catatan dalam pemasaran, atau kemajuan kerjaya pemasaran mereka ke tahap yang seterusnya. Pelajar mendapat ijazah dalam pemasaran strategik belajar untuk mengenal pasti dan menilai pilihan yang organisasi hadapi dalam mewujudkan kedudukan pasaran mereka dan memberi penekanan terhadap peralatan dan teknik yang diperlukan untuk melaksanakan strategi pemasaran yang sedia ada.

Apakah Sarjana Pemasaran Strategik? Dalam program ini, penekanan diberikan kepada aliran akademik semasa di dalam pemasaran dan isu-isu strategik yang dihadapi pengurus setiap hari. Pembangunan berterusan pemikiran dan analisis kritikal layak graduan untuk membuat keputusan pemasaran strategik dipercayai di peringkat pengurusan.

Kursus-kursus yang bermanfaat bagi mereka yang ingin meningkatkan kerjaya mereka dan belajar pada tahap yang lebih tinggi. Kursus-kursus yang berbeza-beza tetapi memberi tumpuan kepada komunikasi pemasaran, etika, dan membuat keputusan.Kursus teras juga merangkumi pengurusan strategik, pemasaran eksport, dan teknik jualan.

Institusi di seluruh dunia dan di seluruh negara mempunyai kos yang berbeza-beza untuk kursus mereka. Sesiapa yang berminat untuk mendapatkan ijazah mereka perlu menghubungi institusi khusus mengenai yuran kursus mereka dan kos pendaftaran.

Selepas menamatkan program ini dan mendapat ijazah sarjana 's mereka, individu boleh mencari kerja dalam pelbagai kerjaya. Satu kawasan itu adalah pengurusan produk. Graduan juga boleh bekerja sebagai pengarah pemasaran. Dalam kedudukan ini, individu bertanggungjawab untuk menggariskan, menghasilkan, dan melaksanakan strategi pemasaran, komunikasi, dan aktiviti perhubungan awam. Graduan juga boleh bekerja sebagai eksekutif penyelidikan pasaran, di mana mereka bertanggungjawab untuk merancang, menyelaras dan mentadbir projek penyelidikan pasaran untuk ujian produk baru dan menilai pilihan pelanggan.

Pelajar yang berminat perlu mula mengambil beberapa langkah-langkah yang perlu seterusnya ke arah mencapai ijazah lanjutan dalam pemasaran strategik. Pangkalan data yang luas kami adalah tempat yang sangat baik kepada pelajar untuk meneroka pilihan mereka, kedua-dua pelajaran dan geografi. Tidak ada sebab untuk menjaga pendidikan anda ditahan lagi. Untuk bermula dengan kursus, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

13 Hasil dalam Pemasaran Strategik Filter

Menguasai kecerdasan strategik dan pemasaran

Avicenne Private Business School (APBS)
Kampus Sepenuh masa 4 semesters Sept. 2019 Tunisia Tunis

Graduan dibenamkan dalam gabungan kedua-dua topik teori dan praktikal yang meliputi perkembangan kontemporari dalam bidang perbankan dan kewangan. Master kami bertujuan untuk memperluas dan mengembangkan latihan lanjutan yang berkaitan dengan isu-isu pengurusan praktikal yang dihadapi oleh perkhidmatan kewangan moden dan firma berkaitan.

Sarjana dalam Pemasaran Strategik dan Pengurusan Jualan

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona
Kampus Sepenuh masa Apr. 2020 Sepanyol Barcelona

Lulusan universiti yang berminat untuk mengembangkan dan meningkatkan pengetahuan mereka dalam bidang Pemasaran, Jualan dan Pengurusan Organisasi, sebagai sebahagian daripada perkembangan kerjaya profesional mereka.

Master européen de pengurusan et Strategi publicitaires

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Online Sepenuh masa Sambilan 2 years Pendaftaran Terbuka Perancis France Online Belgium Belgium Online Switzerland Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Lubnan Lebanon Online Martinique (Fr.) Martinique Online Reunion (Fr.) Reunion Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Mauritius Mauritius Online Kanada Canada Online Algeria Algeria Online Tunisia Tunisia Online Maghribi Morocco Online Guiana Perancis French Guiana Online Polinesia Perancis French Polynesia Online + 29 lagi

Vous apprendrez à une penyesuai Stratégie aux problématiques des Marques (forte Competition sur le domaine de la créativité et Visibilité sur le bersih), à répondre aux exigences des Marchés et de la société Semasa.

Menguasai Pengurusan Pemasaran Strategik

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Sambilan 6 - 24 months Pendaftaran Terbuka Sepanyol Barcelona

Master dalam Pengurusan Strategik khusus dalam Pemasaran mengintegrasikan konsep asas yang dikaitkan dengan sistem pemikiran, tindakan dan pengurusan Pemasaran pada abad ke-21, dalam rangka Pengurusan Strategik dengan pendekatan yang mengintegrasikan

Menguasai SEO dan Kedudukan Web dalam Search Engines

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores
Online Sepenuh masa 750 hours Mei 2019 Sepanyol Barcelona

Master dalam SEO dan Search Engine Positioning merespon keperluan strategik dan taktik syarikat untuk memperkenalkan SEO dalam pelan pemasaran digital mereka dengan tujuan meningkatkan keterlihatan mereka dan mengawal kedudukan organik mereka di enjin carian.

Master Dalam Talian Pemasaran Politik

Rome Business School
Online Sambilan 12 months Oktober 2019 Itali Rome Italy Online + 1 lagi

Bekerja dalam politik tidak pernah memerlukan banyak kecekapan profesional seperti dalam tempoh sejarah ini. Master Dalam Talian dalam Pemasaran Politik mengajar anda bagaimana untuk memainkan peranan aktif dalam kempen pilihan raya atau dalam kehidupan parti, tetapi juga menulis tentang politik setiap hari.

Master Majalah dalam Hacking Pertumbuhan: Menjadi Ahli dalam Strategi Pertumbuhan Perniagaan [Terakhir 3 tempat tersedia]

Life Learning
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Itali Milan

Saya seorang Victor Motricala, seorang pakar Pemasaran Digital dan Pertumbuhan Hacking, dan dalam "Master Maju dalam Hacking Pertumbuhan: Menjadi Ahli Strategi Pertumbuhan Perniagaan" Saya ingin mengajar anda semua pengetahuan dan strategi teknikal yang akan membolehkan anda memanjat apa-apa syarikat atau permulaan dalam masa yang sesingkat mungkin.

Sarjana Penjenamaan dan Jenama Strategi

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 months Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Dalam Sarjana Branding dan bercakap Strategi Jenama mengenai membina jenama melalui pengurusan strategik. Kami akan bekerja kerana ia perlu dilihat, berikrar dan memberikan identiti dan pengalaman yang unik.

MM di Bidang Pemasaran Strategik

Wits Business School
Kampus Sambilan 2 years Feb. 2020 Afrika Selatan Johannesburg

Maju pengetahuan anda mengenai konsep perniagaan dan pemasaran dan lancarkan karier anda dalam pemasaran. Memperoleh pengetahuan dan keyakinan untuk mengambil projek pemasaran yang banyak menggunakan sains dan pemikiran terkini.

Strategi Khusus MBA

IDRAC Business School
Kampus Sepenuh masa 8 - 24 months Sept. 2019 Perancis Lyon Nice Bordeaux Montpellier Nantes Grenoble Paris Toulouse Amiens + 8 lagi

Hari ini, melalui media digital (telefon pintar, tablet, komputer, dll.), Pemasaran digital menawarkan perniagaan dan merek cara untuk menjana pertumbuhan sementara mengawal pulangan pelaburan dan hubungan pelanggan. Ini mendalam membawa metodologi dan teknik yang diperlukan untuk membina dan mempraktikkan strategi "pemasaran digital".

Ijazah Sarjana dalam Pemasaran Strategik dan Inovasi

Universitat de Vic
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 9 months Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

Sarjana ini direka untuk pelajar mempelajari teknik bersepadu pengurusan, perancangan, organisasi, strategi pemasaran dan inovasi syarikat.

Ijazah sarjana dalam talian dalam strategi pengiklanan dan perancangan

Flexible Learning with Falmouth University
Online Sambilan 2 years Mei 2019 United Kingdom Saint Ives

Berstruktur untuk membolehkan anda meneroka semua aspek amalan pengiklanan secara mendalam, kursus itu menggabungkan gambaran keseluruhan komprehensif industri, dengan wawasan tentang proses kreatif. Ia melihat kekangan dan tuntutan penyelidikan, strategi dan prosedur perancangan, dan mendedahkan anda kepada proses dan fungsi jabatan kreatif.

Tuan pemasaran antarabangsa (mim)

Hult International Business School
Kampus Sepenuh masa 1 year Og 2019 Amerika Syarikat San Francisco Boston United Kingdom London Emiriah Arab Bersatu Dubai China Shanghai New York Cambridge + 9 lagi

Syarikat mahu membezakan tawaran mereka dalam pasaran global, Hult ini satu tahun Sarjana Pemasaran Antarabangsa melengkapkan anda dengan kemahiran pemasaran strategik dan executional diperlukan untuk menonjol.